agawi74 20.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 agawi, absolutnie uwielbiam te Twoje emoty. http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/dance1.gif http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/dance1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 mugatko kiedy te rzeczy są jakby z innej epoki wnętrzarskiej bo są z czasów "przed muratorem" więc raczej nikomu nie podpasują Aga bardzo Ci dziękuję za takie życzenia Tobie też miłego weekendu życzę My wczoraj siedzieliśmy ze znajomymi i grzanym winem u nas, a dziś to my byliśmy u tych znajomych na 15 letnim winie także plany weekendowe bardzo procentowe, że tak powiem, ale było sporo do odreagowania Jutro na sportowo - rano tenis a po południu planuję jakieś wyprzedaże z mamą nawiedzić atena odpiszę jutro bo dziś już trochę mi się oczka kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Aga bardzo Ci dziękuję za takie życzenia Tobie też miłego weekendu życzę My wczoraj siedzieliśmy ze znajomymi i grzanym winem u nas, a dziś to my byliśmy u tych znajomych na 15 letnim winie także plany weekendowe bardzo procentowe, że tak powiem, ale było sporo do odreagowania Jutro na sportowo - rano tenis a po południu planuję jakieś wyprzedaże z mamą nawiedzić Czyli z ploteczkami trafiłam:yes::lol2: Fajny weekend pysiaczku 15 letnie wino:o fiu, fiu:rolleyes: Mam nadzieję, że było smaczne:D Uwielbiam dobre winko:yes: Tenis, to tak a propos diety, taaak?:rotfl:Fajnie:wiggle: Życzęudanych łowów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/shopping/smileys-shopping-342271.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Nooooo oby te łowy były tak udane jak na tej emotce Tenis to tak w ramach coniedzielnej tradycji raczej, ale z dietą też to powiązać można Winko było pyszne - dziadek koleżanki robił sam (i wcale nie piszę tego, bo wiem, że koleżanka do przeczyta ) A jak Twój weekend Aga? Jakieś meblowe rozważania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tenis fajna rzecz:yes: Winka zazdraszczam:p Pysiaczku my dzisiaj też widzieliśmy się za znajomymi- byliśmy w knajpce na kolacji (jadłam pyyyszne tagiatelle molto bene). Jutro widzę się z babcią- z okazji Dnia Babci:wiggle: Pysiaczku życzę udanego tenisa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/tennis/smileys-tennis-164111.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 yokasia wina nie masz za to beherovkę masz Targu zazdroszczę! Sama bym się wybrała Niestety u nas nic takiego nie funkcjonuje. Aga na pewno było pysznie Ja z babcią też się dziś widziałam żeby nie było Zmykam bo nie wstanę na tego tenisa w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.01.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Noo i u Ciebie pysiaczku też się alkoholowo zrobiło. TAR miała rację - zwyżkową tendencję na forum można w tym temacie zauważyć. A ja za winem nie przepadam. Zabrzmi to pewnie niezbyt "kobieco", ale jak już piję coś z procentami to albo kolorowe drinki (typu PinaColada, Sex On The Beach, Mojito itp. ale to raczej tak wakacyjnie-all inclusive) albo klasyk, czyli niezawodny Jaś Wędrowniczek z colą lub spritem. Ostatnio ze spritem. Tak z raz na ruski rok bierze mnie na jakieś likiery - Baileys albo Sheridan's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.01.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 yokasia dla zdrowotności ma się rozumieć nemi weekend jakoś tak nastroił chyba wszystkich alkoholowo A ja za whisky, czystą i likierami nie przepadam, więc tylko wino mi zostaje Choć nie powiem drinki typu mohito (głównie mohito ) uwielbiam Wstałam, ale czuję się jakbym się jednak nie wyspała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Tak mi się przypomniało - jest takie portugalskie b.fajne wino w kolorze zielonym (taki przezroczysto zielony) nazywa się Gazela które mi smakuje. I jeszcze włoskie Montepulciano z Abruzji i w temacie włoskim Fragolino - wino z poziomek. Też miodzio. I jeszcze Commandaria - wino z rodzynek, produkowane na Cyprze. W Polsce jakoś nie mogę dziada dorwać - takiego z konkretnej winiarni LOEL, ale i tak bardzo bardzo je lubię. Kiedyś zwoziliśmy wina z różnych wyjazdów nazbierało się tego kilkadziesiąt butelek... Ale nie przetrwały włamania do naszego poprzedniego mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 nemi ja uwieliam Montepulciano dAbruzo I w ogóle włoskie wina lubię. Nie lubię francskich Zielone wino Chętnie spróbowałabym - muszę sobie nazwę zapisać Złodziej chyba musiał dobrze wiedzieć co za skarby tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stellonka 23.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 pysiaczkupuk,puk w Twoich progach przebrnęłam cały wątek cudowne klimaty,inne troszkę niż to co dzieje się w moim EM ale super zorganizowane wnętrza,cegiełki ,fotela ,komody w przedpokoju i białych dodatków szczerze "zazdraszczam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pysiaczku no i jak sprawa komody, bielizniarki? Wymysliłaś coś? A może Betib by zrobiła taki mebelek jak Chcesz - nowy , bez robali ale stylizowany. Ja sama zamierzam się z nią w tej sprawie kontaktować ale jeszcze do końca wizja mi sie nie wyklarowała. Oni robią naprawdę cudne meble ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 nemi ja uwieliam Montepulciano dAbruzo I w ogóle włoskie wina lubię. To spróbuj jeszcze tego Fragolino - też powinno Ci smakować. Zielone wino Chętnie spróbowałabym - muszę sobie nazwę zapisać Ono jest takie przezroczysto-zielone. Kupiłam bo mnie zaintrygował kolor, okazało się całkiem całkiem. Do kupienia w Portugalii i na Maderze. Ale u nas pewnie jakby dobrze poszukać to też można nabyć. Złodziej chyba musiał dobrze wiedzieć co za skarby tam macie Ehhh... Ponad 40 butelek poszło. A tak mnie to wkurzyło, że teraz jak przywozimy to do natychmiastowego spożycia. Swoją drogą to było jedno z bardziej traumatycznych wydarzeń w poprzednim mieszkaniu. Zaraz "po" całej akcji, znaczy jak wróciliśmy do domu i zobaczyliśmy to wszystko wynieśliśmy się do taty, bo się tam przez kilka tygodni bałam mieszkać. W bloku monitoring, ale kamery nic nie wyłapały (złodziej-duch, czy co), żaden z sąsiadów nic nie wiedział i nic nie słyszał, co było o tyle ciekawe, że ktoś nie zadał sobie trudu otworzenia zamków tylko je po prostu rozwalił. Policja umorzyła śledztwo z braku dowodów, a ten ktoś podczas włamania się skaleczył i na drzwiach były ślady krwi. No ale widać dla naszych policjantów to nie jest dowód, więc. Straciliśmy mnóstwo wartościowych dla nas rzeczy. Brr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 pysiaczkupuk,puk w Twoich progach przebrnęłam cały wątek cudowne klimaty,inne troszkę niż to co dzieje się w moim EM ale super zorganizowane wnętrza,cegiełki ,fotela ,komody w przedpokoju i białych dodatków szczerze "zazdraszczam" Stellonka witam w moich skromnych progach Pysiaczku no i jak sprawa komody, bielizniarki? Wymysliłaś coś? A może Betib by zrobiła taki mebelek jak Chcesz - nowy , bez robali ale stylizowany. Ja sama zamierzam się z nią w tej sprawie kontaktować ale jeszcze do końca wizja mi sie nie wyklarowała. Oni robią naprawdę cudne meble ! Tak widziałam meble Betib i potwierdzam są świetne Bardzo mi się podobają, ale obawiam się, że jednak to nie do końca styl jaki mam u siebie. Bo u mnie nie jest wiejsko, są tylko elementy w postaci jakichś tam dupereli, a meble to już mebel czyli solidna deklaracja. Chyba nie do końca mam wyklarowaną wizję - coś jak u Ciebie Anetko Podobają mi się bieliźniarki/witrynki o eklektycznym charakterze (chyba). Szperam, szukam i zdecydować się nie mogę. Mam polecony kontakt od Juszczakówki na sprawdzoną firmę, ale nadal nie mam 100% pewności, że to to co bym chciała i to jest najgorsze Zrobię dziś jakieś bardziej poglądowe zdjęcie salonu a nie tylko poszczególnych mebli to może coś mi doradzicie? Bo chciałabym ten temat zamknąć w końcu a nie umiem się zdecydować Ono jest takie przezroczysto-zielone. Kupiłam bo mnie zaintrygował kolor, okazało się całkiem całkiem. Do kupienia w Portugalii i na Maderze. Ale u nas pewnie jakby dobrze poszukać to też można nabyć. Spiszę sobie nazwę do portfela - może akurat gdzieś się trafi Ehhh... Ponad 40 butelek poszło. A tak mnie to wkurzyło, że teraz jak przywozimy to do natychmiastowego spożycia. Swoją drogą to było jedno z bardziej traumatycznych wydarzeń w poprzednim mieszkaniu. Zaraz "po" całej akcji, znaczy jak wróciliśmy do domu i zobaczyliśmy to wszystko wynieśliśmy się do taty, bo się tam przez kilka tygodni bałam mieszkać. W bloku monitoring, ale kamery nic nie wyłapały (złodziej-duch, czy co), żaden z sąsiadów nic nie wiedział i nic nie słyszał, co było o tyle ciekawe, że ktoś nie zadał sobie trudu otworzenia zamków tylko je po prostu rozwalił. Policja umorzyła śledztwo z braku dowodów, a ten ktoś podczas włamania się skaleczył i na drzwiach były ślady krwi. No ale widać dla naszych policjantów to nie jest dowód, więc. Straciliśmy mnóstwo wartościowych dla nas rzeczy. Brr... Faktycznie sprawa podejrzana. Zupełnie jakby to może ktoś z sąsiadów zwęszył u Was tą winniczkę Bardzo współczuję takiego przykrego zdarzenia i wierzę, że trauma po nim może pozostać na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dobra mam w końcu fotki całej tej ściany z kanapą i dwoma szafeczkami. Według mnie obie te szafki są za małe i zbyt dużo wolnego miejsca jest między nimi a kanapą a ścianą/zasłoną z drugiej strony. Szara szafka na pewno zostaje, ale zamiast tej białej chcę jakąś komódkę, witrynkę - coś nie za wysokiego w każdym bądź razie. No i myślę, że raczej w bieli. I chyba dość prostego w formie tzn. nie jakieś ludwikowskie gięte nogi. To tyle co wiem - reszta to zagadka i właśnie dlatego tyle czasu trwa zdecydowanie się na cokolwiek Ściana ma jakieś 4m, kanapa 2,8m zdaje się - spokojnie upchnę szafkę do 80cm szerokości, jakby miała być szersza to mogę ją dać wzdłuż ściany z tapetą, w wtedy szara powędruje pod zasłonę. A takie obiadki robi mi mężuś jak wracam z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.01.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Brawa dla mężusia. No i powodzenia w szukaniu "tej jedynej' komódki / witrynki. Jeśli coś mi wpadnie w oko, będę podrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Pysiaczku ostatnio w TkMaxx widziałam fajną szafkę, biała trochę "podniszczona" dół miała otwarty a górę zamykaną na podwójne drzwiczki z szybkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kasiu ja u nas też widziałam coś takiego ale beżowe to było niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Pysiaczku, ależ smakowite to jedzonko:jawdrop: Zdolny ten Twój mężuś http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cooking/smileys-cooking-611983.gifMasz rację, że te dwie szafeczki są ciut za małe:yes: jedna może zostać, ale druga powinna być stanowczo wyższa i szersza:wiggle: Ale i tak cudny ten Wasz salonik:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 26.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 i Ty się tym najesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts