alana 06.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dla mnie najważniejsze żebym nie musiała po niej poprawiać tzn. nie marnować znów wody. Dosuszyć se mogę szmatką jakby co A Ty yokasta co masz za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 hehehehe aleś mnie rozśmieszyła yokasta tym zdjęciem Ja mam wybrane po wielkich mękach 3 modele Boscha (SMV 50E10 EU, Bosch SMV 50E30 EU i SMV 50E90 EU) i każda z nich na zdjęciach wygląda tak jak Twoja A powiedz mi jak doszłaś do tego, ze to akurat ta skoro nie znasz modelu? Cmokas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.02.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 hahahahahahaha dzięki yokasta za poprawę humoru Czyli macie z pysiaczkiem te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 06.02.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dziewczyny, a ona Wam nie dosusza wszystkich naczyń, czy tylko niektórych? Ja mam Boscha model SMV40M00EU/16 i u mnie wszystkie naczynia są suche, jedynie we wgłębieniach dna kubków pozostaje troszkę wody . Jak pozostawię do drugiego dnia, to jest ok, ale jak chcę tego samego dnia wyjąć naczynia, to muszę to powycierać i strasznie tego nie lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Co słychać pysiaczku? U nas jest znacznie cieplej- teraz tylko -13:wiggle: Jak tam firmowa przeprowadzka? Skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 yokasia a skąd ja mogę wiedzieć, że Ty masz tą samą jak modelu nie znasz tylko zdjęcie posiadasz Miałam właśnie powiedzieć, że patrząc na zdjęcie moja wygląda dokładnie tak samo Czyli może to tak faktycznie jest, że ten model tak ma? Z niedosuszaniem chodziło mi dokładnie o to samo, że na zagłębieniach kubków zostaje woda, no i np. takie pojemniki plastikowe jak noszę na jedzenie do pracy to zawsze na nich krople wody zostają. Ale może to dlatego, że to inna struktura niż talerzy Aga przeprowadzka w firmie w zasadzie zakończona, choć jeszcze mały bałagan jest W domu póki co zastój - zima, więc tylko na kanapie pod kocykiem z kawką mam ochotę siedzieć Ale w weekend byliśmy zobaczyć stary kredens babci i być może weźmiemy go do siebie - górna część czyli witrynka do kuchni, a dolna cześć (komoda) do salonu. Dużo zabawy z nim będzie, trzeba będzie pozbyć się starej farby, odświeżyć go, zmienić plecy i półki oraz szyby w witrynkach no i ostatecznie - pomalować jakoś. Także chyba dopiero na wiosnę się za to weźmiemy, ale cieszy mnie, że już chociaż plan jakiś jest Kredens prezentuje się mniej więcej tak (zdjęcie zapożyczone z bloga): http://4.bp.blogspot.com/_obcr4F0o3P4/TDdpU7frydI/AAAAAAAAAlo/W9XpFqP-xUY/s640/kredensik.jpg Oczywiście ten tu jest już odnowiony, a nasz jest w troszkę gorszym stanie, ale ja na swoje lata nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Piękny kredens. Zabawy z przeróbką trochę będzie, to fakt, ale ile potem z tego satysfakcji. Już nie mogę się doczekać efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kurcze u moich dziadków w domku letniskowym stał taki sam, tyle, że go ktoś pomalował farbą olejną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 07.02.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 yokasia a skąd ja mogę wiedzieć, że Ty masz tą samą jak modelu nie znasz tylko zdjęcie posiadasz Miałam właśnie powiedzieć, że patrząc na zdjęcie moja wygląda dokładnie tak samo Czyli może to tak faktycznie jest, że ten model tak ma? dobra jest nie? ale później sprawdziła i napisała, że ma 30-kę mam 30-tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.02.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 alana wychodzi na to, że ja już niedowidzę czasami Ale tak poza tym to nie było mnie wczoraj na necie to nie mogłam napisać, że to ta sama zmywarka nie nemi ten kredens jest też czymś pomalowany, ale mam nadzieję, że olejna to to nie jest, bo jakoś nie świeci się zbytnio Drop_Inn do efektów to jeszcze trochę trzeba będzie poczekać bo na razie za zimno żeby przewieźć kredens na miejsce renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To czekamy na dzieło sztuki czyli lifting kredensu iiii będzie na co czekać...oj będzie...już się nie mogę doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pysiaczku bossski ten kredens:eek: moja babcia miała podobny... Z Twoimi zdolnościami, na pewno przywrócisz mu dawną świetność:wiggle: Ależ będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 mnie też czeka odnowienie kredensu ...pewnie wiosną, bo raczej mnie niemoc ogarnęła ...a góra gdzie idzie do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Chciałam tylko coś zdementować Kredens będzie głównie mąż robić bo ma bardziej ruchomy niż ja czas pracy i więcej siły w rękach Przynajmniej jeśli o samo zdzieranie chodzi. Do malowania to już i ja sie przyłożę Aga chyba dużo naszych dziadków miało taki i podobne kredensy - takie czasy Mam tylko nadzieję, że ten nasz jak go już wytaszczymy z piwnicy nie okaże się w gorszym stanie niż wygląda :/ Jak się wszystko uda to będzie świetna pamiątka po dziadkach lasche góra miałaby iść do kuchni na prawą ścianę z boazerią nad tą szafką co tam mam z szufladami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga chyba dużo naszych dziadków miało taki i podobne kredensy - takie czasy Mam tylko nadzieję, że ten nasz jak go już wytaszczymy z piwnicy nie okaże się w gorszym stanie niż wygląda :/ Jak się wszystko uda to będzie świetna pamiątka po dziadkach Fajna, fajna pamiątka pysiaczku- wierzę, że ją pięknie odnowicie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 10.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 pysiaczku pragnę się przywitać w Twoich klimatycznych wnętrzach czuję w Tobie bratnią duszę gdyż -pysiaczek- to moje drugie imię 15 lat temu kolega powiedział do mnie -pysia- i tak pozostało do dzisiaj, a mąż nic tylko pysiaczek i pysiaczek A wracając do wnętrz to zobaczyłam u Ciebie spełnienie moich marzeń, świetne uczucie Też będziemy mieć u siebie ściany ze starej cegły z elkamino, na razie mamy próbki, kinkieciki z Ikei, a dzięki Twojemu żyrandolowi spasowałam w poszukiwaniach Sieny i zamówiłam równie piękny zamiennik Fermini kredens przywołał wspomnienia.... będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monisia witaj U mnie pysiaczek to typowo internetowa ksywka - "na żywo" nikt mnie tak nie nazywa Bardzo miłe to wszystko co napisałaś Za sieną też szalałam i szukałam jej wszędzie ale bezskutecznie. Jestem zadowlona z fermini - świetnie spełnia swoją rolę i jest w sam raz jeśli chodzi o styl Póki co u nas leniwe przedwiośnie trwa, więc wnętrzarsko cisza I choć niby nic się nie dzieje to na forum jakoś ostatnio czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Póki co u nas leniwe przedwiośnie trwa, więc wnętrzarsko cisza I choć niby nic się nie dzieje to na forum jakoś ostatnio czasu brak Oj, u nas też leeeniiwieeeee:cool: Niech ta zima się skończy, to przynajmniej można będzie zająć się ogródkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Też chcę już wiosny bo wtedy ruszymy z przeróbką sypialni A póki co za zimno na cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Też chcę już wiosny bo wtedy ruszymy z przeróbką sypialni A co będziecie zmieniać?http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/painting/smileys-painting-009432.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts