Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No my właśnie przemalowywać będziemy także obie trafiłyście :D

Troszkę z powodu że mam już inną koncepcję ;) a troszkę z takiego, że i tak zrobiłam tam poprawki malarskie wałkiem na środku ściany i okazało się, że odcień farby jest jednak różny :sick:

Mąż o dziwo nie protestował, a wręcz sam namówił mnie na jeszcze inną rzecz, więc co będzie to się okaże wiosną :cool:

A my mamy w większości Beckersa i jesteśmy zadowoleni... Może rożne partie są?

W każdym razie jak będziemy kiedyś odświeżać, wezmę farby Para, lub Benjamina. Mieliśmy malować nimi od razu, ale jednak na cały domy wyszła ogromna kwota, co nie jest bez znaczenia w końcówce budowy:mad:

Pysiaczku czekam z niecierpliwością, co tam wymyślałaś z tą sypialnią :popcorn:

Beatko dziękuję i też pozdrawiam, choć spóźniona :oops:

yokasia mam nadzieję, że uznają Wam tą reklamację :yes: My nie reklamowaliśmy bo farba była z innego wiaderka - ale ten sam odcień i linia, więc kurcze no uważam, że naprawdę i kolor powinien być ten sam :rolleyes:

Aga farby Para czy Benjamin Moore to faktycznie inna półka i w końcówce wykańczania może to mieć znaczenie :yes:

Kiedyś sobie odmalujecie :wiggle:

My póki co stawiamy na fluggera, bo na te powyżej to nas nie stać obecnie, a przemalowanie to priorytet na już :lol2:

u nas większość FLuggerem ...ale w salonie to się zdenerwowałam, bo po godzinach szukania właściwego odcienia z mieszalnika okazało się, że dobrałam prawie idealnie jak Intuicja, którą malowaliśmy przedpokój ...noż kurna tyle kasy bym zaoszczędziła ;)