kubel30 14.02.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja też czekam na wiosnę , bo teraz to beee , sił i ochoty brak . A właśnie co będziecie robić ? Bo ja ostatnio wyskoczyłam z malowaniem przedpokoju i mąż tylko z litością( bym miała dla niego:D ) stwierdził : no przecież dopiero co było malowane żono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.02.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No my właśnie przemalowywać będziemy także obie trafiłyście Troszkę z powodu że mam już inną koncepcję a troszkę z takiego, że i tak zrobiłam tam poprawki malarskie wałkiem na środku ściany i okazało się, że odcień farby jest jednak różny Mąż o dziwo nie protestował, a wręcz sam namówił mnie na jeszcze inną rzecz, więc co będzie to się okaże wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.02.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 U nas to akurat Beckers, z którego do tej pory byłam szalenie zadowlona! Tzn.odcień, krycie nadal mi pasuje, ale to, że farba nagle ma bardziej beżowy odcień jakby to już nie. Ale przynajmniej jest pretekst do zmian i nudno nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A my mamy w większości Beckersa i jesteśmy zadowoleni... Może rożne partie są? W każdym razie jak będziemy kiedyś odświeżać, wezmę farby Para, lub Benjamina. Mieliśmy malować nimi od razu, ale jednak na cały domy wyszła ogromna kwota, co nie jest bez znaczenia w końcówce budowy:mad: Pysiaczku czekam z niecierpliwością, co tam wymyślałaś z tą sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jeszcze ważne są te cholerne numerki....7 np. jest zmywalna a 3(którą mamy) nie Aaaa to faktycznie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pozdrawiam walentynkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Beatko dziękuję i też pozdrawiam, choć spóźniona yokasia mam nadzieję, że uznają Wam tą reklamację My nie reklamowaliśmy bo farba była z innego wiaderka - ale ten sam odcień i linia, więc kurcze no uważam, że naprawdę i kolor powinien być ten sam Aga farby Para czy Benjamin Moore to faktycznie inna półka i w końcówce wykańczania może to mieć znaczenie Kiedyś sobie odmalujecie My póki co stawiamy na fluggera, bo na te powyżej to nas nie stać obecnie, a przemalowanie to priorytet na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aga farby Para czy Benjamin Moore to faktycznie inna półka i w końcówce wykańczania może to mieć znaczenie Kiedyś sobie odmalujecie Mam nadzieję pysiaczku:yes: Flugger też ma dobrą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Moje weekendowe wypieki http://img337.imageshack.us/img337/6455/dsc0025nd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Moje weekendowe wypieki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/big-eyes/smileys-big-eyes-126688.png Ale pyszności pysiaczkuhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/big-eyes/smileys-big-eyes-126688.png Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 15.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No właśnie co to?Smakowicie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.02.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja malowałam wszystko Parą i jesteśmy średnio zadowoleni.Nawet składam reklamację ale mi jej nie uznano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A to to http://mojewypieki.blox.pl/2009/10/Slodkie-drozdzowki-serca-z-orzechowym-nadzieniem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.02.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ale smakowitości jutro to ja normalnie monitor zaślinię bo nawet piekarnika tutaj nie mam. Ja malowałam wszystko Parą i jesteśmy średnio zadowoleni. Nawet składam reklamację ale mi jej nie uznano. Karolku a napisz czemu nie jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.02.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 u nas większość FLuggerem ...ale w salonie to się zdenerwowałam, bo po godzinach szukania właściwego odcienia z mieszalnika okazało się, że dobrałam prawie idealnie jak Intuicja, którą malowaliśmy przedpokój ...noż kurna tyle kasy bym zaoszczędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 lasche to masz oko! Wypieki się do jutra nie uchowały, ale liczę na to, że ktoś mnie czymś poczęstuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wypieki smakowite, a my mieliśmy w Walentynki imprezkę Klarcia 6 świeczek dmuchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pysiaczku, ale mi tymi wypiekami narobiłaś ochoty na słodkości. Dobrze, że tłusty czwartek się zbliża, to sobie trochę poużywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pysiaczku ale cudne wypieki może i ja kiedyś upiekę takie słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wypieki się do jutra nie uchowały, ale liczę na to, że ktoś mnie czymś poczęstuje Wpadaj do mnie- u mnie będzie maaaasaaaa pączków:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts