pysiaczek 26.10.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Mam takie robocze fotki żyrandola jaki zamontowaliśmy w poniedziałek Żyrandol może się wydawać lekko pijany a to przez to, że żarówki ma różne, bo żeby sprawdzić czy działa wkręciliśmy co było pod ręką, a teraz trzeba zakupić coś energooszczędnego Edytowane 26 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 nie widze fotek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.10.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Już powinno być ok - przez pomyłkę załadowałam zdjęcia prosto z gmaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Żyrandol bardzo wpisał się we wnętrza i wisi jak ulał. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Fajniutko się skomponował. To jest biała Siena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.10.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 nemi niestety nie bo zanim zapałałam miłością do sieny to już ich nie było w sprzedaży Znalazłam w miarę godny zamiennik w postaci massive fermini http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/4684/massive-fermini-40445-31-10.jpg Musimy jutro podjechać do castoramy jednak, bo patrzyłam na żarówki ledowe na allegro, ale wolałabym jednak na żywo sprawdzić to ich zimne/ciepłe światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.10.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 yokasiu są ledowe normalne kulki mleczne - żadnych diod nie widać i świecą przyjemniej niż niektóre energooszczędne jakie widziałam. Coś w tym stylu:http://allegro.pl/led-zarowka-diodowa-60-smd-e27-3w-60w-biala-k014-i1876715704.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jeziu jaki piękny , w sumie to piszę już to trzeci raz i nie mogę , może teraz mi wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 kurcze przegapiłam tapetę , jak mogłam tak zgrzeszyć ... no cudowna jest i tyle, pokój wypiękniał . A teraz zastanawiam się jak przemycić do mnie takie cudo , może do przyszłej sypialki, zachorowałam nawet mąż mnie nie powstrzyma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 26.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Żyrandol troszke nie w moim klimacie ale u Ciebie świetnie pasuje Co do żarówek to polecam ledowe. Mam takie w kuchni i jestem z nich bardzo zadowolona. Zapalone tworzą fajny klimat. Praktycznie cały czas pali sie u nas wieczorami światło w kuchni bo zwykłych żarówek już nie lubimy (a takie mamy w reszcie mieszkania). Światło pali sie nawet wtedy jak go nie potrzebujemy bo jest takie fajne Podpatrzyłam też pewne mieszkanie w naszym bloku. Tam ktoś ma sporo oświetlenia na suficie ledowego. Wygląda to niesamowicie Tak więc ja jestem za ledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 nemi niestety nie bo zanim zapałałam miłością do sieny to już ich nie było w sprzedaży Yhyyy Sieny wycofali... ale podobno można jeszcze gdzieś upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.10.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Pysiaczek a skad ta tapeta? i jaka to jest jakas flizelinowa czy jaka? kurcze my ciegle myslimy o tapecie przy schodach i za tv.. musze wkoncu sie zabrac i poszukac własnie czegos tak delikatnego jak u ciebie..)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Psosin odpowiem za pysiaczka, bo mam taką samą tapetę Nazywa się Soft Velvet firmy Rasch i jest na podkładzie fizelinowym. Czyli potrzebujesz specjalny klej i smarujesz nim ścianę , a nie tapetę. Bardzo łatwo ją też zerwać w razie potrzeby:) Teraz nawet jest w promocji, bo model chyba już się kończy. http://alletapety.pl/soft-velvet-706703-tapety-scienne-rasch-p-1793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Jeziu jaki piękny , w sumie to piszę już to trzeci raz i nie mogę , może teraz mi wyjdzie;) Udało się Cieszę się, że się podoba Do tego kupiłam go na promocji w LM taniej niż w internecie kurcze przegapiłam tapetę , jak mogłam tak zgrzeszyć ... no cudowna jest i tyle, pokój wypiękniał . A teraz zastanawiam się jak przemycić do mnie takie cudo , może do przyszłej sypialki, zachorowałam nawet mąż mnie nie powstrzyma:rolleyes: kubełku mnie też mąż nie powstrzymał. Choć jak widział ją w rolce to nie zrobiła na nim wrażenia. W sumie wybór pozostawił mi (wahałam się jeszcze między taką w pasy jak ma kacha.crac w sypialni). Jak zaczęliśmy tapetować i pojawiły się już dwa pasy koło sobie to nie mógł wyjść z zachwytu jaka jest ładna I codziennie to teraz powtarza Żyrandol troszke nie w moim klimacie ale u Ciebie świetnie pasuje Co do żarówek to polecam ledowe. Mam takie w kuchni i jestem z nich bardzo zadowolona. Zapalone tworzą fajny klimat. Praktycznie cały czas pali sie u nas wieczorami światło w kuchni bo zwykłych żarówek już nie lubimy (a takie mamy w reszcie mieszkania). Światło pali sie nawet wtedy jak go nie potrzebujemy bo jest takie fajne Aniu my chcemy ledy głównie ze względów energooszczędnych W salonie jednak spędzamy najwięcej czasu, do tego idzie zima, więc żyrandol będzie się pewnie palił cały czas od przyjścia z pracy do pójścia spać A to jednak 5 światełek na raz Yhyyy Sieny wycofali... ale podobno można jeszcze gdzieś upolować Aguś próbowałam upolować jeszcze białą sienę, bo parę miesięcy temu już się zdecydowałam na nią - niestety bez szans. No ale cieszę się z tego co jest Pysiaczku jak żyję takich nie widziałam stąd moje zdziwienie . Jestem do tyłu z techniką . yokasiu mnie znajomy oświecił , że takie istnieją Forum przydatna rzecz Pysiaczek a skad ta tapeta? i jaka to jest jakas flizelinowa czy jaka? kurcze my ciegle myslimy o tapecie przy schodach i za tv.. musze wkoncu sie zabrac i poszukac własnie czegos tak delikatnego jak u ciebie..)) Aniu jeśli chodzi Ci o tapetę w salonie to jest to AsCreation a tapeta nazywa się Flora. Do kupienia w LM za 59,99zł za rolkę co jest najlepsze Jest flizelinowa i bardzo łatwo się ją kładzie Psosin odpowiem za pysiaczka, bo mam taką samą tapetę Nazywa się Soft Velvet firmy Rasch i jest na podkładzie fizelinowym. Czyli potrzebujesz specjalny klej i smarujesz nim ścianę , a nie tapetę. Bardzo łatwo ją też zerwać w razie potrzeby:) Teraz nawet jest w promocji, bo model chyba już się kończy. http://alletapety.pl/soft-velvet-706703-tapety-scienne-rasch-p-1793.html A już teraz to zgłupiałam i nie wiem czy psosin chodziło o tapetę w sypialni czy w salonie W każdym bądź razie ja Ci Aniu napisałam powyżej namiar na tapetę z salonu, a agawi podała Ci na tą z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Śliczna lampa!!! Pięknie jej z tapetą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 27.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Pysiaczku, moglabys pokazac zdjecie salonu takie pogladowe? W sensie z zyrandolem, ale z troche dalszej perspektywy? dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 27.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Pysiaczku, zyrandol pierwsza klasa!Swietnie u Was wyglada! A tak z innej beczki! Moglabys napisac czy sciana z cegly kruszy sie? Jest mozliwosc zeby np. jakis kawalek cegielki trafil w rece dzidziusia, ktory chetnie by to skonsumowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Sharlotka dziękuję i witam Kasiu dziś coś cyknę, bo nie posiadam jeszcze takiego zdjęcia póki co olga my nie zaimpregnowaliśmy cegły i w zasadzie dużego kruszenia nie widzę, ale zdarzyło się, że jakieś maluteńkie kawałki z niej odpadły (przy wieszaniu karnisza czy też zakrywaniu ściany folią do malowania). Tak same z siebie nie. A nie wiem jak by to było, gdyby cegła była zaimpregnowana. Wtedy nic nie powinno odpadać chyba? Edytowane 27 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.10.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ładniusi żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.10.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Moja stara cegła zaimpregnowana i nic się nie kruszy , nawet ta fuga którą sama robiłam jest mocna , a to tylko piach , wapno i woda.Kiedyś pokusiłam się na tapetę w pasy , była piękna ale jakbym miała teraz kupować to tylko taka jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts