nemi 19.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 pysiaczku dzięki. Miałam ich gdzieś zapisanych i mi wcięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.02.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 yokasia ja przy przeprowadzce też się zastanawiałam skąd my tyle rzeczy przeróżnych mamy I do tej pory wszystkich od rodziców nie zabrałam bo obecnie nie mamy ich gdzie pomieścić Ja nie wiem jak to możliwe nemi nie ma za co A co planujesz zakupić? Dacie wiarę, że nie było w sklepie marchewki Także będzie murzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 przy przeprowadzce też się zastanawiałam skąd my tyle rzeczy przeróżnych mamy I do tej pory wszystkich od rodziców nie zabrałam bo obecnie nie mamy ich gdzie pomieścić Ja nie wiem jak to możliwe O tak, przy przeprowadzkach najlepiej widać ile ma się niepotrzebnych rzeczy:eek: Ja teraz starałam się część wyrzucać i oddawać, bo chyba strych by się zwalił nam na głowę jakbym wszystko tam poukładała:lol2: Dacie wiarę, że nie było w sklepie marchewki Także będzie murzynek Niemożliwe:eek::eek: Dobrze, że miałaś murzynka w zanadrzu- i jak się udał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 yokasia ja przy przeprowadzce też się zastanawiałam skąd my tyle rzeczy przeróżnych mamy I do tej pory wszystkich od rodziców nie zabrałam bo obecnie nie mamy ich gdzie pomieścić Ja nie wiem jak to możliwe My też musieliśmy dokupić piwnicę w 2 bloku, na naszym metrażu na bank nie dalibyśmy rady. człowiek ma naturę chomika, a my to już wybitnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 nemi nie ma za co A co planujesz zakupić? Na razie nic - próbuję przekonać mojego męża do zamiany jego ukochanego fotela Ektorp na coś trochę mniejszego i tak mi przyszło do głowy, że można by popatrzeć na to. Jakby to ode mnie zależało to zrezygnowałabym z fotela w ogóle, ale niestety nie mam na to żadnego wpływu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 editg czyli macie dwie piwnice? Jak tak to nieźle - my tylko jedną, ale obecnie wejść się do nie nie da nemi rozumiem chęć zmiany i przekonania męża do niej Ale od razu mówię, że ten fotel nie jest tak wygodny jak Ektorp - nie wpada się w niego, jest sztywniejszy. Więc co kto lubi Aga murzynek bardzo się udał Właśnie sobie jem w pracy A wieczorem zrobiłam jeszcze chleb Super, mimo, że z gotowej mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 editg czyli macie dwie piwnice? Jak tak to nieźle - my tylko jedną, ale obecnie wejść się do nie nie da :)nie, nie!mamy 1, tylko, że w sąsiednim bloku:D może z ta 2 to nie taki zły pomysł obecnie jest tam wszystko, wejść się nie da, a jeszcze rowery, choinka itp nie zwiezione. u nas pies to zabranie dodatkowo misek, piłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Aga murzynek bardzo się udał Właśnie sobie jem w pracy Wstręciucha:P A wieczorem zrobiłam jeszcze chleb Super, mimo, że z gotowej mieszanki Taaak? I co długo się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.02.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pysiaczkuhttp://www.netto-online.de/5466.ohtm/7856/Schoener-Wohnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pysiaczku,kto nam to kupi w Germany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Wstręciucha:P Wcale, że nie Taaak? I co długo się robi? Najdłużej to wyrasta ciasto w sumie, bo najpierw trzeba je zostawić na 20min do wyrośnięcia, później na godzinkę jak się już uformuje w foremce i potem piec 50min. Ale efekt bardzo fajny Pysiaczku http://www.netto-online.de/5466.ohtm/7856/Schoener-Wohnen marta bardzo dziękuję Ci za informację! Szkoda tylko, że to takie drugie Netto a nie to pospolite z czarnym logo, bo tamto mam dość blisko od siebie Pysiaczku,kto nam to kupi w Germany?? No właśnie nie wiem Kasiu, bo tak jak pisałam powyżej to trochę nie ten sklep, który mam dostępny właściwie pod nosem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) jak wszystko dobrze pójdzie to ja bede w pt w Niemcorach, w żółtym netto też. mogę w czw dać znać, tylko czy to nie będzie już kolejny tydzień z oferty? Pysiaczku jak Twoje szparki?sprawdzone? Edytowane 20 Lutego 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Najdłużej to wyrasta ciasto w sumie, bo najpierw trzeba je zostawić na 20min do wyrośnięcia, później na godzinkę jak się już uformuje w foremce i potem piec 50min. Ale efekt bardzo fajny To fajnie:wiggle: Muszę wreszcie spróbować, już yokasta kiedyś też namawiała na chlebek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Chlebek polecam szczerze yokasia to nawet sama tą mieszankę robi, bo podawała przepis ale go gdzieś posiałam jak wszystko dobrze pójdzie to ja bede w pt w Niemcorach, w żółtym netto też. mogę w czw dać znać, tylko czy to nie będzie już kolejny tydzień z oferty? Pysiaczku jak Twoje szparki?sprawdzone? edi zapomniałam zmierzyć Edi a mówisz, że to czerwone Netto też jest blisko? A dokąd jedziesz? W piątek chyba jeszcze będzie ta oferta, bo z tego co na tej stronie się dopatrzyłam to ma być od 23.02 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 jak mi dziecię pozwoli jadę do świnoujścia, dalej do Albecku, a później do Heringsdorfu. Tam jest po lewej normalne netto, a po prawej te żółte, nie wiem dokładnie w jakiej wsi, one się tam jakoś dziwnie przenikają. jest jeszcze lidl, edeka, tedi i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 yokasia dokładnie taką mieszankę miałam: http://persona-studio.com/polskiemlyny/pic/ch02.jpg Piecze się 50min w 200stopniach (następnym razem będę piec krócej, bo wierzch dość mocno się spiekł ) edi my się chyba wybierzemy do Locknitz - póki co mąż wyraża chęć Ale pewnie też dopiero w sobotę nam się uda, więc jakby co będziemy w kontakcie Oczywiście jeśli będą te stoliki to mogę Ci kupić Kasiu jeśli jesteś nadal chętna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.02.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pysiaczku, jestem absolutnie zakochana w mojej ceglanej ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Haaa!!! Wiedziałam, że tak będzie aneczko Strasznie się cieszę! Masz dokładnie ten sam typ cegiełki co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ane3ko ja też jestem strasznie ciekawa tej Twojej ściany. pysiaczku dużo chemii ta mieszanka zawiera? Bo chyba mam ochotę na nią... Znaczy na chlebek domowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nemi no niestety są tam ze dwa jakieś E-cośtam, ale ogólnie chyba nie jest taka zła Wystarcza na 2x, więc potem spróbuję upiec sama ze składników jakie podawała yokasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts