joasiah 24.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 fajne przepisy zapodałaś dropp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 24.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witaj Pysiaczku, Calkiem niedawno dopiero trafilam do twojej galerii, ale mocno kibicuje twoim dzialaniom remontowym. Fajny klimat udalo ci sie stworzyc w mieszkanku. Przy okazji tematu chlebowego podrzucam linka do bloga Liski, wlasnie na temat pieczenia chleba: http://pracowniawypiekow.blogspot.com/ Kilka przepisow juz wyprobowalam i naprawde moge polecic, sa chleby na zakwasie jak i na drozdzach, buleczki, rogale itd. Az slinka leci jak sie czyta tego bloga Pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 24.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 właśnie wróciłam z Niemiec. w netto były stoliczki chyba z 6 sztuk, ale nie kupowałam nikomu, sobie też nie, póki co na takie przydaśki brak funduszy, to stopuje. dzięki za pamięć.ps pospałam, całe 1,5 godziny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 fajne przepisy zapodałaś dropp Polecam szczególnie ten ostatni właśnie wróciłam z Niemiec. w netto były stoliczki chyba z 6 sztuk, ale nie kupowałam nikomu, sobie też nie, póki co na takie przydaśki brak funduszy, to stopuje. 6 sztuk - to chyba akurat tyle ile potrzebujemy http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 25.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.02.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Kasia, mugatka, Drop_Inn, pohlanka zaraz jedziemy do Niemiec Mam Was na liście Przejrzałam jeszcze pobieżnie wątki, gdzie temat stolika był poruszany i nikogo więcej chętnego już chyba nie ma Trzymajcie kciuki Dam znać po południu co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Udanych łowów, Pysiaku Zahaczycie o składzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.02.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dzięki mada Postaramy się zahaczyć, ale trochę za długo nam się pospało dziś, więc nie wiem jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Udanych łowów pysiu, już się nie mogę doczekać kiedy pokażesz zdobycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 oby się udało oby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.02.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dziewczyny mam dla Was wszystkich stoliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.02.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witaj Pysiaczku, Calkiem niedawno dopiero trafilam do twojej galerii, ale mocno kibicuje twoim dzialaniom remontowym. Fajny klimat udalo ci sie stworzyc w mieszkanku. Przy okazji tematu chlebowego podrzucam linka do bloga Liski, wlasnie na temat pieczenia chleba: http://pracowniawypiekow.blogspot.com/ Kilka przepisow juz wyprobowalam i naprawde moge polecic, sa chleby na zakwasie jak i na drozdzach, buleczki, rogale itd. Az slinka leci jak sie czyta tego bloga Pozdrawiam ania Witaj aniuta Dziękuję za miłe słowa i za linka - zajrzę na niego w wolnej chwili Chleba na zakwasie bardzo chciałabym spróbować, więc fajnie, że podrzuciłaś taką stronkę właśnie wróciłam z Niemiec. w netto były stoliczki chyba z 6 sztuk, ale nie kupowałam nikomu, sobie też nie, póki co na takie przydaśki brak funduszy, to stopuje. dzięki za pamięć. ps pospałam, całe 1,5 godziny:bash: edi to straszne, że tak biedna spać nie możesz Stoliki zakupiłam U Ciebie na przydasie jeszcze przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.02.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 pysiaczek podlicz proszę sprawdz ile wysyłka i zrobie przelewik !!! Kochana jestes ! odwdziecze się - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.02.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Kasia, mugatka, Drop_Inn, pohlanka poproszę o Wasze adresy na PW - postaram się, żeby w poniedziałek (najdalej wtorek) stoliki wyszły do Was Na razie nie wiem ile przesyłka będzie kosztować. Muszę je zważyć i wymierzyć i sprawdzę na stronie Poczty i dam znać mugatko wcale nie musisz mi się odwdzięczać kochana. Jechałam po stolik dla siebie to co to za problem kupić kilka sztuk więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.02.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 nie patrzyli na Ciebie dziwnie jak brałaś tyle sztuk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Pysiaczku kochany, to ja już posyłam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 25.02.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 nie patrzyli na Ciebie dziwnie jak brałaś tyle sztuk ?? o tym samym pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 25.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 fajnie, że udało Ci się dostać dla Wszystkich, miałam wyrzuty, że braknie, ale na szczęście dla naszych sąsiadów to niezbyt chodliwy towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 No tak a o mnie nikt nie pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 25.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Pysiaczku to super!! Jesteś wielka! Zaraz pisze adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts