Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

marta kochana a dlaczego Ty się nie wpisałaś na listę! Tylko linka podałaś, ale bez wyrażenia jakiegoś zainteresowania :( Ojjjj jak mi teraz z tym źle :(

nie byłam w tych wątkach gdzie pytaliście, a do mnie nikt z pytaniem nie zajrzał, ok trudno, nie ma sprawy

może za jakiś czas będą u nas w netto, albo kauflandzie

Martuś,ale widziałaś przecież linka u mnie,wiedziałaś,że są w niemieckim netto i wypowiadałaś się w sprawie tych stolików właśnie wtedy kiedy pysiaczek robiła listę i pisała,że po nie pojedzie, dlatego nie przyszło mi do głowy,że możesz nie zgłosić się do niej,że też jesteś chętna :( No nie miej do nas żalu:hug:

Jest dokładnie tak jak pisze Kasia :( Myślałam, że skoro nie wypowiadasz się Marta ani w moim wątku ani w Kasi to nie jesteś już może stoliczkiem zainteresowana :( Przepraszam bardzo, bo faktycznie powinnam zapytać Cię na Twoim wątku, bo przecież pamiętam, że tak samo jak nam zależało Ci na tym zakupie :( Jeśli nie przeszkadza Ci, że mój stoliczek był już używany to mogę Ci go wysłać.

a ja na tej stronie tego netto nie mogę znalezc stolika nie wiem niekumata jakaś jestem :D

marta wydawalo mi się ze jakis czas temu widzialam takie stoliki u nas w kauflandzie az chyba zajrzę może ktoregos dnia :D

pysiaczku ciągle zaglądam do ciebie na picassę

męzowi pokazałam te ceglaną scianę bo się napaliłam na nią jak szczerbaty na suchary :D

możesz mi powiedzieć ile cię cenowo wyszła ta ścianka?

MarJel chodzi o takie stoliczki

http://www.mojestoliki.pl/img/p/56-255-thickbox.jpg

joasiah tego stolika nie znajdziesz już na stronie netto bo oferta była ważna do wczoraj :(

Ta ściana ma ok. 10mkw a 1mkw cegły kosztował nas ok.68zł.

Worek 5kg fugi kosztował coś ok.20zł. Potrzebowaliśmy chyba 3 takie worki.

Cieszę się bardzo, że tak Wam się z mężem podobają nasze wnętrza :)

No tanio nie jest, ale ten efekt! Ja się nieustannie zachwycam tą ścianą i każdy kto do nas przyjdzie też :yes:

Na dodatek w zależności od pory dnia wygląda inaczej. To taka bardzo naturalna dekoracja jest :yes:

Pysiaczku a co to za straszydełko na stoliku :lol2:

yokasia nie wiem bo zdjęcie nie moje tylko z internetu :lol2:

Dziewczyny te stoliki to w ogóle są te takie większe jak te z Kauflanda zdaje się a nie z Netto naszego.

Kasiu stoliki są dokładnie takie jak ten na fotce z tym straszydełkiem :yes:

Swojego jeszcze nie zagospodarowałam, ale jutro cyknę fotkę :)

marta będę teraz bardzo mocno śledzić oferty żeby znaleźć dla Ciebie ten stoliczek!

yokasia niestety do kibelka mi się nie zmieści :D - póki co wstawiony do sypialni :)

kurde, przykra sprawa z tym stolikiem. Aż mi się smutno zrobiło, gdybam po cichu, może coś się uda wykminić, ale nie obiecuje...

Kiedyś pytałaś u Agawi o klipsy do naszych listw (listew???). mardom ma w swojej ofercie, nie wiem czy do każdego wzoru, do mojego na pewno. pakowane po 20 sztuk, my jutro domawiamy.