agawi74 25.02.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 nie patrzyli na Ciebie dziwnie jak brałaś tyle sztuk ?? :rotfl: Stolikowe wariatki:lol2: Pysiaczku, a gdzie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 marta kochana a dlaczego Ty się nie wpisałaś na listę! Tylko linka podałaś, ale bez wyrażenia jakiegoś zainteresowania Ojjjj jak mi teraz z tym źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mugatko wcale nie patrzyli krzywo, ale może to dlatego, że w jednym netto nie mieli tylu sztuk co potrzebowałam, więc byliśmy łącznie w 3 Aga zdjęcia będą, ale muszę najpierw wynieść jeden mebelek z sypialni żeby wcisnąć tam stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :eek: pysiaczku a co to za stolik, że dla połowy forum kupowałaś? Jak on wygląda? ciekawość mnie zżera fotki żadnej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.02.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 marta kochana a dlaczego Ty się nie wpisałaś na listę! Tylko linka podałaś, ale bez wyrażenia jakiegoś zainteresowania Ojjjj jak mi teraz z tym źle nie byłam w tych wątkach gdzie pytaliście, a do mnie nikt z pytaniem nie zajrzał, ok trudno, nie ma sprawy może za jakiś czas będą u nas w netto, albo kauflandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie no,to matanga dała ten namiar u mnie i tam pysiaczek wpisała na listę mnie,pohlankę, mugatkę i Dropp bodajże, bo się zgłosiłyśmy chętne A Ty się Martuś wypowiadałaś w tej sprawie, ale nie napisałaś pysiaczkowi żeby Cię wpisała na listę,dlatego nie wiedziała jak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.02.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 OK teraz już po sprawie.Po prostu przykro mi się zrobiło, bo w sumie ty Kasiu, pysiaczek i ja byłyśmy napalone na te stoliki, ale do mnie już nikt drogi nie znalazł, aby zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.02.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Martuś,ale widziałaś przecież linka u mnie,wiedziałaś,że są w niemieckim netto i wypowiadałaś się w sprawie tych stolików właśnie wtedy kiedy pysiaczek robiła listę i pisała,że po nie pojedzie, dlatego nie przyszło mi do głowy,że możesz nie zgłosić się do niej,że też jesteś chętna No nie miej do nas żalu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.02.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kasiu na prawdę spoko. Nie będę się o stolik obrażała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.02.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kasiu na prawdę spoko. Nie będę się o stolik obrażała Z tego co pisałas myślałam, ze się obrazilas dobrze,ze nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jest dokładnie tak jak pisze Kasia Myślałam, że skoro nie wypowiadasz się Marta ani w moim wątku ani w Kasi to nie jesteś już może stoliczkiem zainteresowana Przepraszam bardzo, bo faktycznie powinnam zapytać Cię na Twoim wątku, bo przecież pamiętam, że tak samo jak nam zależało Ci na tym zakupie Jeśli nie przeszkadza Ci, że mój stoliczek był już używany to mogę Ci go wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.02.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a ja na tej stronie tego netto nie mogę znalezc stolika nie wiem niekumata jakaś jestem marta wydawalo mi się ze jakis czas temu widzialam takie stoliki u nas w kauflandzie az chyba zajrzę może ktoregos dnia pysiaczku ciągle zaglądam do ciebie na picassę męzowi pokazałam te ceglaną scianę bo się napaliłam na nią jak szczerbaty na suchary możesz mi powiedzieć ile cię cenowo wyszła ta ścianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 MarJel chodzi o takie stoliczki http://www.mojestoliki.pl/img/p/56-255-thickbox.jpg joasiah tego stolika nie znajdziesz już na stronie netto bo oferta była ważna do wczoraj Ta ściana ma ok. 10mkw a 1mkw cegły kosztował nas ok.68zł. Worek 5kg fugi kosztował coś ok.20zł. Potrzebowaliśmy chyba 3 takie worki. Cieszę się bardzo, że tak Wam się z mężem podobają nasze wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 czyli 800 zł lekko trzeba liczyć kurczę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No tanio nie jest, ale ten efekt! Ja się nieustannie zachwycam tą ścianą i każdy kto do nas przyjdzie też Na dodatek w zależności od pory dnia wygląda inaczej. To taka bardzo naturalna dekoracja jest Pysiaczku a co to za straszydełko na stoliku yokasia nie wiem bo zdjęcie nie moje tylko z internetu Dziewczyny te stoliki to w ogóle są te takie większe jak te z Kauflanda zdaje się a nie z Netto naszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.02.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pysiaczku jak bym mogła chcieć twój stoliczek??? aż taka zła nie jestem Widocznie nie był mi pisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pysiaczku,te które kupiłas są takie jak na tym zdjęciu?zrob Please zdjęcie u Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kasiu stoliki są dokładnie takie jak ten na fotce z tym straszydełkiem Swojego jeszcze nie zagospodarowałam, ale jutro cyknę fotkę marta będę teraz bardzo mocno śledzić oferty żeby znaleźć dla Ciebie ten stoliczek! yokasia niestety do kibelka mi się nie zmieści - póki co wstawiony do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 kurde, przykra sprawa z tym stolikiem. Aż mi się smutno zrobiło, gdybam po cichu, może coś się uda wykminić, ale nie obiecuje... Kiedyś pytałaś u Agawi o klipsy do naszych listw (listew???). mardom ma w swojej ofercie, nie wiem czy do każdego wzoru, do mojego na pewno. pakowane po 20 sztuk, my jutro domawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No przykra sprawa. Mi też głupio. Bardzo edi a możesz pokazać te klipsy? My jeszcze nie zamówiliśmy listew oczywiście, więc u nas temat otwarty póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts