agawi74 26.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Fajny ten stoliczek pysiaczku Ale się obłowiłaś A zobaczymy fotkę z sypialni w nowej aranżacji?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.02.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No przykra sprawa. Mi też głupio. Bardzo edi a możesz pokazać te klipsy? My jeszcze nie zamówiliśmy listew oczywiście, więc u nas temat otwarty póki co miałam wpisać się tutaj, a odpisałam u siebie. po odpowiedź zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2012 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fajny ten stoliczek pysiaczku Ale się obłowiłaś A zobaczymy fotkę z sypialni w nowej aranżacji?:popcorn: Stoliczek fajowy w sumie mnie tez by się przydał http://forum.barcis.pl/images/smilies/eusa_dance.gif Pysiaczku zapodawaj tę foteczkę sypialni http://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fajny ten stoliczek Dziewczynki a że niby w Kauflandzie to one też są ??? bo ja tam jestem prawie codziennie i takich nie widziałam , jak coś wiecie to dajcie znać ,plissssss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fajny ten stoliczek pysiaczku Ale się obłowiłaś A zobaczymy fotkę z sypialni w nowej aranżacji?:popcorn: Tak Aguś, ale nie wiem kiedy weźmiemy się za to malowanie Chciałabym jak najszybciej, ale ustaliliśmy, że na wiosnę, więc pewnie mąż będzie mi się na razie wykręcać miałam wpisać się tutaj, a odpisałam u siebie. po odpowiedź zapraszam Byłam, zobaczyłam, odpisałam Stoliczek fajowy w sumie mnie tez by się przydał http://forum.barcis.pl/images/smilies/eusa_dance.gif Pysiaczku zapodawaj tę foteczkę sypialni http://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gif Dziewczyny szkoda, że nie było więcej tych stoliczków, tzn. pewnie byłyby w innych Nettach jeszcze, ale już nam się nie chciało jeździć. Żebym wiedziala, że takie zapotrzebowanie jest to bym zjeździła całe Niemcy http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/sportowe/kierowca.gif karolku jak pisałam na razie nie bardzo jest co pokazywać Wywaliłam toaletkę, wstawiłam stolik i położyłam na nim książkę - ot tyle Fajny ten stoliczek Dziewczynki a że niby w Kauflandzie to one też są ??? bo ja tam jestem prawie codziennie i takich nie widziałam , jak coś wiecie to dajcie znać ,plissssss:) kubełku Stoliki są ponoć w Kauflandzie raz na jakiś czas Średnio chyba raz na trzy miesiące. To właśnie martaibartek o tym wspominała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 to ja czekam na fotkę nowego stolika też bym taki chciała bo fajny kiedy jak będę po drodze bo teraz samochodu nie mam to zajrzę do kaufiego i zobacze u nas raczej nie ma napadów na takie stoliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczku to jeszcze raz jaco to jest takiego na ścianie w korytarzu?https://picasaweb.google.com/dominika.kuba/Mieszkanie?authkey=Gv1sRgCI228LG_jvTDUg#5661169656314301106że imituje jakby cegłę?tapeta czy fototapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 joasiah to najtańsze płytki klinkierowe elewacyjne pomalowane na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) W sobotę w Składziku Diabełków kupiliśmy taką ot ławę: Ma troszkę zniszczony blat co widać na tej fotce bardziej, ale i tak będziemy go poszarzać albo bejcować na jakiś ciemniejszy kolorek, więc trzeba najpierw zedrzeć to co na wierzchu jest: Na razie wywieziona do teściów, gdzie czeka na renowację w naszym wolnym czasie Edytowane 27 Lutego 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale to jakieś one cienkie są? czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale super ława podoba mi siędroga była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fajna ława Pysiaczku, z potencjałem. Będziecie mieli dużo pracy na wiosnę z tym odnawianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Świetny ten stoliczek pysiaczku:yes:, a jaki ma wymiar? Two ma rację- sporo pracy przed Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale to jakieś one cienkie są? czy jak Tak joasiu one są cienkie jakieś 5mm grubości mają Najtańsze z LM kupiliśmy, po jakieś 18zł za mkw o ile dobrze pamiętam ale super ława podoba mi się droga była? Ława kosztowała całe 80zł Fajna ława Pysiaczku, z potencjałem. Będziecie mieli dużo pracy na wiosnę z tym odnawianiem Oj tak Two sporo pracy przed nami Nie wiem jeszcze jak i kiedy, ale ważne, że cele wyznaczone Świetny ten stoliczek pysiaczku:yes:, a jaki ma wymiar? Aga ława ma 60x120 czyli jak dla mnie taka w sam raz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga ława ma 60x120 czyli jak dla mnie taka w sam raz jest A tak, większy pewnie by Ci zagracał Nasz ma 120x80cm, ale o cenie naszego chcę jak najszybciej zapomnieć:sick:Twoja za to jest bajeczna:D pysiaczku wstawiłam stopkę z przepisami:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fantastyczna ta ława, pysiaczku. Dobrze widzę, że kolor taki trochę musztardowy, czy komputer znów mnie robi w bambuko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A właśnie, właśnie, miałam już kiedyś pytać... Nie wiesz czy osławiony składzik ma może jakieś filie w innych częściach kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A tak, większy pewnie by Ci zagracał Nasz ma 120x80cm, ale o cenie naszego chcę jak najszybciej zapomnieć:sick:Twoja za to jest bajeczna:D pysiaczku wstawiłam stopkę z przepisami:p:lol2: No zagracałby troszkę bo u mnie jednak mniejsze salony niż u Ciebie Aga Cena faktycznie bajeczna także naprawdę długo się nie zastanawialiśmy Super, że stopka jest Fantastyczna ta ława, pysiaczku. Dobrze widzę, że kolor taki trochę musztardowy, czy komputer znów mnie robi w bambuko? Drop lekko musztardowy bo to polakierowana sosna Ale będzie wszystko zeszlifowane i nogi będą białe a blat najprawdopodobniej poszarzony A właśnie, właśnie, miałam już kiedyś pytać... Nie wiesz czy osławiony składzik ma może jakieś filie w innych częściach kraju? Z tego co się orientuję to składzik jest gdzieś w Koszalinie chyba albo w okolicach bo chyba stamtąd jest forumowa mada? A ostatnio pisała, że odkryła jego filię Ale czy gdzieś więcej to niestety się nie orientuję - musiałabyś spytać Diabełków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Z tego co się orientuję to składzik jest gdzieś w Koszalinie chyba albo w okolicach bo chyba stamtąd jest forumowa mada? A ostatnio pisała, że odkryła jego filię Ale czy gdzieś więcej to niestety się nie orientuję - musiałabyś spytać Diabełków Tak jest:D Forumowa mada jest z Koszalina i właśnie nie dalej jak w czwartek zakupiła również ławę w tamtejszej filii;) Się ława szlifuje i dorabia się półka z desek:D Może ją niedługo będę mogła pokazać Pysiaczku, Twoja ława jest świetna:yes: Moja nie ma szuflady, trochę ma cieńsze nogi i na dole będzie miała półkę A, i niestety te składziki są tylko dwa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Tak jest:D Forumowa mada jest z Koszalina i właśnie nie dalej jak w czwartek zakupiła również ławę w tamtejszej filii;) Się ława szlifuje i dorabia się półka z desek:D Może ją niedługo będę mogła pokazać Pysiaczku, Twoja ława jest świetna:yes: Moja nie ma szuflady, trochę ma cieńsze nogi i na dole będzie miała półkę A, i niestety te składziki są tylko dwa:( To szkoda, że są tylko dwa Bardzo fajne i atrakcyjne cenowo mają w nich rzeczy mada właśnie wczoraj u Ciebie czytałam, że zakupiłaś ławę i uśmiałam się, że i my taki zakup poczyniliśmy U nas plan był zupełnie inny, nawet elementy na stolik mieliśmy już zakupione, ale cóż - serce wygrało z rozumem Super, że Twoja ława już się szlifuje - moja będzie musiała na to "troszkę" poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts