pysiaczek 27.02.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pokazuję mój stolik tacę w bardzo prowizorycznej aranżancji na szybko do zdjęcia Wywaliłam toaletkę i wstawiłam go koło łóżka w sypialni. Zrobiło się luźniej i sypialnia wydaje się większa I z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pokazuję mój stolik tacę w bardzo prowizorycznej aranżancji na szybko do zdjęcia Wywaliłam toaletkę i wstawiłam go koło łóżka w sypialni. Zrobiło się luźniej i sypialnia wydaje się większa I z bliska Pysiaczku http://www.matrax.net/forum/images/keny/gwizda.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/gwizda.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/gwizda.gif Sypialnia wymiata CUDNA po prostu bajka http://www.matrax.net/forum/images/keny/gwizda.gif http://gify.magazynek.org/pictures/Kresk%C3%B3wki/Kr%C3%B3lewna%20%C5%9Anie%C5%BCka%20i%20siedmiu%20krasnoludk%C3%B3w/046.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pokazuję mój stolik tacę w bardzo prowizorycznej aranżancji na szybko do zdjęcia aranżacja mega poważna, tylko ramka ze zdjęciem za daleko Pysiaczku a gdzie jest ten 2 składzik? gdzieś tu??? Ława super!!! Cena jeszcze lepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiak a czemu pisałaś, że chcesz sypialnię malować? Po co??? Stoliki super, widzę, że polowanie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 27.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 stoliczek boski! i sypialnia cudniasta! pokaż nam to ślubne zdjęcie z bliska... no pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczku widzę, ze wreszcie masz swój upragniony stoliczek/tacę ślicznie u Ciebie wygląda Ława superowa strasznie zazdroszczę Wam tego sklepu ale z dugiej strony chyba dobrze, ze u mnie nie ma takowego, bo moje mieszkanie nie jest z gumy a wiem, że z każdą wizytą coś by mnie u nich zauroczyło Czym chcecie pokryć blat ? ja kupiłam ostatnio paste wybielajacą starwaxa i daje super efekt na zabejcowanym drewnie szary z widocznymi słojami drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pysiaku, dobrze widzę, że un jakiś większy ten stoliczek? Ślicznie się u Ciebie wpasował Kasieńko, napiszesz coś bliżej o tej paście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Madziu pastę nakłada się na zabejcowane drewno. Ja ćwiczę na skrzynce po jabłkach, którą chcę przerobić tak, zeby trzymać w niej gazety ....będzie pod stolikiem drewno zabejcowałam na dąb rustykalny a jak juz było suche przetałam właśnie tą pastą....efekt jak na tym stoliku od Betib http://allegro.pl/prowansja-lawa-bielona-luna-skandynawia-styl-i2170272888.html Ja chcę mój stół i ławę właśnie tą pastą potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 mada zgadza się stoliczek jest ciut większy niż te z polskiego Netto On jest wymiarem taki jak te Kauflandowe Kasiu_sw tak w końcu go mam! Napisz proszę więcej o tej paście, bo właśnie o czymś takim myślałam, tylko jak rozumiem najpierw muszę zabejcować surowy blat na jakiś ciemny kolor(dąb rustykalny tak)? Właśnie o taki efekt szarości jak u betib mi chodzi Kasiu zdjęcie ślubne jest za małe do tej ramki i tak sobie w niej wygląda, ale chwilowo nie mam nic wywołanego, żeby w nią włożyć. Jak wywołam to pokażę nemi sypialnię musimy pomalować bo na ścianie na przeciwko łóżka zrobiłam poprawki bo gdzieniegdzie było jakby niedokładnie pomalowane i farba z kolejnej puszki okazała się być inna w odcieniu niż ta co nią była cała sypialnia pomalowana (gotowa farba beckersa o dokładnie tym samym numerze). I teraz co leżę w łóżku i to widzę, to płakać mi się chce edi ten składzik blisko nas jest za Gryfinem karolku, atena dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczek a gdzie listwy w sypialni no stoliczek prezentuje się niezle chyba zabiorę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 joasiah listew w całym domu brak Będą (w tym roku kalendarzowym na pewno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 nemi sypialnię musimy pomalować bo na ścianie na przeciwko łóżka zrobiłam poprawki bo gdzieniegdzie było jakby niedokładnie pomalowane i farba z kolejnej puszki okazała się być inna w odcieniu niż ta co nią była cała sypialnia pomalowana (gotowa farba beckersa o dokładnie tym samym numerze). I teraz co leżę w łóżku i to widzę, to płakać mi się chce Buuu. No to faktycznie trzeba malować. Ale kolorków nie zmieniasz, no nie? Bo coś pisałaś, że tapeta nie będzie pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczku dokładnie tak jak napisałaś....drewno trzeba zabejcować a później wetrzeć pastę wybielającą z tego co wiem to Betib chyba też nią robi swoje blaty, ale pewna nie jestem. Jak zdorbię skrzynkę to zobaczycie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Wygląda super , a ława tylko 80 :jawdrop: to prawie za darmo , aż mnie skręca z ciekawości jakie tam jeszcze cuda były . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 a jak tu już jesteś Kasiujak np są gotowe surowe meble sosnowe to czy można tak zrobić jak piszeszwpierw zabejcować a potem wetrzeć pastę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 joasiah z każdym drewnem tak mozna zrobić ale lepiej wcześniej sprawdzić na małym kawałku jaki będzie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Kasiu, ta pasta jest do kupienia np. w Castoramie? Czy może w jakichś specjalistycznych sklepach? Pysiaczku, 80 zł za taką ławę to jak za darmo:) Moja kosztowała 40, ale jak już wspomniałam miała złamany blat - miała, bo już nie ma:D:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 madziu ja kupiłam pastę w LM w castoramie też widziałam to jest pasta wybielająca o pojemności 0,5l kosztuje około 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pysiaczku już nie mogę się doczekać mojego stolika, jeszcze nawet nie wiem gdzie go postawię ale na pewno przyda się ! Twój ślicznie się wpisał w sypialnię a zakupu tej ławy i to jeszcze za tak śmieszne pieniądze to mogę tylko zazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 28.02.2012 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 edi ten składzik blisko nas jest za Gryfinem dzięki, doczytałam już o jaką wieś chodzi. ja nie potrafię w takich miejscach nic nigdy wygrzebać, ale po takie ceny to z chęcią z czystej ciekawości pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts