Drop_Inn 06.03.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pysiu, ciasto wygląda bardzo smakowicie Moje też tak strasznie wyrosło, że musiałam ustawić odwrotnie. I też dałam trochę mniej oleju (idąc na kompromis między radą agawi i yokasi, dokładnie 3/4 szklanki;)). A w ogóle to przychodzę jeszcze raz podziękować za przesyłkę. Dziś mi ją listonosz przytaszczył. Stolik jest piękny, cieszę się bardzo, że go dla mnie zdobyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.03.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 oooooooooooooo CIACHO MARCHEWKOWE - lukrem się nie przejmuj chyba mojej mamie podrzucę przepis - bo mój piekarnik by zabił to ciasto juz w zarodku (trochę drastycznie brzmi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.03.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ciacho mniam , ława piękna- oj lubię takie drewno lubię .... a fotka dla mnie to gdzie jest Pysiaczku , czekam bo strzelę focha:P .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja wczoraj robiłam rogaliki drożdżowe, bananowe muffiny z czekoladą i ciasteczka yokasia daj przepis na te bananowe muffiny co? A ciasteczka to jakie piekłaś? pysznie wygląda marchewkowa babka smacznego ja się przymierzam do tiramisu w tym tygodniu, a w ubiegłym upiekłam swoje pierwsze muffinki i czekam na lato aby upiec tarte z jagodami lub borówkami mniam mniam mniam Dziękuję lakorun Uwieliam jagody, więc chętnie bym taką tartę wsunęła http://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif Muszę się na sezon zaopatrzyć w końcu w odpowiednią foremkę O rany:o Jak pięknie wyczyszczona ława:o Super z niej mebelek:) O madziu dzięki Takie słowa od Ciebie to mega komplement Wszyscy pieką ciasto marchewkowe Mnie też dopadła ta "epidemia" ateno racja, że to już prawie jak epidemia Ale za to jaka pyszna Pięęęęknie Ci wyrosło ciacho pysiaczku:o A w sprawie lukru, to chyba rzeczywiście był ciut za rzadki:yes: I chciałam napisać, że pysiaczek to przepiękna dziewczyna:lol2: O! Następnym razem lukier już będzie ok Za dużo wody mi się chlusnęło po prostu Aga za bardzo mi posłodziłyście z karolką to i lukier już nie wyszedł Pysiaczek nie dość że śliczna to jeszcze uzdolniona kulinarnie O właśnie z tą że karolką Uzdolniona kulinarnie to wcale nie jestem bo przepis żywcem ściągnięty a nie mój Pysiu, ciasto wygląda bardzo smakowicie Moje też tak strasznie wyrosło, że musiałam ustawić odwrotnie. I też dałam trochę mniej oleju (idąc na kompromis między radą agawi i yokasi, dokładnie 3/4 szklanki;)). A w ogóle to przychodzę jeszcze raz podziękować za przesyłkę. Dziś mi ją listonosz przytaszczył. Stolik jest piękny, cieszę się bardzo, że go dla mnie zdobyłaś Droppku bardzo się cieszę, że stoliczek doszedł Czekam na fotki z nim w Twoich wnętrzach oooooooooooooo CIACHO MARCHEWKOWE - lukrem się nie przejmuj chyba mojej mamie podrzucę przepis - bo mój piekarnik by zabił to ciasto juz w zarodku (trochę drastycznie brzmi ) admete ja mamie pochwaliłam się wczoraj, że takie ciasto upiekłam i że pyszne wyszlo no i już mam zadanie upiec je dla niej na weekend Ciacho mniam , ława piękna- oj lubię takie drewno lubię .... a fotka dla mnie to gdzie jest Pysiaczku , czekam bo strzelę focha:P .... kubełku nie foszkuj kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzięki yokasiu - brzmią pysznie, ale chyba mój mąż ich nie tknie i jak zrobię to będę musiała zjeść wszystkie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Oo przepis na bananowe jest ... zabieram Już któryś raz czytam o tych bananowych mufinach i co czytam to mi ślinka cieknie bo ja uwielbiam wszystko co bananowe więc zapisuje przepisik i jak będzie piekarnik to poszaleje Pysiaczku ciasto wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Ciasto wygląda smakowicie... wczoraj kupiłam imbir ( którego mi brakło do przepisu ) a dzisiaj go ukręcę Ciasto ciastem , ale TWOJE FOTY to jest dopiero poezja !!!!!! Edytowane 6 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dobra cicho już bo się rumienię Wiadomo, że w takim dniu wszystkie kobitki wychodzą pięknie bo są odpicowane Andżeliko ja zrobiłam ciasto bez imbiru bo niestety nigdzie po drodze go nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja bardzo przepraszam, ale o JAKICH FOTACH tu znów mowa? Czyżby mnie ponownie coś ominęło?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Aga za bardzo mi posłodziłyście z karolką to i lukier już nie wyszedł http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Pysiaczku, zamiast wody do lukru lepiej użyć wyciśniętego soku z cytrynki i zmieszać z cukrem-pudrem W bananowe wtykam po kostce czekolady jest płynna kiedy wyjmuję z piekarnika, wszyscy się zajadali bo ja uwielbiam wszystko co bananowe O matko, ja bym spróbowała je zrobić, ale nie przepadam za bananowym smakiem właśnie:sick::cry: Ja bardzo przepraszam, ale o JAKICH FOTACH tu znów mowa? Czyżby mnie ponownie coś ominęło?:mad: Biedna mada:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja bardzo przepraszam, ale o JAKICH FOTACH tu znów mowa? Czyżby mnie ponownie coś ominęło?:mad: Dżizas Aguś dałam i wody i soku z cyryny właśnie i pewnie dlatego przedobrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Aguś dałam i wody i soku z cyryny właśnie i pewnie dlatego przedobrzyłam Aaa pewnie tak:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pysiaczku a gdzie ja znajdę ten przepis na ciasto marchewkowe ?? U ciebie czy szukać u kogoś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 dagunia tutaj masz przepis Agi z jej stopki http://www.mniammniam.com/Ciasto_marchewkowe_z_nuta_cynamonu_i_imbiru-14670p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ha widzę, ze ciasto marchewkowe bije rekordy popularności:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pysiaczku mam dla Ciebie kwiatuchy z okazji Dnia Baby:lol2: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga dzięki Ta emotka jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ha widzę, ze ciasto marchewkowe bije rekordy popularności:lol2: OoO a tak sobie pomyślałam że to może byc twój przepis i zaczełam na twoim wątku przeszukiwac i nawet nie zobaczyłam stopki z przepisami - głupia Ja (( . To ja na weekend robię oczywiście te marchowkowe jak narazie wszytskie ciasta z twoich przepisów Agawi na forum wychodziły bajecznie dobre Pysiaczku czekam na metamorfozę ławy , ja też sie szykuje na odnawianie sekretarzyka zakupionego na pchlim targu. Doczytałam ,też że szykujesz się na metamorfozę sypialni i sie uśmiałam bo ja też swoją na biało będę malować ...także kochana wkrótce nie tylko salon będzie naszym wspólnym elementem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 OoO a tak sobie pomyślałam że to może byc twój przepis i zaczełam na twoim wątku przeszukiwac i nawet nie zobaczyłam stopki z przepisami - głupia Ja (( . To ja na weekend robię oczywiście te marchowkowe jak narazie wszytskie ciasta z twoich przepisów Agawi na forum wychodziły bajecznie dobre Dzięki Dagunia Mam nadzieję, że Ci posmakuje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga dzięki Ta emotka jest boska :rotfl: Tak myślałam, ze Ci się spodoba pysiaczku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts