pysiaczek 09.03.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Pysiaczku czekam na metamorfozę ławy , ja też sie szykuje na odnawianie sekretarzyka zakupionego na pchlim targu. Doczytałam ,też że szykujesz się na metamorfozę sypialni i sie uśmiałam bo ja też swoją na biało będę malować ...także kochana wkrótce nie tylko salon będzie naszym wspólnym elementem Dagunia no popatrz jaka to kobieta zmienną jest Ale teraz przynajmniej nikt mi nie powie, że tylko ja mam takie wymysły Tak myślałam, ze Ci się spodoba pysiaczku:lol2: Bardzo Dziś znów robię marchewkowe i może tym razem lukier mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 jak dobrze, że Dagunia dopytałaś, skąd ten przepis bo już wertowałam forum muratora we wszystkie strony. a w tym tygodniu zrobiłam tiramisu i mi kompletnie nie wyszło... masa serowa wyszła bardzo rzadka... i nie zgęstniała w lodówce... wiec ciasto przypominało zupę z rozmokniętymi biszkoptami… a na dzień kobiet upiekłam tarte z malinami… i została zjedzona w 5 minut… przez wygłodniałych kolegów z pracy tak to jest jak się pracuje z głodomorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 lakorun zawsze trochę żelatyny można dodać do masy serowej aby stężała Ja akurat do tiramisu używam takiego serka, że nie rozpływa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 09.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 no nie gadajcie, ze pysiak się pokazała?!?!?! a ja gdzie wtedy byłam...brrr... Jest jeszcze szansa na małe co nieco dla nieobecnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A jest szansa na rewanż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 09.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A jest szansa na rewanż? spoko umówmy się zatem na jakąś godzinę, zeby mada1412 wiedziała kiedy się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 I ja też chcę. Ostatnio się nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.03.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 to ja też!!! Ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.03.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 no nie gadajcie, ze pysiak się pokazała?!?!?! Pokazała, pokazała I zapewniam Was, że to był przepiękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.03.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No to tym bardziej chcę zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam sie u Ciebie pysiaczku, wpadłam napisać, że listwy mardom montowane na kleju to porażka, u mnie odklejają sie od ściany, na dodatek wszyscy mówili mi żeby nie malować przed przyklejeniem, więc teraz czeka mnie męka pańska przy ich malowaniu... ława zarąbista, zapytaj jeszcze męża jakiej grubości papier ścierny używał do szlifowania ławy? no i zdjęcia właścicielki też chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ja mam te listwy plastikowe ale przykręcane do ścianyjakoś nie wyobrażam sobie mieć klejonych hehenawet u rodziców jak były kiedyś te drewniane listwy to sa przybite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.03.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 vesila kurcze to mnie trochę zmartwiłaś Listwy pomalujemy przed bo to już wyczytałam na forum całe szczęście ale u nas w sumie tylko klejenie wchodzi w grę tak krzywe ściany mamy (blok z płyty). Niestety do wybranego przez nas modelu listw nie nadają się te specjalne zamki, a nie wyobrażam sobie przywiercać tych listw i szpachlować potem tych wszystkich dziur Lecę do Ciebie sprawdzić czy pokazałaś gdzieś te listwy? A o papierze napiszę jak się dowiem joasiah przed remontem tutaj też były drewniane listwy i one były przybite ale do podłogi A teraz przy tych z tworzywa nie widzę tego o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.03.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 u nas w sumie tylko klejenie wchodzi w grę tak krzywe ściany mamy (blok z płyty). pysiaczku, to tym bardziej nie nadają sie do klejenia, bo te listwy niby są takie lekko elastyczne, jak to plastik, ale chyba tylko beton dałby rade utrzymać je nagięte przy ścianie, u mnie też krzywe ściany i tam gdzie lekko wklęsła ściana była to już listwa z klejem od tej ściany odlazła i jest szpara... niektóre listwy od kleju wybrzuszyło miejscami od zewnątrz, będę na budowie może jutro to zrobie dokładnie foto z bliska tego badziewia i Ci podeślę, i chyba wybiorę sie do sklepu zareklamować ten montaż ps.ten nick świetnie do Ciebie pasuje pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 lakorun zawsze trochę żelatyny można dodać do masy serowej aby stężała Ja akurat do tiramisu używam takiego serka, że nie rozpływa się nie miałam akurat żelatyny... ale dziś już zrobiłam - i wyszło pięknie i na mnie też proszę poczekać z pokazywaniem fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dziewczyny, tiramisu wychodzi zawsze i smakuje tak jak powinno, jeżeli użyje się serka mascarpone:D Z innym nigdy nie jadłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pewnie to dziwnie zabrzmi, ale ja nie przepadam za mascarpone Tiramisu i serniki (na ciepło i na zimno) robię zawsze na serkach Delfiko firmy Starco - takie w 1kg wiaderkach Kupuję w Netto zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pewnie to dziwnie zabrzmi, ale ja nie przepadam za mascarpone No wiesz co pysiaczku http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Na zimno i ciepło też robię z innych serów, ale tiramisu do ból wg receptury włoskiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wiem, że taka jest receptura, ale co ja na to poradzę Ważne, że jest pyszne tak czy siak - nikt nigdy nie narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 nikt nigdy nie narzekał To super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts