lakorun 19.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a nie masz obaw, że się zniszczą podczas transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a nie masz obaw, że się zniszczą podczas transportu? obawy mam, ale na 2200 komentarzy ma tylko 1 negatywa i to nawet nie odnośnie transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 19.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 no to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 zamawiałam roślinki przez net, kurierem w zeszłym roku, naprawdę dotarły w stanie idealnym a ktoś coś wie na temat pnączy jednorocznych ? co najszybciej i najładniej rośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 posiałaś już ten groszek pachnący? Bo jak wygooglowałam i zobaczyłam jak wyglada to też chcę Nie posiałam bo skrzynek nie mam http://n-stars.pl/images/smilies/kwasny.gif Mam nadzieję mieć skrzynki za niecałe 2tyg i wtedy ruszę ze wszystkim (w międzyczasie mam jeszcze urlop, więc nie chcę nic siać przed wyjazdem, bo kto to będzie podlewał?) byłam, widziałam fajne metalowe osłonki ale drogie strasznie... tak poza tym jedno wielkie NIC. Tzn. widać, ze sezon ogrodowy już się zaczął, ale jak narazie tylko drzewka, kwiatków jeszcze niet. Kupiłam sobie 6ciopak lawendy i nasionka pomidorków cherry - ponoć lubią upał co na naszych południowych balkonach jest zapewnione, no i ja uzależniona od pomidorów więc mam nadzieję na plony Czyli nie mam czego żałować póki co No chyba, że tego sześciopaku lawendy Pomidorki będziesz uprawiać no no no obawy mam, ale na 2200 komentarzy ma tylko 1 negatywa i to nawet nie odnośnie transportu alanko czy możesz podać tu tego sprzedawcę? Może jednak będzie taniej niż w jakimś ogrodniczym na mieście? a ktoś coś wie na temat pnączy jednorocznych ? co najszybciej i najładniej rośnie ? Ja nie wiem czy to pnącymi można nazwać i w sumie nie są jednoroczne, ale ja lubię clematisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Pomidorki będziesz uprawiać no no no a no będę jak coś wyrosnie alanko czy możesz podać tu tego sprzedawcę? Może jednak będzie taniej niż w jakimś ogrodniczym na mieście? mariusz_d http://allegro.pl/show_user.php?uid=40148 mugatko ten groszek pachnacy to jednoroczne pnącze ja pozazdrościłam pysiakowi i też dziś zakupiłam nasionka Edytowane 20 Marca 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja nie wiem czy to pnącymi można nazwać i w sumie nie są jednoroczne, ale ja lubię clematisy Clematisy to byliny pysiaczku-fakt, że cudne:yes: Z jednorocznych o które pytała Mugatka to można polecić np. nasturcje, które rosną bardzo szybko. Sama kupiłam nasiona w tym roku i mam zamiar posadzić Tutaj znajdziecie ściągę na temat jednorocznych pnączy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 mariusz_d http://allegro.pl/show_user.php?uid=40148 Dzięki alanko - zaraz popatrzę co on tam ma Clematisy to byliny pysiaczku-fakt, że cudne:yes: Z jednorocznych o które pytała Mugatka to można polecić np. nasturcje, które rosną bardzo szybko. Sama kupiłam nasiona w tym roku i mam zamiar posadzić Tutaj znajdziecie ściągę na temat jednorocznych pnączy:cool: No to widać jak ja się znam - dla mnie jak clematis pnie się po kratce to już pnącze Dzięki za ściągę Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No to widać jak ja się znam - dla mnie jak clematis pnie się po kratce to już pnącze Pysiaczku dobrze się znasz- bo to jest pnącze tylko, ze bylina, a nie jednoroczna roślinka Nie ma za co w sprawie ściągi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam,chcę się przywitać i podpytać o ścianę z cegły - czy możesz mi zdradzić Pysiaczku jaka to cegła (firma i nazwa cegły).Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pysiaczku wrzuć sobie to info do "stopki" postów. Cegła robi karierę zawrotną. A tak w ogóle dziewczęta to się chciałam zapytać co się z watkiem yokasty stało? Chciałam zaległości nadrobić i nie mogę go znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Heloł Pysiaczku co tam dobrego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nemi - też śledzę wątek yokasty i niestety mam wrażenie że został zlikwidowany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dziewczyny Yokasta usunęła swój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 karolku a nic specjalnego nie słychać póki co Cisza, spokój, zastój Joannk witaj Cegła to stara cegła skalna od elkaminodom z allegro nemi mówisz, że taka stopka to dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 nemi mówisz, że taka stopka to dobre rozwiązanie? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dziewczyny Yokasta usunęła swój wątek jak to?? dlaczego? ja nic nie wiem;( i nie nadrobiłam zaległosci;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzień dobry! Wpadłam się przywitać. Widzę, że ściana ceglana robi karierę. Pysiaczku, ja bym się upomniała u pana z elikamino o premię za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Psosinku, no musiałam ale zaglądam do wszystkich. Nic nowego nie było więc nie miałaś co nadrabiać. Bardzo mi miło, że zaglądałyście i pytacie . Buziaki (i dla Pysiaczka oczywiście, któremu właśnie zaśmiecam ). yokasiu kochana nie zaśmiecasz! Pisz ile chcesz i co chcesz Dzień dobry! Wpadłam się przywitać. Widzę, że ściana ceglana robi karierę. Pysiaczku, ja bym się upomniała u pana z elikamino o premię za reklamę aneczko no już któryś raz się ten temat przewija, ale ja zbyt nieśmiała jestem na takie rzeczy Cieszę się za to ogromnie, że ta cegła tak się podoba i taką furrorę robi Tak jak napisałam ja swoją ścianę uwielbiam i chyba nigdy mi się nie opatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Im nas więcej tym lepiej Cegłomania rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts