Ilona Agata 07.04.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Z okazji Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia i radości,którą przynosi budząca się do życia wiosna składa Ilona http://novamoda.blox.pl/resource/wielkanoc5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt! życzą Joannk i Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia A teraz czekam na wiosnę i moje doniczki na balkon - zamówione, może dojdą w tym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 10.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 A teraz czekam na wiosnę i moje doniczki na balkon - zamówione, może dojdą w tym tygodniu! No to jak temat balkonu to ja się zgłaszam Pokaż doniczki please... Ja popadłam w obsesję balkonowo-kwiatową W dużym pokoju mam już posiane groszki, werbeny, lobelie, bazylie, szczypiorek, koperek, popikowane pomidory i Clematis Piilu Obecnie uczę się panować nad sobą chodząc po Obi gdzie teraz są promocje ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 A teraz czekam na wiosnę i moje doniczki na balkon - zamówione, może dojdą w tym tygodniu! Pysiaczku wiosna już jest:p pozostaje czekać na te doniczki:wiggle: A wiesz, że kwiatki to dopiero sadzi się po 15 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aguś, że wiosna kalendarzowa jest to wiem - czekam na tą prawdziwą Kwiatki po 15 maja mówisz? To przed Zośką mogą zmarnieć? Czekam na skrzynki żeby w nich na razie wysiać w domu nasionka, a potem dam na balkon Póki co skrzynek pokazać nie mogę bo już 10dni czekam aż oni je kupią i mi prześlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Póki co skrzynek pokazać nie mogę bo już 10dni czekam aż oni je kupią i mi prześlą Ale sama je wymyślałaś, ze nie możesz pokazać? Zamawiałaś jakieś gotowe prawda? Powiem Ci, ze ja też wysiałam troche tych kwiatów i aż mnie przerażenie bierze jak pomyślę, ze muszę je popikować http://emoty.blox.pl/resource/651.gif Werbena mi powschodziła chyba z każdego ziarenka więc w jednej skrzynce będzie jej za ciasno Ale np. groszek faktycznie sadzi się na miejsce stałe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 alanko skrzynki te co już o nich wspominałam Ikea, ale stacjonarnie nie udało mi się kupić (dzięki uprzejmości forumek i innych znajomych sprawdzałam w 4 różnych sklepach ), więc zamówiłam przez internet no i czekam na informację cały czas... http://2.bp.blogspot.com/-lvkioKYjOCo/Tk57nfo2d8I/AAAAAAAAAD0/DjfPjvw7gvY/s320/hosto-skrzynka-z-uchwytem__0107634_PE257413_S4.JPG A roślinki co już wysiałaś trzymasz na razie w domu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.04.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale świetne te skrzyneczki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 alanko skrzynki te co już o nich wspominałam Ikea, ale stacjonarnie nie udało mi się kupić (dzięki uprzejmości forumek i innych znajomych sprawdzałam w 4 różnych sklepach ), więc zamówiłam przez internet no i czekam na informację cały czas... gdzieś mi umknęło zatem to info pardom A roślinki co już wysiałaś trzymasz na razie w domu tak? tak, w dużym pokoju i chyba tak do połowy maja...raczej to mój pierwszy i ostatni raz z nasionkami, za dużo mi tego wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć pysiaczku Fajne te skrzyneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kwiatki po 15 maja mówisz? To przed Zośką mogą zmarnieć? Tak pysiaczku mogą zmarznąć i to mocno:sick: Ja zawsze sadzę po 15 maja, bo w naszym klimacie to nigdy nie wiadomo... A roślinki co już wysiałaś trzymasz na razie w domu tak? Pysiaczku, a Ty zamierzasz wysiewać je sama? Bo jeśli tak to już najwyższa pora zrobić do w domku. Skrzynki cudne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.04.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 fajne skrzyneczki,nie widziałam takich w ikei to nowość?pysiaczku Ty mialaś listwy montować, czy nie:confused: już mi się miesza co u kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Pysiu, ale piękne te skrzyneczki! Szczególnie ta jasna. Naprawdę takie trudne do zdobycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ale świetne te skrzyneczki:jawdrop: Cześć pysiaczku Fajne te skrzyneczki Fajnie, że się podobają tak, w dużym pokoju i chyba tak do połowy maja...raczej to mój pierwszy i ostatni raz z nasionkami, za dużo mi tego wyrosło Alanko a co posiałaś, bo albo się zakręciłam, albo nie pisałaś Pysiaczku, a Ty zamierzasz wysiewać je sama? Bo jeśli tak to już najwyższa pora zrobić do w domku. Skrzynki cudne:jawdrop: Sama część, część kupię sadzonki Wiem, że już wypadałoby wysiać, ale co zrobić jak skrzynek nie ma... Niby jutro mam mieć już w końcu wiadomość. Bo ja sobie ubzdurałam te czarne, a ich coś chyba nie ma już??? Ale skoro na zdjęciu są dwa kolory to i w sprzedaży powinny być prawda? fajne skrzyneczki,nie widziałam takich w ikei to nowość? pysiaczku Ty mialaś listwy montować, czy nie:confused: już mi się miesza co u kogo Słoneczko to nie nowość, tylko artykuł sezonowy dlatego może nie zawsze są w sprzedaży i można ich nie znaleźć w Ikei. Ale teraz po świętach widzę, że dostawy w sklepach są, bo stany magazynowe im się powiększyły. Tylko, że nie wiadomo czy czarne dwieźli, bo w sklepie są pod jednym kodem i nie można sprawdzić dostępności dla danego koloru Listwy miałam montować zgadza się, ale przesunęło nam się to znów w czasie, bo mąż teraz mocno zarobiony i nie damy rady na tym się skupić niestety. Pysiu, ale piękne te skrzyneczki! Szczególnie ta jasna. Naprawdę takie trudne do zdobycia? Dropku a mi dla odmiany ciemne się ubzdurały Tak jak pisałam wyżej - to artykuł sezonowy i nie ma go w ciągłej sprzedaży. Dodatkowo nie wiem czy te czarne to akurat nie zeszłoroczna kolekcja i może w tym roku w ogóle nie są dostępne? Ale zdjęcie na stronie Ikei jest jakie jest, więc ciągle mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Sama część, część kupię sadzonki Wiem, że już wypadałoby wysiać, ale co zrobić jak skrzynek nie ma... Kochana wysiej w czymkolwiek, przecież i tak potem musisz zrobić rozsady, bo zwykle wszystko wschodzi za gęsto. Do skrzynek przesadzisz potem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No chyba będę musiała kopsnąć się do piwnicy po doniczki faktycznie, bo tych moich coś się mogę nie doczekać Dzięki Aga za głos rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzięki Aga za głos rozsądku No coś Ty pysiaczku, nie ma za co:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Posiałam lobelię, groszek pachnący, werbenę, mieszankę balkonową - to z kwiatów, a z ziół bazylię, koperek, szczypiorek, pietruszkę...a no i pomidory Powiem szczerze, ze jak narazie popikowałam pomidory czyli każdą małą sztukę przesadziłam do pojemniczka po jogurcie. Kiepska robota bo to strasznie delikatne... A w werbenie to chyba będę miała cały balkon bo tyle tego wyrosło a to jeszcze trzeba rozsadzić... Tylko groszek pachnący zostaje tam gdzie go wysiałam no i zioła Już się w to nie będę bawiła, kupię sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja w tym roku mam nasionka, ale czy mi zapał nie minie do przyszłego to nie wiem W takim razie w weekend sadzę Już nawet nie pamiętam co ja tam kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts