joasiah 16.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 pysiaczku co u ciebie? pokazałąm mojemu męzowi twoją boazerię w kuchni bo się nie chce zgodzić na moją ale będzie jak ja chce bo w końcu kuchnia to moja jest mam dośc juz plam na ścianie ktorych się nie da umyć a on mi mówi ale tam jest w połączeniu z cegłą to ja mu na to chcesz cegłę to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a on mi mówi ale tam jest w połączeniu z cegłą to ja mu na to chcesz cegłę to będzie i tym sposobem dwa w jednym Pysiaczku co tam u Ciebie słychać? nasionka wysiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 pysiaczku co u ciebie? pokazałąm mojemu męzowi twoją boazerię w kuchni bo się nie chce zgodzić na moją ale będzie jak ja chce bo w końcu kuchnia to moja jest mam dośc juz plam na ścianie ktorych się nie da umyć a on mi mówi ale tam jest w połączeniu z cegłą to ja mu na to chcesz cegłę to będzie joasiu to faktycznie udało Ci się upiec dwie pieczenie na raz Bardzo fajnie, że moja ściana z boazerii może być dla kogoś inspiracją Pysiaczku co tam u Ciebie słychać? nasionka wysiane? Two sprawa ma się tak, że nic nie wysiałam bo wczoraj było paskudnie zimno, a w sobotę nie było mnie w domu Ale za to już dziś kurier dowiózł mi skrzyneczki (czarne!!!), więc po pracy będę siać A w weekend tylko sadzonki bratków przełożyłam na tackę i niezapominajkę do doniczki wsadziłam. I zaczyna się robić pięknie powoli, powolutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Uwielbiam bratki No i jak skrzyneczki już są to teraz nie ma mowy musisz sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Tak wiem i już się na to cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ale fajnie pysiaczku to teraz czekamy na kwiatowe efekty:cool: Moja mama w weekend też kupiła sporo bratków, ale jeszcze nie wsadziłam, bo lekko chora byłam:( U nas leje cały dzieńhttp://www.sherv.net/cm/emo/sad/depressed.gifhttp://www.sherv.net/cm/emo/sad/depressed.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aguś czytałam dziś, że chora byłaś, ale miałam taki młyn w pracy, że nawet nie nadrobiłam całego Twojego wątku od piątku Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej U nas dziś pogoda chyba najładniejsza w całej Polsce tzn. słońce i bez deszczu, ale powietrze bardzo zimne. Jutro już ma padać niestety Wysadziłam petunie i groszek pachnący i już na parapecie w domu w ciepełku będą sobie stać i mają rosnąć A bratki musiałam przesadzić ponownie bo jednak ta taca w której były okazała się być idealna na groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 16.04.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a moglabyś mi pokazać zbliżenie jak wygląda zakończenie rogów tam gdzie jest cegła i zaczyna sie boazeria? i jak masz zakończoną boazerię na górze? obawiam się że i tak wpierw będzie boazeria bo kupować tylko cegłę na te scianki tylko to trochę przesada bo i tak w dużym pokoju kiedyś będzie na ścianie cegła więc kupi się więcej trochę i wtedy dołoże w kuchni ale znając mojego męża zapomni o tym bo mi pasuje tam szara farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 joasiu tak naprawdę nie mam co tam pokazać Na łączeniu cegła-boazeria w rogu będzie ćwierćwałek. Będzie. Co oznacza, że jeszcze go nie ma oczywiście U góry przy suficie również będzie listwa przysufitowa. Kiedy? Nie wiem. Mam nadzieję, że do końca maja się z tym uwiniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.04.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej pysiaczku a jak tam wasza ława, pokazałaś kiedyś oczyszczoną i tyleśmy widzieli ... chyba że ja coś przegapiłamhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif na temat roślinek sie nie wypowiadam, bo kompletnie sie nie znam i nie ciągnie mnie do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 17.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 aha rozumiem musi nabrać mocy urzędowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 vesilko jakbyu to powiedzieć - ława nabiera mocy urzędowej również (jak to ładnie określiła joasiah ) A już poważniej się wypowiadając jest szansa, że dziś ława zostanie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aguś czytałam dziś, że chora byłaś, ale miałam taki młyn w pracy, że nawet nie nadrobiłam całego Twojego wątku od piątku Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej Dzięki kochana:hug:Na szczęście nie rozwinęło się nic poważniejszego:wiggle: Pysiaczku, nie przejmuj się- ja tez już nie nadążam z tymi wątkami:bash:Pędzą jak szalone:jawdrop: Czekam na dokończoną ławę:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wysadziłam petunie i groszek pachnący i już na parapecie w domu w ciepełku będą sobie stać i mają rosnąć A bratki musiałam przesadzić ponownie bo jednak ta taca w której były okazała się być idealna na groszek Tak wcześnie sadzonki petunii kupiłaś,czy wysiewałaś ??? Piękne doniczki Kolorowe kwiatki super się będą w nich prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzięki kochana:hug:Na szczęście nie rozwinęło się nic poważniejszego:wiggle: Pysiaczku, nie przejmuj się- ja tez już nie nadążam z tymi wątkami:bash:Pędzą jak szalone:jawdrop: Czekam na dokończoną ławę:popcorn: Ano pędzą jak szalone w większości niestety Tak wcześnie sadzonki petunii kupiłaś,czy wysiewałaś ??? Piękne doniczki Kolorowe kwiatki super się będą w nich prezentować Majeczko petunię wysadzałam z ziarenek. Mam nadzieję, że coś mi wzejdzie Jak nic się nie zmieni to dziś przywieziemy ławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 18.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 fiu fiu ława będzie to aż ciekawośc mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 18.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 :popcorn: czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja też czekam niecierpliwie, bo mi jakoś ta Twoja ława tak utkwiła w pamięci i ciągle zastanawiałam sie kiedy ją wreszcie pokażesz pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.04.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ahhh vesilko bo jakoś ciągle czasu na wszystko brak, do tego nie robimy jej u siebie w domu, więc jeszcze trzeba dojechać a nie zawsze się chce Jak tylko się wyrobimy to cyknę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.04.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kobieto, dokopałam się. TU! Piszą na aukcji, że mają 3 wzory, a na zdjęciu 1 widać, więc się upewnij... I podrożały z 6 na 8 zeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts