pysiaczek 18.04.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzięki kochana! Co za podwyżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.04.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jakby nie patrzeć o 30%. Chciałabym, żeby mi pensja (której teraz nie mam) o tyle wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 18.04.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a może któraś widziała ceramiczny ociekacz na sztućce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.04.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ooo ława już gotowa ciekawa jestem jak wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jakby nie patrzeć o 30%. Chciałabym, żeby mi pensja (której teraz nie mam) o tyle wzrosła No pewnie, też bym się wcale nie obraziła o taki wzrost a może któraś widziała ceramiczny ociekacz na sztućce? Joasiu ja mam taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70105659/ Ooo ława już gotowa ciekawa jestem jak wyszła No niestety blat ławy muszę pobielić jeszcze raz bo coś za bardzo sęki się przebijają w brązie na nim. Nie wiem czy można bielić dwa razy, ale nic innego mi nie pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 jak nie lakierowałaś to na pewno można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nic nie lakierowałam i chyba w ogóle nie zamierzam (to dobrze czy źle?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 19.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 pysiaczku tez mam taki ale niestety noże z niego wypadają i mąż się wścieka i muszę zmienić na jakiś stabilniejszy tylko że ten z ikei stoi chociaż powinien być powieszony ale ja nie chcę wieszać no to czekam na ławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nic nie lakierowałam i chyba w ogóle nie zamierzam (to dobrze czy źle?) Ja jeszcze nigdy nie bieliłam ale zamierzam opowiedz Pysiaczku jak i czy ciężko się to robi? Co do lakierowania to ja zamierzam pociągnąć ławę warstwą matowego lakieru. Poprzednio była taka surowa i jak mi goście rozlali kawę to ślady zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Two ja już prędzej pokuszę się chyba na wosk niż na lakier A bieliłam pastą starwaxa i jest to w sumie bardzo proste tylko ręka mnie bolała bo dosyć mocno cisnęłam szmatkę (bawełnianą), którą nakładałam pastę Można też nakładać pędzlem, ale wtedy pewnie jest sporo nadmiaru do zebrania, a u mnie nie było nic. Ogólnie jest to z pół godzinki roboty na taki blat jak mój tj. ok. 60x120 i kawałek spodu Joasiu faktycznie większe noże wypadają z tego ociekacza dlatego ja je od razu wycieram i wkładam do stojaka. A pojemnik u mnie też stoi a nie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Pysiaczku staram się czytać na bieżąco miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.04.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Majeczko petunię wysadzałam z ziarenek. Mam nadzieję, że coś mi wzejdzie Pysiaczku ja wysiewam co roku surfinie, wschodzi ich tyle, że nie mam co z nimi robić, dzielę rodzinkę i jeszcze wyrzucam Więc petunia też na pewno pięknie wzejdzie Wiesz,że ją musisz pikować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Wiem Majeczko, choć z braku innego naczynia wysadziłam je już w docelowej doniczce, ale mam ich jeszcze kilka, więc poprzesadzam co by im za gęsto nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hej pysiaczku, no i gdzie są fotki bratków ja się pytamhttp://emoty.blox.pl/resource/zla.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bangin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja jeszcze wrócę na chwilkę do tego bielenia. Pysiaczku a ten wosk do bielenia ma jakiś nieprzyjemny zapach? Trzeba to robić na zewnątrz czy mogę się z tym w domku rozłożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Aguś zrobię jutro I promise Two to nie wosk a pasta Jak dla mnie nie ma zapachu. Ja bieliłam w domu normalnie. Tzn. może i lekko pachnie jakoś tam specyficznie ale otwarcie okna w zupełności wystarczy jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ok, dzięki Pytam bo ja się pewnie zabiorę za moją ławę na jesieni i może być problem z wyniesieniem warsztatu na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pysiaczku równiutkie 100.000 odsłon twojego wątku mi teraz pokazało, lubimy zaglądać do Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Gratulacje 100 000 odwiedzających, spoooooooooooooro!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.04.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pysiaku, pokażże tę ławę I gratki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts