Rocia 29.10.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 To i ja się przywitam Pysiaczku! Najpierw oglądałam Twój album na picaso i nawet do głowy mi nie przyszło, że to mieszkanie w bloku, duże bo duże, ale w bloku. Piękne, gustowne, przestronne, "palce lizać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 agawi Ty i te Twoje emotki http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/kookoo.gif http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif Te szare zasłony masz bardzo ładne pysiaczku, a były trochę jaśniejsze? Ja dzisiaj szukałam i oświetlenia i zasłon i żyrandola do sypialni i kompletne dno Nawet karnisze wykupili, a żyrandol, który mi się spodobał kosztował 1900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.10.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Witam się u Ciebie pysiaczku Śliczne to Wasze mieszkanko-jest bardzo przytulnie...I to połączenie różnych faktur bardzo mi się podoba.Jeśli pozwolisz będę zaglądać i podglądać Czejena witaj i oczywiście wpadaj kiedy chcesz To i ja się przywitam Pysiaczku! Najpierw oglądałam Twój album na picaso i nawet do głowy mi nie przyszło, że to mieszkanie w bloku, duże bo duże, ale w bloku. Piękne, gustowne, przestronne, "palce lizać" Rocia bardzo dziękuję i witam serdecznie Te szare zasłony masz bardzo ładne pysiaczku, a były trochę jaśniejsze? Ja dzisiaj szukałam i oświetlenia i zasłon i żyrandola do sypialni i kompletne dno Nawet karnisze wykupili, a żyrandol, który mi się spodobał kosztował 1900zł agawi chodzi Ci o te szare zasłony z Ikei tak? To niestety jaśniejszych szarych nie było Są tylko takie jak na stronie tzn.jeszcze białe i brązowe. Jak rozumiem nic nie upolowałaś w Leroyu? Żyrandol za 1900zł to letkie przegięcie? Karnisze kupowaliśmy w castoramie - tam też spory wybór i ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.10.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) pysiaczku gdzie ten nowy blacik daj, daj zdjęcia żyrandol piękny, zastanawiam się głośno czy w Casroramie można dostać same abażurki Edytowane 31 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.10.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Andżeliko blacik to się nawet jeszcze nie zaczął robić Czym innym zajęliśmy się w weekend i jakoś tak nawet nie odfoliowaliśmy jeszcze tego blatu Obiecuję poprawę, ale sama nie wiem kiedy. W castoramie nie widziałam samych abażurów A szukałam, więc raczej nie przeoczyłabym Co innego w Leroyu - tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Żyrandol za 1900zł to letkie przegięcie? No letkie, lekutkie Dzięki za info o zasłonach pysiaczku, tak chodziło mi o te w sypialni-Twoje są piękne, ale dla nas za ciemne:( A karnisz jeszcze upoluję Andżeliko, widziałam całe mnóstwo abażurków w sobotę w Leroy:wiggle: I są jeszcze w BRW, chyba też wysyłkowo;) Edytowane 31 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.10.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Najbliższy LM w Krakowie i jak na dzień dzisiejszy nie wybieramy się tam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.10.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Andżeliko to pozostaje jeszcze allegro Tym bardziej, że dużo modeli z LM przewija się właśnie tam Można zawsze porównać ze stronką Leroya Aga no nie dziwię się, że te zasłonki byłyby dla Ciebie za ciemne - w końcu masz ciemniejszą tapetę i łóżko będzie ciemniejsze niż moje, a równowaga musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 31.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pysiaczku cudnie i pięknie i przytulnie i bosko u Ciebie w mieszkanku... tak... bosko gratuluję pięknie wykończonych i spójnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Pysiaczku byłas na tym pchlim targu? kupiłas cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.11.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Aga no nie dziwię się, że te zasłonki byłyby dla Ciebie za ciemne - w końcu masz ciemniejszą tapetę i łóżko będzie ciemniejsze niż moje, a równowaga musi być Ano musi:lol2: Namierzyłam jedną taftę bardzo ładną, ale obawiam się, że będzie mieć inny odcień niż łóżko... Chyba zamówię próbki tej tkaniny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.11.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 pysiaczku cudnie i pięknie i przytulnie i bosko u Ciebie w mieszkanku... tak... bosko gratuluję pięknie wykończonych i spójnych wnętrz lakorun dziękuję Ci bardzo za te miłe słowa Pysiaczku byłas na tym pchlim targu? kupiłas cos? Aniu ostatecznie nie pojechaliśmy. Ostatnio mamy urwanie głowy i nic co zaplanujemy się nie udaje zrealizować. Ja już nawet nie mówię co się dzieje w mieszkaniu - na szczęście mąż ma dziś wolne i obiecał posprzątać Ano musi:lol2: Namierzyłam jedną taftę bardzo ładną, ale obawiam się, że będzie mieć inny odcień niż łóżko... Chyba zamówię próbki tej tkaniny;) Aga próbki to dobry pomysł Przyłożysz sobie do próbki materiału z łóżka i na pewno łatwiej będzie zadecydować Ale wiesz, że tak idealnie z kolorem to ciężko będzie trafić, żeby obie rzeczy miały identyczny odcień Różna faktura materiału też tu na pewno zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witam się pysiaczku u Ciebie Wszystko pięknie, ładnie ale zdjęć łazienki zdecydowanie za mało I pocieszające jest to, że u Ciebie ciemna podłoga w kuchni wygląda dobrze - przechodzę właśnie kryzys bo moje ulubione kafle wyszły za ciemne choć wydawały się duuużo jaśniejsze....na balkonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Aga próbki to dobry pomysł Przyłożysz sobie do próbki materiału z łóżka i na pewno łatwiej będzie zadecydować Ale wiesz, że tak idealnie z kolorem to ciężko będzie trafić, żeby obie rzeczy miały identyczny odcień Różna faktura materiału też tu na pewno zrobi swoje. Pysiaczku WIEM:mad: A do tego jeszcze trzeba dobrać narzutę No nic, kolor identyczny nie będzie, ale przynajmniej zbliżony mam nadzieję:rolleyes: Najłatwiej, żeby wszystko było w tej samej tkaninie:lol2: Głupi pomysłhttp://www.cool-smileys.com/images/24.gif Lecę dalej szukaćhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.11.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam się pysiaczku u Ciebie Wszystko pięknie, ładnie ale zdjęć łazienki zdecydowanie za mało I pocieszające jest to, że u Ciebie ciemna podłoga w kuchni wygląda dobrze - przechodzę właśnie kryzys bo moje ulubione kafle wyszły za ciemne choć wydawały się duuużo jaśniejsze....na balkonie Pozdrawiam alana właśnie przejrzałam Twój wątek i zaraz się wypowiem w sprawie kafli U nas łazienka jest "w trakcie" dlatego zdjęć jeszcze nie dawałam wcale Pysiaczku Najłatwiej, żeby wszystko było w tej samej tkaninie:lol2: Głupi pomysłhttp://www.cool-smileys.com/images/24.gif Ale że co? Że łóżko w tafcie czy welurowe zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ale że co? Że łóżko w tafcie czy welurowe zasłony Welurowe zasłony by jeszcze przeszły, ale łóżko w tafcie to już na pewno nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 03.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 alana U nas łazienka jest "w trakcie" dlatego zdjęć jeszcze nie dawałam wcale jakoś mi się wierzyć nie chce, ale ok, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 03.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jakoś mi się wierzyć nie chce, ale ok, poczekam ja też nie wierzę i nie bardzo chcę czekać ;p to gdzie te fotki ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Po weekendzie będą - bo jutro zamierzam rozprawić się z lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Po weekendzie będą - bo jutro zamierzam rozprawić się z lustrem Ale fajnie, czekamyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts