pysiaczek 20.04.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mada obiecuję, że jutro zrobię fotkę Z rana pobielę ją drugi raz a potem cyknę dla Was zdjęcie z okazji 100.000 odsłony wątku Dzięki kochane Two jak będziesz miała jakieś pytania to ja chętnie odpowiem, choć są tu na forum bardziej doświadczone pobielaczki m.in. mada właśnie lubi nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ooo, będzie ława. To ja już wyciągam popcorn I gratuluję okrągłej liczby odsłon! Dla mnie każda wizyta u Ciebie to przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.04.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Drop kochana mam nadzieję, że za dużo tego popcornu od piątku nie zjadłaś Dopiero teraz udało mi się przygotować zdjęcia dla Was Tak więc przedstawiam naszą ławę: 1) Przed 2) Po Mam też zdjęcia wiosny na naszym balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Pierwsza!! Ława wyszła PRZEPIĘKNIE!!! A wiosna urocza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.04.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 mada dzięki Niestety efektu jak u Ciebie nie dało się osiągnąć przez to, że nasz blat sosnowy a Twój chyba dębowy co? Tutaj miałam strasznie ciemne sęki, które przebijały przez tą pobieloną warstwę. Dopiero po drugiej jest ok, a mam wrażenie, że jeszcze i ze dwie warstwy tej pasty mogłyby być. Ale wtedy blat mógłby się już zlać z nogami, a nie o taki efekt mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 pysiaczku ława piękna idealnie pasuje do Twoich szarości i ceglanej ściany wiosenny balkon kolorowy i wesoły mój teraz wygląda jak pobojowisko, bo jest trochę przechowalnią rzeczy w czasie remontu a co to za ładny biały regał na balkonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Moja rzeczywiście jest dębowa. Tak czy siak, Twoja wyszła naprawdę super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 przepiękna ława! idealnie komponuje się ze ścianką z cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Rany, Pysiaczku, Twój salon wygląda rewelacyjnie! Ława wpisała się w klimat, nie ciągnie tego salonu w żadną stronę dzięki czemu nie stracił uroku patchworkowego wnętrza, który tak u Ciebie lubię! Wiosna - wiadomo - cudna jest. U nas kwitną tulipany, szachownice i krzewy, jak w raju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Przy ostatnim zdjęciu domowym się rozpłaszczyłam... Ściana, oświetlenie, fotel i ława... Pysiaczku, stworzyłaś ciepłe, piękne i DOMOWE wnętrze. Gratuluję gustu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A jeszcze się tak ogólnie WAS zapytowywuję. Skąd WY kobiety bierzecie te napisy domowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dobra robota Pysiu, ława wygląda uroczo! I jaki Ty masz cudny fotel - nie wiem jak to się stało, ale jakoś mi wcześniej umknął. Fajny ma kształt, połączenie kolorów też świetne. Przydałby mi się taki w sypialni Wiosny zazdroszczę. A szczególnie tej ostatniej doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 pysiaczku GRATULACJE ! pięknie wyszła ta ława, nic dodać nic ująć w tym Twoim pokoju dziennym, jest pięknie, ciepło, przytulnie, domowo po prostu... a stojak pod kwiatki mam taki sam, to IKEA pewnie ... tylko mój już troszkę rdzy dostał ... muszę go odświeżyć koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Wszystko u ciebie piękne, ten stoliczek na tle tej ceglanej sciany wugląda rewelacyjnie, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Pysiaczku wszystko cudnehttp://emoty.blox.pl/resource/upup.gif:jawdrop:Padłam http://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif Ława wyszła mniodzio i śliczna wiosna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ale mi nasłodziłyście Ale nie powiem - miło mi, a w zasadzie nam, bo mój mąż miał udział w tym jak ta ława wygląda no i w zdjęciach dla Was też - nie ma co ukrywać pysiaczku ława piękna idealnie pasuje do Twoich szarości i ceglanej ściany wiosenny balkon kolorowy i wesoły mój teraz wygląda jak pobojowisko, bo jest trochę przechowalnią rzeczy w czasie remontu a co to za ładny biały regał na balkonie ?? Kasiu dzięki I na Twój balkon przyjdzie czas i wtedy nam wszystkim szczęka opadnie A póki co masz kuchnię do zrobienia i ona będzie piękna! Regał to Ikea jak słusznie zauważyła mugatka, a konkretnie ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10160314/ Moja rzeczywiście jest dębowa. Tak czy siak, Twoja wyszła naprawdę super:) Dziękuję maduś, bo takie słowa od Ciebie to naprawdę wielki komplement przepiękna ława! idealnie komponuje się ze ścianką z cegły Dzięki Mollik i witaj przy okazji Rany, Pysiaczku, Twój salon wygląda rewelacyjnie! Ława wpisała się w klimat, nie ciągnie tego salonu w żadną stronę dzięki czemu nie stracił uroku patchworkowego wnętrza, który tak u Ciebie lubię! Wiosna - wiadomo - cudna jest. U nas kwitną tulipany, szachownice i krzewy, jak w raju . yokasiu dziękuję Bardzo mi miło czytać takie słowa Tulipany przyniosłam sobie wczoraj z ogródka od mamy - są cudne A powiedz co to szachownice? Przy ostatnim zdjęciu domowym się rozpłaszczyłam... Ściana, oświetlenie, fotel i ława... Pysiaczku, stworzyłaś ciepłe, piękne i DOMOWE wnętrze. Gratuluję gustu! aneczko dziękuję orgomnie Twoja ściana też jest piękna, ciepła i DOMOWA A jeszcze się tak ogólnie WAS zapytowywuję. Skąd WY kobiety bierzecie te napisy domowe? Napis HOME jest z NanuNana, a ten Home Sweet Home z TkMaxxa Dobra robota Pysiu, ława wygląda uroczo! I jaki Ty masz cudny fotel - nie wiem jak to się stało, ale jakoś mi wcześniej umknął. Fajny ma kształt, połączenie kolorów też świetne. Przydałby mi się taki w sypialni Wiosny zazdroszczę. A szczególnie tej ostatniej doniczki Dropku dzięki Fotel to uszak, w fioletowym welurze - taki sam materiał ma Aga na fotelu w sypialni właśnie Zamawiany od znanego na FM sprzedawcy z Allegro pysiaczku GRATULACJE ! pięknie wyszła ta ława, nic dodać nic ująć w tym Twoim pokoju dziennym, jest pięknie, ciepło, przytulnie, domowo po prostu... a stojak pod kwiatki mam taki sam, to IKEA pewnie ... tylko mój już troszkę rdzy dostał ... muszę go odświeżyć koniecznie Dziękuję mugatko Czyli ten regalik na balkonie może mi jednak zardzewieć? Wystawiłam go dopiero teraz w weekend, bo wcześniej stał w pokoju komputerowym, ale obecnie nie ma już na niego miejsca, a na balkonie przyda się bardzo Wszystko u ciebie piękne, ten stoliczek na tle tej ceglanej sciany wugląda rewelacyjnie, jestem pod wrażeniem. Dziękuję Alu Pysiaczku ława wygląda wspaniale , cudownie , bardzo mi się podoba Mam pytanie co do balkonu , a mianowicie co masz na podłodze (gdzie kupowane i za ile jeśli można wiedziec) ateno dzięki Na podłodze jest modrzew syberyjski (chyba?), kupowany w zaprzyjaźnionym tartaku koło Chociwla. Po ile nie mam pojęcia, bo nie my za niego płaciliśmy (tak nam się fartnęło ) Jeśli byś chciała namiary mogę podesłać na PW. Pysiaczku wszystko cudnehttp://emoty.blox.pl/resource/upup.gif:jawdrop:Padłam http://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif Ława wyszła mniodzio i śliczna wiosna:wiggle: Aga dzięki dzięki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 23.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 :jawdrop: tyle w temacie. jest super, poważnie. bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pysiaczku no mi zaczął rdzewieć po dwóch sezonach na tarasie, może na balkonie jest bardziej osłonięty i nie będzie tak źle... u mnie jest narażony bardziej na wilgoć, nawet deszcz czasami zacina więc rdzewieje tam gdzie śrubki i łączenia... na zimę zawsze go chowam do domku ale i to nie pomogło ... ale troszkę mycia, farby i będzie po sprawie, za takie pieniądze i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 oooo mamo zachwyt oooo mamo zaaaachwyt padłam i leżę jadę do ciebie szykuj się piękny stolik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 O jaaa, prze-pię-knie Ta cegła cały czas za mną chodzi, nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts