yokasta 23.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Szachownice właśnie podrosły, mają zwisające główki, u mnie białe i fioletowe. Tak to wygląda: Są naprawdę urocze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ależ pięknie Ci ta ława wyszła!!fantastycznie wkomponowała się w Wasze wnętrze...na tyle tej ceglanej ściany wygląda obłędnie...no i wiosna na balkonie radosna i kolorowa ..tez wsadziłam w sobotę bratki w donice ,od razu raźniej się na duszy zrobiło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Fantastycznie to wszystko razem wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 :jawdrop: tyle w temacie. jest super, poważnie. bardzo mi sie podoba edi poważnie bardzo dziękuję Pysiaczku no mi zaczął rdzewieć po dwóch sezonach na tarasie, może na balkonie jest bardziej osłonięty i nie będzie tak źle... u mnie jest narażony bardziej na wilgoć, nawet deszcz czasami zacina więc rdzewieje tam gdzie śrubki i łączenia... na zimę zawsze go chowam do domku ale i to nie pomogło ... ale troszkę mycia, farby i będzie po sprawie, za takie pieniądze i tak warto mugatko masz rację za taką kasę to warto nawet na rok go mieć chociażby Jak będzie ładna pogoda to planuję w tym tygodniu wziąć się za ten balkon, posprzatać, poukładać i może coś dosadzić - korci mnie choć do 15 maja jeszcze trochę czasu jest oooo mamo zachwyt oooo mamo zaaaachwyt padłam i leżę jadę do ciebie szykuj się piękny stolik !! O mamo dzięki Joasiu Oczywiście zapraszam - pokój gościnny jest O jaaa, prze-pię-knie Ta cegła cały czas za mną chodzi, nooo ajpi dzięki Za nami też chodziła aż zrobiliśmy Szachownice właśnie podrosły, mają zwisające główki, u mnie białe i fioletowe. Tak to wygląda: Są naprawdę urocze . No naprawdę urocze i piękne yokasiu Muszę kupić na za rok Ależ pięknie Ci ta ława wyszła!!fantastycznie wkomponowała się w Wasze wnętrze...na tyle tej ceglanej ściany wygląda obłędnie...no i wiosna na balkonie radosna i kolorowa ..tez wsadziłam w sobotę bratki w donice ,od razu raźniej się na duszy zrobiło:yes: Beauty dzięki Zaraz pędzę zoabczyć czy obfocilaś bratki Fantastycznie to wszystko razem wygląda Dzięki mrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.04.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Nie za rok tylko na jesień a na wiosnę wylezą Ci z doniczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 O to mi właśnie chodziło, że na wiosnę za rok żeby wyszły tylko użyłam skrótu myślowego Zamówiłam tamaryszek na balkon - zobaczymy jak tam mi się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ława super! kawał roboty! no i balkon wiosenny;-)) ah uwielbiam wiosne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pysiaczku - ale Bosko wyszła Wam ta ława - metamorfoza pierwsza klasa Wiosna - urocza - a wiesz co mi sie najbardziej spodobało?? - ta różowa donica razem z bratkami tworzy niesamowite połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.04.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 piękna ława normalnie brak mi słów... ludzie to mają zdolności!!! i wiosna piękna na balkoniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ława super! kawał roboty! no i balkon wiosenny;-)) ah uwielbiam wiosne! Dzięki psosinku Ja też uwielbiam wiosnę i bardzo się cieszę, że w końcu przyszła! Pysiaczku - ale Bosko wyszła Wam ta ława - metamorfoza pierwsza klasa Wiosna - urocza - a wiesz co mi sie najbardziej spodobało?? - ta różowa donica razem z bratkami tworzy niesamowite połączenie admete dzięki No ta doniczka jest urocza Ikea oczywiście piękna ława normalnie brak mi słów... ludzie to mają zdolności!!! i wiosna piękna na balkoniku lakorun wcale dużych zdolności nie trzeba mieć do takiej przeróbki - przekonałam się o tym na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ława wyszła cudnie klimat na drugiej fotce niesamowity ta ściana, ława, fotel wszystko piękne. Szachownice kostkowatą uwielbiam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-342926.gif taka skromna a piękna roślinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pysiaczku... ława :jawdrop: ... ŚLICZNA...PIĘKNA...CUDNA... ps. tez taką chcę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O kurczaku!! Zajebosko!! Już wiem na 100%, że mój wybór kolorystyczny jest strzałem w 10-tkę!! Przepiękna ta ława. Muszę eMowi pokazać coś wymodziła - no bosko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 24.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pysiaczku ława boska,piękna,cudowna! wpasowała się genialnie! a półkę na balkonie mam taką samą,tylko szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.04.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ława wyszła cudnie klimat na drugiej fotce niesamowity ta ściana, ława, fotel wszystko piękne. Szachownice kostkowatą uwielbiam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-342926.gif taka skromna a piękna roślinka Dziękuje Two Szachownica piękna to fakt - sprawię sobie na kolejną wiosnę Pysiaczku... ława :jawdrop: ... ŚLICZNA...PIĘKNA...CUDNA... ps. tez taką chcę :cry: majeczko dzięki serdeczne! O kurczaku!! Zajebosko!! Już wiem na 100%, że mój wybór kolorystyczny jest strzałem w 10-tkę!! Przepiękna ta ława. Muszę eMowi pokazać coś wymodziła - no bosko!! Dzięki Zosiu Bardzo miło mi (nam) się czyta takie słowa Pysiaczku ława boska,piękna,cudowna! wpasowała się genialnie! a półkę na balkonie mam taką samą,tylko szarą Kasiu dzięki Półkę teraz na balkon to też kupiłabym szarą. Ale biała pasowała do pokoju w którym wcześniej stała. A że u nas wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.04.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Z serii fajny blog Nie wiem czy znacie, ale super mieszkanko no i właścicielka niedawno przerabiała (przemalowywała kuchnię) http://mojemiejcenaziemi.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kupiłam wczoraj i wysadziłam surfinie Na razie stoją w domu na parapecie, ale jak będzie w weekend cieplej to wystawię je na hartowanie na dzień na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Eeee na razie to same zielone liście, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pysiaczku ława wyszła pięknie!!!! gratuluję tak precyzyjnej roboty a zdradź mi skąd masz ten dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts