joasiah 26.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no poooookaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pysiaczku ława wyszła pięknie!!!! gratuluję tak precyzyjnej roboty a zdradź mi skąd masz ten dywanik? Marta dziękuję bardzo! Dywan to Erslev z Ikei. Już niedostępny w takiej kolorystyce - my kupiliśmy w tej strefie na końcu sklepu przed kasami gdzie są końcówki wyprzedawane czasem. Ale to już też z rok będzie jak go mamy. no poooookaż Dobra cyknę coś, ale to już w weekend jak je wystawię na balkon i go ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Chyba Pysiaczku zrobię dla Ciebie zdjęcie szachownic, bo sama się nie spodziewałam że takie ładne są jak wyrosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 26.04.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kupiłam wczoraj i wysadziłam surfinie Na razie stoją w domu na parapecie, ale jak będzie w weekend cieplej to wystawię je na hartowanie na dzień na balkon pysiak u mnie wszystkie sadzonki już są na balkonie, niektóre nawet od 2 tyg. U Ciebie jeszcze są przymrozki, że kisisz surfinie w doma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pysiaczku z surfiniami na dwór juz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziewczyny no ale Aga pisała by się wstrzymać do 15go maja Boję się teraz Przymrozków już nie ma. W końcu dziś w nocy ma być 10 stopni już nawet yokasiu koniecznie zrób fotkę i wklej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 26.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 teoretycznie tak, bo to "zimna zośka" ale przymrozków już raczej nie będzie (przynajmniej na śląsku) wg. prognoz. Poza tym zawsze mozesz je wziąć z powrotem jak zapowiedzą spadek temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziewczyny no ale Aga pisała by się wstrzymać do 15go maja Boję się teraz A pisała Aga, pisała:lol2: pysiaczku ten tydzień ma być ciepły- jak chcesz to je wystaw, ale bądź czujna- ma przyjść jeszcze wielkie ochłodzenie... A pamiętasz śnieg w maju zeszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 26.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no no, czujnym trza być Ja też dziennie sprawdzam prognozę. Ale że kiedy ma przyjść to wielkie ochłodzenie? Bo jak patrze na 2 tyg. naprzód (tak troche na wyrost ale do 14 maja) to temp. są na sporym plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ale że kiedy ma przyjść to wielkie ochłodzenie? Od 7, 8 maj w nocy ma być tylko od 0 do 4 stopni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 teoretycznie tak, bo to "zimna zośka" ale przymrozków już raczej nie będzie (przynajmniej na śląsku) wg. prognoz. Poza tym zawsze mozesz je wziąć z powrotem jak zapowiedzą spadek temp. Dobra w zasadzie mogę faktycznie wystawić je na balkon, a jak będą zapowiadać ochłodzenie to zabrać tylko...trzeba o tym pamiętać A pisała Aga, pisała:lol2: pysiaczku ten tydzień ma być ciepły- jak chcesz to je wystaw, ale bądź czujna- ma przyjść jeszcze wielkie ochłodzenie... A pamiętasz śnieg w maju zeszłego roku? Tak jak pisałam, z czujnością może być u mnie różnie Ale postaram się pamiętać Śnieg z zeszłego roku pamiętam - w majówkę to było Ale w tym roku był już w Wielkanoc, więc mam nadzieję, że powtórki z rozrywki nam nie zafunduje W takim razie dziś wywieszam skrzynki! (te z posadzonymi nasionkami mogę też? kiełkują powolutku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 W takim razie dziś wywieszam skrzynki! (te z posadzonymi nasionkami mogę też? kiełkują powolutku ) Fajnie:D pysiaczku, te kiełkujące też- nie zmarzną przy takiej pogodzie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ława wyszła bosko , pozytywnie zazdraszczam pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Fajnie:D pysiaczku, te kiełkujące też- nie zmarzną przy takiej pogodzie:no: Wystawiłam w piątek na balkon Groszek wyraźnie urósł, ale petunie strasznie malutkie są Ława wyszła bosko , pozytywnie zazdraszczam pięknie kubełko ja Twoich stolików również Teraz na długi weekend mamy sporo planów remontowych ale nie tyle u nas co u rodziców, więc nie będzie co pokazać raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 30.04.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 weekend minął a kwiatków nie ma buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2012 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Bo naprawdę nie ma co pokazać. Nic sie nie rozwinęło. Jestem zawiedziona póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Pysiaczku powiedz mi czym się kierowałaś przy wyborze cegły na ścianę? polecasz tą swoją? czy wcześniej widziałaś ją na żywo? Bo przeglądam allegro i jest rozpiętość cenowa - i nie wiem która mam wybrać pomożesz ?http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 admete kierowałam się wyłącznie tym jak wyglądała na zdjęciach na allegro i u innych Forumowiczów jak chociażby u Kasi_sw i chyba BlueCactus czy jakoś tak, ale to też na zdjęciach a nie na żywo Ta moja cegła to jest taka średnia cenowo (tak myślę) i jest to dokładnie ta cegła: http://allegro.pl/stara-cegla-skalna-plytki-ceglane-scienne-i2299891543.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Hej pysiaczku, jak tam leniuchujesz, czy ciężko pracujesz? Jak się mają kwiatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.05.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wczoraj leniuchowałam aktywnie, a dziś pracuję. Odpocznę może w niedzielę Kwiatki są malutnie. Tak jakby urosły w początkowej fazie a teraz stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts