mmajeczkaa 02.05.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Kwiatki są malutnie. Tak jakby urosły w początkowej fazie a teraz stoją Pysiaczku rozumiem,że mówisz o petuniach ??? Podejrzewam,że ... może być im za ciasno,musisz je porozsadzać,żeby miały przestrzeń ... musisz zacząć je zasilać ... a najlepiej to pstryknij im zdjęcie,wtedy najszybciej będę mogła Ci coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.05.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Majeczko tak o petunie chodzi. Wstawię zdjęcie po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.05.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 pysiak ja grzeję do IKEA jakoś po majówce, jak byś coś chciała to pisz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.05.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 pysiak ja grzeję do IKEA jakoś po majówce, jak byś coś chciała to pisz śmiało mugatko kanapa mi się ostatnio marzy Taki żarcik oczywiście Pomyślę jutro i dam znać Tak wygląda moja wysiana 2tyg temu Petunia Jest taka mikra, że ledwo ją widać jak patrzę na to zdjęcie Na żywo to wygląda lepiej Ma potrójne czy nawet poczwórne listeczki (te białe miejsca w doniczce na zdjęciu to jest to ) Groszek pachnący za to dość ładnie mi wyszedł, ale jakby stanął od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cześć Pysiaczku Piękne te twoje sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.05.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Pysiaczku jeżeli petunia ma dopiero dwa tygodnie to musisz uzbroić się w cierpliwość i pozwolić jej rosnąć Na razie nic z nią nie rób, ona jest jeszcze bardzo młodziutka i potrzebuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Piękne te Twoje rozsady pysiaczku Petunie będziesz musiała na pewno poprzerywać, ale to jeszcze za 2 tyg:) A groszek jaki wielki:jawdrop: Będą z niego ludzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.05.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No to trochę mnie pocieszyłyście dzięki Groszek jest fajny ale petunia nie widzę by cokolwiek rosła, choć zaczęłam podlewać z nawozem. No zobaczymy. Dam jej te dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.05.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Patrzcie jak Ikea zgapiła roletki od naszej Kasi http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90219018/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Pysiaczku dzięki za odp o cegiełce Kurcze ale masz zarąbiste różowe donice podobają mi się jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.05.2012 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ledwo na oczy widze teraz, ale muaiałam wpaść i pozachwycać sie ławą...pysiaczku..... ława wygląda jak z katatalogu: pięknie, elegancko i w ogóle fantastico!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a075.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a075.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a075.gif pokłony za kawał dobrej roboty sie Wam należą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jaki słodki groszek w słodkiej doniczce! Petunię też da się wypatrzeć. Ja krótkowidz, więc z bliska doskonale widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Fajowa ta groszkowa donica. Sam groszek też rzecz jasna Petunię dostrzegłam, choć dopiero za drugim podejściem Na pewno niedługo rozrośnie się bujnie i zobaczymy ją wszyscy bez trudu. Edytowane 5 Maja 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.05.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pysiaczku i jak petunie ? Podrosły trochę ??? Miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pysiaczku dzięki za odp o cegiełce Kurcze ale masz zarąbiste różowe donice podobają mi się jak nie wiem co admete te wszystkie donice są z Ikei, kupowane w zeszłym sezonie Groszek będę musiała raczej i tak przesadzić bo nie wiem czy nie za płytko mu będzie w tej tacy Ale coś tam do niej na pewno kupię Ledwo na oczy widze teraz, ale muaiałam wpaść i pozachwycać sie ławą... pysiaczku..... ława wygląda jak z katatalogu: pięknie, elegancko i w ogóle fantastico!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a075.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a075.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a075.gif pokłony za kawał dobrej roboty sie Wam należą .... vesilko dzięki wielkie Do ławy się już przyzwyczaiłam i naprawdę super wpisała się w nasze wnętrze choć na początku wydawała mi się trochę jak z innej bajki to teraz ją ubóstwiam Jaki słodki groszek w słodkiej doniczce! Petunię też da się wypatrzeć. Ja krótkowidz, więc z bliska doskonale widzę narendil czyli jednak coś tam mi wyrosło - dobrze to wiedzieć Nie wiem czemu groszek nie kwitnie? Wyrzuciłam opakowanie i teraz nawet nie wiem kiedy powinien zacząć Fajowa ta groszkowa donica. Sam groszek też rzecz jasna Petunię dostrzegłam, choć dopiero za drugim podejściem Na pewno niedługo rozrośnie się bujnie i zobaczymy ją wszyscy bez trudu. No ja mam nadzieję Dropku, że mi się tu jakiś busz nie zrobi bo to by było ze skrajności w skrajność Na opakowaniu było napisane, że może wyjść z tego 200 roślinek, więc to nie żarty Pysiaczku i jak petunie ? Podrosły trochę ??? Miłej niedzieli życzę Niestety nie widzę aby coś urosło Wczoraj robiłam nawet zdjęcie bardziej z bliska i jakoś nic nie widzę postępu Miłej niedzieli Majeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 06.05.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 wydaje mi się że groszek pachnący zakwita po 8 tyg od wysiewu i kwitnie potem przez kolejne 8 tygodniwyczytałam jeszcze takie coś:Przede wszystkim powinno się groszki dokarmiać w czasie wegetacji. Dobry jest nawóz do roślin kwitnących albo rozcieńczona gnojowica. Zasilać co 2-3 tygodnie. Innym zabiegiem niezbędnym przy uprawie groszków jest systematyczne nawadnianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pysiaczku to jeszcze nie jest pora kwitnięcia groszku to po pierwsze ... po drugie Twój groszek jest jeszcze za młody, standardowo przyjmuje się,że groszek zaczyna kwitnąć po ośmiu tygodniach od wysiania Petunii musisz dać więcej czasu, ona jest jeszcze bardzo młoda, ja wiem,że Cię denerwuje,że ona tak wolno rośnie ... ale musisz uzbroić się w cierpliwość ... niestety te kwiaty potrzebują dużo czasu dlatego najlepiej jest wysiewać je w lutym lub w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ok czyli z tym groszkiem to już wiem o co chodzi - dzięki Tu z bliska moja petunia jeśli ktoś nie dojrzał jej na poprzedniej fotce I jeszcze torcik bezowy wg przepisu Agi, choć z lekką modyfikacją bo krem jest o smaku chałwowym (rodzice uwielbiają, a do nich zabierałam ten tort ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pysiaczku jaki cudny ten Twój torcik:jawdrop::jawdrop:Na pewno smakował wybornie:rolleyes: Smaki kremów można przecież robić dowolne, przeważnie do bezy daje się kawowy, choć ja nie przepadam. Chałwowego jeszcze nie jadłam. Jest bardzo słodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 pysiu petunie już dojrzałam, znaczy że rosną, a torcik pyycha to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts