agawi74 15.05.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 U nas mrozów jednak nie było:wave:Mam nadzieję, ze u Ciebie pysiaczku też nie:) Miłego dnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.05.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nie było mrozów Aguś Petunia powiększyła się znacznie Czy to już czas ją poflancować czy jak to się tam nazywa? admete fajnie, że cegiełka tak Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nie było mrozów Aguś To super:wave: Petunia powiększyła się znacznie Czy to już czas ją poflancować czy jak to się tam nazywa? Pysiaczku, jak jej ciasno to można:yes: Zapytaj jeszcze Majeczki- ona się zna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Pysiaczku, jak jej ciasno to można:yes: Zapytaj jeszcze Majeczki- ona się zna:D Majeczka też nie na wszystkim się zna Poproszę o zdjęcie gdybyś mogła zrobić ... byłoby mi łatwiej coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.05.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 pysiaczku - rewelacyjy salonik! i fotelik miodzio! ehhh ta ceglana sciana, fotel.... ehhhh dobra herbata w lapce i super wieczor przy dobrym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cyknę dziś tą petunię to doradzicie czy to już na nią czas A z innych spraw: Czy ktoś wie gdzie dostanę ładną, raczej matową białą ewentualnie jasnobeżową kapę/narzutę? I jeszcze najlepiej żeby była ciut większa niż 220x200 Aga czy Ty masz jakieś ciekawe namiary po tym jak szukałaś narzuty do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Czy ktoś wie gdzie dostanę ładną, raczej matową białą ewentualnie jasnobeżową kapę/narzutę? I jeszcze najlepiej żeby była ciut większa niż 220x200 Aga czy Ty masz jakieś ciekawe namiary po tym jak szukałaś narzuty do siebie? Pysiaczku, miałam mnóstwo namiarów, ale... nie wiem gdzie są... nawet dziewczynom szukałam:yes: Zaraz zajrzę do swoich archiwów i dam Ci znać W tym wymiarze i gładka to może być problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nie musi być gładka Ale raczej matowa a nie mocno błyszcząca Lekki połysk może być jakby co Ja byłam oczywiście w H&Y i tikeju i jak na razie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 W H&Y nie było tak dużych rozmiarów- tez szukałam. Pysiaczku, ja wrzucam Ci kilka linków- musisz je przejrzeć, może coś znajdziesz:yes: http://www.avaldihome.pl/category/narzutyhttp://materace-online.eu/narzuty-greno-sklephttp://www.3suisses.pl/pl/shop/dom/dobry-interes/narzuty-na-lozko-zaglowek-do-lozka/61-38441.htmlhttp://www.valdoro.pl/narzuty-cat-137.aspxhttp://www.sklep.mariall.pl/narzuty-szer-260-dl-240-c-1_30.htmlhttp://www.podpierzyna.pl/product-pol-938-Narzuta-Patchwork-bezowa.htmlhttp://www.ekskluzywna-posciel.pl/category/narzuty Ta z Ikea jest dość wielka 260 x280 i beżowahttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80170809/#/60170787 I na koniec BRWhttp://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=index&cPath=80_153&page=all Miłego szukania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzięki kochana! Biorę się za przeglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.05.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cześć Pysiaczku OO u Ciebie pościel na tapecie fajnie też poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Przejrzałam te narzuty (bo pościel to Karolko już mam ) i ciężko o coś w kolorze jaki bym chciała, wzorze jaki bym chciała i jeszcze rozmiarze jaki bym chciała. A jak już jest to po 600zł Podobają mi się te narzutki z BRW i nie są drogie. Chyba przejedziemy się do sklepu stacjonarnego żeby je pomacać na żywo A teraz moja petunia - coś tak dziwnie wyrosła w kupie jedna na drugiej To jak pikować to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.05.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A teraz moja petunia - coś tak dziwnie wyrosła w kupie jedna na drugiej Petunia tak wyrasta ... ciężko by było ją wysiać,żeby wschodziła pojedynczo, zbyt mikroskopijne są nasionka To jak pikować to już? Pikować najlepiej te największe ... podejrzewam,że nie będziesz mieć miejsca,żeby przepikować wszystkie ... mi nigdy go nie starczało, dlatego najmniejsze odpadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Przejrzałam te narzuty i ciężko o coś w kolorze jaki bym chciała, wzorze jaki bym chciała i jeszcze rozmiarze jaki bym chciała. A jak już jest to po 600zł Pysiaczku, porządne tyle niestety kosztują I na dodatek trudno znależć rozmiar dlatego ja szyłam:yes: Te z BRW wszystkie oglądałam- są dość porządna jak na tą cenę, ale dla nas wszystkie były za małe:( Mam nadzieję, że coś jednak znajdziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 O, ja też chętnie się rozejrzę w narzutowym temacie. Chociaż właściwie to powinnam chyba zacząć od materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.05.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 admete fajnie, że cegiełka tak Ci się podoba Tak sie podoba , że już zamówiona i nawet obfocona na żywo Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.05.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Petunia tak wyrasta ... ciężko by było ją wysiać,żeby wschodziła pojedynczo, zbyt mikroskopijne są nasionka Pikować najlepiej te największe ... podejrzewam,że nie będziesz mieć miejsca,żeby przepikować wszystkie ... mi nigdy go nie starczało, dlatego najmniejsze odpadały Majeczko dokładnie Jak siałam to aż nie byłam pewna czy to wszystko w ogóle wpadło do doniczki takie było malutkie Czyli teraz te większe dać w odstępach (jakich?) do innej doniczki tak? Na tym to pikowanie polega? Pysiaczku, porządne tyle niestety kosztują I na dodatek trudno znależć rozmiar dlatego ja szyłam:yes: Te z BRW wszystkie oglądałam- są dość porządna jak na tą cenę, ale dla nas wszystkie były za małe:( Mam nadzieję, że coś jednak znajdziesz:D Aga u nas większa szansa, że coś znajdziemy bo łóżko jednak mniejsze mamy O, ja też chętnie się rozejrzę w narzutowym temacie. Chociaż właściwie to powinnam chyba zacząć od materaca Tak tak polecam zacząć od materaca Dropku Tak sie podoba , że już zamówiona i nawet obfocona na żywo Miłego dnia Oooo to zaraz lecę obejrzeć admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pikować, pikować! Ja pikuję wszystko do takich małych doniczek albo rozsadników - można taniutko kupić w ogrodniczym i wtedy jedna/dwie roślinki do jednej doniczki, te moje są ~6x6, 7x7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.05.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 yokasia a potem z tych małych doniczek to co? Ja myślałam, że już na miejsce docelowe mogę tą petunię wysadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pysiaczku możesz śmiało wysadzać już na miejsce docelowe Ja wysadzam w rzędzie i robię im odstęp około 25-30 cm, żeby miały miejsce dobrze się ukorzenić i rozkrzewić Nie wiem czy wiesz, ale jeżeli chcesz,żeby Twoje petunie zwisały to musisz uszczykiwać im wierzchołki, wtedy będą rosnąć w dół a nie w górę I to tyle mojego wywodu,jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania to pytaj,zawsze coś chętnie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts