Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Two dziękuję za tą pracowitość :D

Już chyba wiedziałam, że ją otrzymam dlatego od rana wzięłam się za te roślinki :lol2:

Obsadziłam już wszystkie doniczki i pojemniki jakie miałam na balkonie, a została mi jeszcze ponad połowa sadzonek. Transport do mamy na ogród zamówiony na dziś.

Także ogłaszam, że już chyba nic nie dokupię z roślin w tym sezonie bo nie mam miejsca na balkonie :rotfl:

Cześć pysiaczku

to ja już widzę ten ukwiecony balkon ;) żebyś chociaż zostawiła sobie miejsca na leżak do opalaniahttp://gify.magazynek.org/pictures/Wypoczynek/Nad%20wod%C4%85/098.gif

Miłej niedzieli życzę

No właśnie nie wiem jak z tym leżakiem będzie :lol2: Ale mam nadzieję, że choć jakieś małe krzesełko wcisnę ;)

Miłej pracy Karolko bo pewnie tam teraz jesteś :)

Wiedziałam,że tak będzie :rotfl: chyba nawet o tym pisałam :D

Foteczki poprosimy :yes:

Dziś zrobię Maju :D

Wczoraj jak powsadzałam te petunie to tak strasznie skapcaniały. Mam nadzieję, że dziś się już ładniej podniosą do zdjęć ;)

:lol2::lol2::lol2:

Prawdziwa ogrodniczka z Ciebie się zrobiła pysiaczku:) Super, ze wszystkie kwiatki obficie wzeszły- może sprezentuj też sąsiadom:rotfl:

Aguś już wywiezione co zostalo do mamy także sąsiedzi nie dostaną. Poza tym mój balkon ma być jedyny w swoim rodzaju w bloku - sąsiedzi nie mogą mieć takich samych nasadzeń jak ja :lol2:

• 3 weeks później...
Karolku ja jestem, cały czas podczytuję a dziś nawet się odezwałam :)

Po prostu u nas nic ciekawego się nie dzieje, a i jakoś ostatnio kłopotów się nawarstwiło, więc nie było czasu i weny na pisanie :(

Czyli że działasz w konspiracji http://forum.barcis.pl/images/smilies/firanka.gif

Mam nadzieję że te problemy to nic poważnego :hug: