TwoOfUs 27.05.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Tak rosnąć nie chciała a teraz obrodziła jak szalona trzeba się cieszyć, będziesz miała zieloniutko na balkonie latem W kwestii lenia przynoszę trochę pracowitości od Narendil, nałapałam wczoraj na zapas http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cook/smileys-cook-872769.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.05.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Two dziękuję za tą pracowitość Już chyba wiedziałam, że ją otrzymam dlatego od rana wzięłam się za te roślinki Obsadziłam już wszystkie doniczki i pojemniki jakie miałam na balkonie, a została mi jeszcze ponad połowa sadzonek. Transport do mamy na ogród zamówiony na dziś. Także ogłaszam, że już chyba nic nie dokupię z roślin w tym sezonie bo nie mam miejsca na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Cześć pysiaczku to ja już widzę ten ukwiecony balkon żebyś chociaż zostawiła sobie miejsca na leżak do opalaniahttp://gify.magazynek.org/pictures/Wypoczynek/Nad%20wod%C4%85/098.gif Miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Obsadziłam już wszystkie doniczki i pojemniki jakie miałam na balkonie, a została mi jeszcze ponad połowa sadzonek. Transport do mamy na ogród zamówiony na dziś. Wiedziałam,że tak będzie chyba nawet o tym pisałam Foteczki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Także ogłaszam, że już chyba nic nie dokupię z roślin w tym sezonie bo nie mam miejsca na balkonie :lol2: Prawdziwa ogrodniczka z Ciebie się zrobiła pysiaczku Super, ze wszystkie kwiatki obficie wzeszły- może sprezentuj też sąsiadom:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.05.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Cześć pysiaczku to ja już widzę ten ukwiecony balkon żebyś chociaż zostawiła sobie miejsca na leżak do opalaniahttp://gify.magazynek.org/pictures/Wypoczynek/Nad%20wod%C4%85/098.gif Miłej niedzieli życzę No właśnie nie wiem jak z tym leżakiem będzie Ale mam nadzieję, że choć jakieś małe krzesełko wcisnę Miłej pracy Karolko bo pewnie tam teraz jesteś Wiedziałam,że tak będzie chyba nawet o tym pisałam Foteczki poprosimy Dziś zrobię Maju Wczoraj jak powsadzałam te petunie to tak strasznie skapcaniały. Mam nadzieję, że dziś się już ładniej podniosą do zdjęć :lol2: Prawdziwa ogrodniczka z Ciebie się zrobiła pysiaczku Super, ze wszystkie kwiatki obficie wzeszły- może sprezentuj też sąsiadom:rotfl: Aguś już wywiezione co zostalo do mamy także sąsiedzi nie dostaną. Poza tym mój balkon ma być jedyny w swoim rodzaju w bloku - sąsiedzi nie mogą mieć takich samych nasadzeń jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 szkoda że tak daleko mieszkasz to bym wzięła sobie troszeczkę ale chyba nie będę miała czasu dla kwiatów bo będę miała niedługo jednego malutkiego kwiatuszka hehe i jego trzeba będzie nawadniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Poza tym mój balkon ma być jedyny w swoim rodzaju w bloku - sąsiedzi nie mogą mieć takich samych nasadzeń jak ja To się rozumie samo przez się pysiaczku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 pysiaczku w pepco sa dość fajne leżaczki nie są urodziwe.... tkanina w pasy ale są dość małe i kosztują 49 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pysiaczku zostawiam weekendowe buziolehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hej pysiaczku, co słychać? Miłego weekendu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Pysiaczku ładnie to tak zniknąć z fM???????????? no chyba że majstrujecie pod kołderką potomstwo to wybaczam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.06.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Karolku ja jestem, cały czas podczytuję a dziś nawet się odezwałam Po prostu u nas nic ciekawego się nie dzieje, a i jakoś ostatnio kłopotów się nawarstwiło, więc nie było czasu i weny na pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Karolku ja jestem, cały czas podczytuję a dziś nawet się odezwałam Po prostu u nas nic ciekawego się nie dzieje, a i jakoś ostatnio kłopotów się nawarstwiło, więc nie było czasu i weny na pisanie Czyli że działasz w konspiracji http://forum.barcis.pl/images/smilies/firanka.gif Mam nadzieję że te problemy to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.06.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tak podglądam, bo w końcu takie ładne rzeczy pokazujecie, że nie wytrzymałabym A problemy cóż...poradzić sobie z nimi poradzimy, ale trochę czasu musi upłynąć. I musimy być dobrej myśli. Więcej nie piszę, bo to nie forum na wylewanie żali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A problemy cóż...poradzić sobie z nimi poradzimy, ale trochę czasu musi upłynąć. I musimy być dobrej myśli. Więcej nie piszę, bo to nie forum na wylewanie żali :hug: U nas też ostatnio trochę problemów ... no cóż życie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.06.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Pysiaczku ładnie to tak zniknąć z fM???????????? no chyba że majstrujecie pod kołderką potomstwo to wybaczam :yes: Pysiu, mam nadzieję, że problemy znikną raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 znikna, znikna. w koncu problemy maja to do siebie, ze pojawiaja sie, a eszcze szybciej znikaja. a ja czekam na petunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Pysiaczku przytulam mocnooooo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ojoj pysiaczku, a co to za smutaski Cię dopadły? Mocno przytulam- wszystko będzie dobrze:hug::hug:Miłego weekendziku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts