pysiaczek 04.11.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aga sam popcorn przyprawia mnie o uśmiech na twarzy, a już z tą popitką to w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Przeca trzeba popić pysiaczku...http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/blush2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Uszaki w oberżynieeeeeee uuuuułała czekam pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Przeca trzeba popić pysiaczku...http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/blush2.gif Właśnie się w tym celu umówiłam na jutro z koleżanką także będzie i mobilizacja większa żeby coś w domu zrobić i mieć do pokazania gościom, więc i dla Was jakieś fotki na pewno zrobię Uszaki w oberżynieeeeeee uuuuułała czekam pysiaczku I ja czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 więc i dla Was jakieś fotki na pewno zrobię :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no i jak z tymi fotkami?? miały być po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nioo pysiaczku popcorn nam się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ulalaaaaaa fotek ni ma Przyszliśmy dziś do domu, zjedliśmy obiad i zasnęliśmy! Ani nie dokończyłam malować lustra, ani obiadu na jutro nie zrobiłam Także bardzo mocno Was przepraszam i obiecuję (!) zdjęcia na jutro. Popcorn też przyniosę dla Was skoro Wam się już skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Popcorn też przyniosę dla Was skoro Wam się już skończył Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Trzymam za słowo Ja też Przyniosłam dla wszystkich:D http://www.xarj.net/wp-content/uploads/2009/01/popcorn-gsm.jpg?w=199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 O Aga dzięki Wystarczy dla wszystkich zanim nie wrócę i fotek jakichś nie będzie yokasia karmelowy faktycznie musi być pycha Chyba się skuszę jak będę w kinie o ile będzie Mieliśmy iść dzisiaj na "Wyjazd integracyjny", ale same niepochelbne opinie słyszeliśmy i odpuszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.11.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To ja siadam dziś wieczorkiem i czekam na fotel:) I resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Maduś ale fotel będzie dopiero za 1,5 tygodnia http://emoty.blox.pl/resource/Great.gif A dziś będzie jakaś reszta Yokasiu no dokładnie wszystkie wypowiedzi na temat tego filmu są w takim tonie jak i Twój. Dlatego odwołałam rezerwację bo stwierdziłam, że tyle ludzi na raz mylić się nie może? Dzięki, że tylko mi to jeszcze potwierdziłaś A za zaoszczędzone pieniądze kupię sobie coś w TkMaxxie Edytowane 8 Listopada 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 O Mieliśmy iść dzisiaj na "Wyjazd integracyjny", ale same niepochelbne opinie słyszeliśmy i odpuszczamy A my w piątek;) Ale chyba też wybiorę coś innego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.11.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 mniam mniam mniam... jaki pyszny popcorn i gdzie zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Czy właścicielka tego mieszkania wie jak od popcornu się tyje, ile go można jeść czekając na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Już jestem Przepraszam, że musiałyście tyle czekać ale coś nie mogłam się dziś ogarnąć ze wszystkim Na dodatek już jak wracałam do domu z pracy to słońce zachodziło, więc nie miałam szans na jakiekolwiek zrobienie fotek w korzystnym świetle. Także są jakie są, kolory są trochę przekłamane. Starałam się i tak robić bez lampy, bo z lampą jakoś zawsze wszystko wychodzi sztuczniej moim zdaniem Rewelacji nie ma, bo nie ma jeszcze ani fotela, ani nie skończyłam lustra, że o stoliku singera nie wspomnę Także mam po prostu takie urywki z naszego mieszkania żeby Wam cokolwiek pokazać i na zlinczowanie się nie narazić Na początek popcorn dla wszystkich http://www.boskiefestyny.pl/attachments/Image/popcorn_8.jpg I jedziemy z tym koksem Nowy reling w kuchni Stolik "w trakcie" Urywki z sypialni (kolor ścian mocno przekłamany ) Zapowiedź łazienki (ale nie myślcie sobie, że cała jest taka - to pojedynczy element ) Uszytki od Kasi Stoper do drzwi w sypialni też jest od Kasi Perfekcyjnie uszyty - jeszcze raz dziękuję No i niespodziankę od Kasi też dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 pysiaczek piękne wszystko. A już stolika z Singera (?) zazdraszczam bardzo bardzo. Ja chcę taki do kuchni, ale nogi od maszyny stoją w domku letniskowym moich dziadków (jakieś 100 km od Krakowa) i jakoś mi się nie składa, żeby po nie pojechać. Reling w kuchni też fajny, ale zapytam o co innego - co za gniazdka tam masz? Te szare ładne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No i wszystko piękne... Znowu... To już troche nudne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Stoliczek wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts