Beauty 18.07.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Hej Pysiaczku! piękny masz widok z okna ,zresztą [pięknie udekorowanego!:yes:Ja mam kwiatki w osłonkach bez dziurek ,tylko zrobiłam w nich drenaż z wielkich kamulców.Zawsze robiłam dziurki i ciekło z nich niemiłosiernie...a może ja tak nieumiejętnie podlewam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Maju ja też właśnie nie wiem. A trochę boję się sprawdzać na sobie Chodziłam po osiedlu i patrzyłam na balkony ale niespecjalnie widać czy dziurki w skrzynkach są Najlepiej by było kogoś spytać Wiesz u rodziców, sąsiadki zawsze mają kwiatki na balustradach i nigdy ich nie sprzątają więc podejrzewam,że doniczki mają dziurki Idę do Ciebie na ciacho Chodź, chodź ... tylko chyba troszkę Ci się zejdzie zanim dojdziesz :D Ja mam kwiatki w osłonkach bez dziurek ,tylko zrobiłam w nich drenaż z wielkich kamulców.Zawsze robiłam dziurki i ciekło z nich niemiłosiernie...a może ja tak nieumiejętnie podlewam:D Beatko ja mam zrobiony taki sam drenaż jak Ty , ale mimo to mam porobione dziurki , inaczej przy każdym większym deszczu musiałabym zbierać kwiatki :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 18.07.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 w starym mieszkaniu wywiesiłam doniczki z dziurkami na 7 piętrze. faktycznie podczas deszczu woda ciekła strumieniami i ziemia...dostałam niejedna zrypkę. tutaj na szczęście nie mam takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.07.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Hej Pysiaczku! piękny masz widok z okna ,zresztą [pięknie udekorowanego!:yes:Ja mam kwiatki w osłonkach bez dziurek ,tylko zrobiłam w nich drenaż z wielkich kamulców.Zawsze robiłam dziurki i ciekło z nich niemiłosiernie...a może ja tak nieumiejętnie podlewam:D Dzięki Beatko Ja myślę, że to nie żadne nieumiejętne podlewanie tylko po prostu grawitacja Chodź, chodź ... tylko chyba troszkę Ci się zejdzie zanim dojdziesz :D A bo myślałam, że to ciasto na wątku jest ale nie znalazłam go tam w starym mieszkaniu wywiesiłam doniczki z dziurkami na 7 piętrze. faktycznie podczas deszczu woda ciekła strumieniami i ziemia...dostałam niejedna zrypkę. tutaj na szczęście nie mam takich problemów Dokładnie edi I choć u mnie to tylko 1 piętro to wolę nie ryzykować Kompletuję właśnie listę zakupów do Ikei bo jutro maż będzie w Poznaniu to go oczywiście w wolnym czasie do tam pokieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 pysiaczku jakby mąż dostał rabat na hemnesy (bo teraz takie promo) a Ty bys nie potrzebowła to ja chętnie ten rabacik przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.07.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 (edytowane) Ale ten rabacik to za byle jakie zakupy czy za Hemnesa właśnie? Bo z Hemnesa nic kupować nie będzie. A jak za wszelakie zakupy to jak najbardziej nie ma problemu mugatko Edytowane 20 Lipca 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 pysiaczku źle zrozumiałam tą promocję to jednak za hemnesy dostaje się rabacik więc nie aktualne buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.07.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Od Andżeliki, żeby nie zapomnieć http://www.dejavue.pl/dluga/galeria.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Hej pysiaczku cieszę się, ze u Ciebie lepiej:hug: Na widok muffinków zaśliniłam się, bo wyszły Ci super! Sama dawno nic nie piekłam...Upały, urlop i brak czasu:bash:Może zdążę jeszcze zrobić jagodowe:rolleyes: Zapowiedź kuchenna obłędna. Czekam na więcej:cool:Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 25.07.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Pysiaczku jak tam objazdówka po składzikach? zaliczona? migawka z kuchni szałowa, czekamy na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 edi po składzikach niestety nie było kiedy pojeździć. Ostatnio w ogóle mam wrażenie, że czas przecieka mi przez palce Na poprawę humoru pokazuję Wam moje petunie i surfinie, bo już od dawna obiecywałam to zrobić i nic z tego nie wyszło Nie są w najlepszym stanie bo jak nie upały to ulewy, więc naprawdę nie mają łatwo, ale kolorowe są a to najważniejsze Moja ukwiecona balustrada I koniec balkonu Oraz pojedyncza sztuka A to wszystko wyrosło z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 pysiaczku ale Ci piekne kwiaty urosły Jestem pełna podziwu, bo u mnie nie miały by szans Przepiękny balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.08.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Piękne kwiaty U mnie jakoś wszystkie mają bardzo krótki żywot, a chciałabym, żeby było tak kolorowo jak u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Piękne kwiatki Ci Pysiaczku wyrosły... i pomyśleć ,że z takiego maleństwa ...masz rękę do kwiatów:yes:zauważyłam ,że mamy takie same osłonki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 pysiaczku, ależ u Ciebie kwieciście! Ja, z moim talentem, pewnie nastawiam sobie tuj na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.08.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 pysiak możesz być z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.08.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Pysiaczku http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gif Szalejesz kochana na tym balkoniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Pysiaczku balkonik masz cudownie ukwiecony:o http://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gifZdolna bestia z Ciebie- jest ślicznie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.08.2012 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Kasiu, Ilonko, Beatko, narendil, mugatko, Karolko i Aguś dzięki dziewczynki Po początkowym podłamaniu tym jak to wolno rosną mi te kwiatki potem poszły jak szalone Także musiałam się ich aż wyzbywać bo już naprawdę nie miałam w co przesadzić Teraz jest super, bo jest ich sporo, jest kolorowo i robią fajną osłonę okropnej balustrady :sic: narendil akurat tuje według mnie trudniej na balkonie trzymać niż kwiaty - musza mieć duuuuuże donice bo korzenie rosną im bardzo szybko. Moje dwie zżółkły i uschły niestety (a w były w tej dużej szarej donicy). No chyba, że są jakieś specjalne odmiany tuj do donic a ja o nich nie wiem Kwiatki pewnie jeszcze trochę postoją a na jesień będzie trzeba kupić coś nowego ale to jeszcze mam czas by pomyśleć co by to miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts