Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

anagatku dlatego my też kupowaliśmy wszystko na raty i rozważając kilka razy czy na pewno wejdzie, czy ciasno nie będzie. Ja uważam, że jest ok :) Jak będzie działał aparat to zrobię sesję salonu i ocenisz sobie jak to z miejscem u nas jest :)

aneczko nasz 3os jakoś rozmemłany nie jest (albo tak mi się wydaje ;)) a półtora roku ma :) Ja go uwielbiam, jest cudownie wygodny i nie zamieniłabym go na żadną inną sofkę :)

Kocham ektorpy miłością bezgraniczną, marzy mi się od lat ale na razie moge tylko pomarzyć ...

Rozmemłany czy nie, wygnieciony czy nie i tak jest piekny i najwygodniejszy na świecie

i na pewno kiedys też będe miec, a na razie cudnie popatrzec na tak piękne i klimatyczne miejsce :)

Świetnie wygląda salonik z ektorpami w roli głównej...i ta Twoja ceglana ściana ..miodzio...wiesz ,ze lubię cegłę:D:Ddo ektorpa się przymierzam do pokoju gościnnego...pierwotnie miały tam iść poprzednie kanapy i wiesz co? cholera nie zmieściły się w drzwiach:)jedną wepchnęłam do Zuzinego pokoju (tam przynajmniej są potężne drzwi) a drugą wyniosłam do starego domu;)pytałam w Ikei o romiary paczek ,,,prawdopoodobnie się zmieszczą .

AAA i wrzosy cudniaste!!

Kocham ektorpy miłością bezgraniczną, marzy mi się od lat ale na razie moge tylko pomarzyć ...

Rozmemłany czy nie, wygnieciony czy nie i tak jest piekny i najwygodniejszy na świecie

i na pewno kiedys też będe miec, a na razie cudnie popatrzec na tak piękne i klimatyczne miejsce :)

Hehe :) Cena pokrowca mnie zwala z nóg. Do tego mam 2białe fotele, które też na szarość by się dało przerobić. Poza ceną boję się tylko, że zrobi się zbyt ponuro. A szary bardzo by mnie urządzał.

Ektorpy są faktycznie bardzo wygodne. U mnie jest nierozkładany.

Pysiaczku - super sie prentuje drugi ektorp :) u nas w ramach oszczędnosci miała być na razie stara rogówka, ale sie nie zmiesci :/ Wstępnie wiec też zapadła decyzja na ektorpa - 2 rozkładaną. Szkoda, ze 3 nie robią już rozkładanej... Oprócz Twojej szarości bierzemy pod uwage Vellinge beżowy. Bo ten szary przydałby się ciut jaśniejszy ;) Ogólnie byłam na nie w sprawie Ektorpów - że sie defasonują, że wymemłują etc - ale chyba się przekonałam ;)

no no no

Pysiaczku

ale se sofki pierdyknęłaś :wiggle:

świetnie tam pasują

nie dość ze ładne, wygodne to i praktyczne w tym kolorze

idealne do macanka przez malutkie łapecki przyszłych pysiaczków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/multiple-smileys/smileys-multiple-smileys-515811.gif

no no no

Pysiaczku

świetnie tam pasują

idealne do macanka przez malutkie łapecki przyszłych pysiaczków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/multiple-smileys/smileys-multiple-smileys-515811.gif

aLEEE ZARABIASZCZY EMOTEK!!!:)

Wow kochane ale nam nastukałyście komplementów http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/dziekuje-kwiatek.gif

Obiecuję, że jak naprawimy aparat to zrobię Wam lepszą sesję :yes:

Pysiaczku, u mnie byłby ektorp, niestety sposób rozkładania u mnie odpadł- rozlożona sofa prawie dotykałaby kozy.. A my lubimy palić w kominku...

Aniu my mamy obie nierozkładane - co tu dużo mówić różnica w cenie jest znaczna a my nie mamy raczej nocujących gości :)

mugatko Ja też pokochałam te sofki jak tylko na nich usiadłam w Ikei :) A odkąd mam swoje własne osobiste to już w ogóle :D Teraz śmiejemy się z mężem, że każdy ma swoją kanapę i teraz to dopiero będzie nam wygodnie ;)

Pysiak! Nawet nie wiesz co bym dała (jak Ania) żeby mieć szarą sofę a nie białą :) teraz muszę zbierać na pokrowiec, który kosztuje tyle co cała sofa :D. Świetnie wyglądają i nie zagracają!

yokasiu :hug: Ja właśnie zdecydowałam się na szare ze względu na to, że bałam się, że białe i tak zaraz będą szare :lol2: Te są idealnie jak dla mnie i nie zamieniłabym ich na żadne inne. Jakieś zabrudzenia łatwo schodzą wilgotną ściereczką z mikrofibry :yes:

Wow ale super sofy :)

Dziękuję emi :)

Piękna szara sofa.....i to jest w/g mnie najładniejszy kolor Ektorpa....

Wrzosy najładniejsze kwiaty jesieni :)

Andżeliko według mnie to też najładniejszy kolor Ektorpa i pan co mi tą sofkę przywiózł z Ikei powiedział dokładnie to samo :D

A wrzosy są naprawdę piękne i napatrzeć się na nie za oknem nie mogę :)

Pysiaczku superasna ta sofa!!!!chyba mam kandydata do gabinetu;)

Anetko dziękuję :) Miło mi jeśli moja sofka mogła Ci pomóc w podjęciu decyzji :yes:

Świetnie wygląda salonik z ektorpami w roli głównej...i ta Twoja ceglana ściana ..miodzio...wiesz ,ze lubię cegłę:D:Ddo ektorpa się przymierzam do pokoju gościnnego...pierwotnie miały tam iść poprzednie kanapy i wiesz co? cholera nie zmieściły się w drzwiach:)jedną wepchnęłam do Zuzinego pokoju (tam przynajmniej są potężne drzwi) a drugą wyniosłam do starego domu;)pytałam w Ikei o romiary paczek ,,,prawdopoodobnie się zmieszczą .

AAA i wrzosy cudniaste!!

Beauty wiem, że cegłę lubisz - ja Twoją furtkę też uwielbiam :D

Ektorpy do okazjonalnego spania są ponoć super :yes: A myślę, że i nawet do częstego się nadadzą ;)

Teraz w Ikei mają chyba jeszcze bardziej okrojone te paczki (na stronce możesz sprawdzić dokładne wymiary). Nam ten karton pod kątem wszedł do salonu choć trochę się z tym chłopcy nagimnastykowali ;)

Hehe :) Cena pokrowca mnie zwala z nóg. Do tego mam 2białe fotele, które też na szarość by się dało przerobić. Poza ceną boję się tylko, że zrobi się zbyt ponuro. A szary bardzo by mnie urządzał.

Ektorpy są faktycznie bardzo wygodne. U mnie jest nierozkładany.

Aneczko faktycznie same pokrowce inne niż białe wychodzą drogo. Nam się i tak udało, że nie zamówiliśmy tej sofki przed zmianą katalogu, bo wtedy 2os nierozkładana była po 1099 a teraz po 899 :D Staniał pokrowiec właśnie :yes: Co najśmieszniejsze na stronce Ikei system w ogóle nie pokazuje tej sofki ale fizycznie ona w sklepach jest :)

Pysiaczku - super sie prentuje drugi ektorp :) u nas w ramach oszczędnosci miała być na razie stara rogówka, ale sie nie zmiesci :/ Wstępnie wiec też zapadła decyzja na ektorpa - 2 rozkładaną. Szkoda, ze 3 nie robią już rozkładanej... Oprócz Twojej szarości bierzemy pod uwage Vellinge beżowy. Bo ten szary przydałby się ciut jaśniejszy ;) Ogólnie byłam na nie w sprawie Ektorpów - że sie defasonują, że wymemłują etc - ale chyba się przekonałam ;)

Kamilciu dzięki :) Mój ektorp naprawdę nie wydaje mi się być wymemłany :no: :) My chcieliśmy szarą bo pierwsza już taka była to raz, a dwa salon mamy w ciemnych barwach utrzymany i nam jest z tym dobrze :) Mamy grafitowe ściany i zasłony no i teraz sofki :)

Jak kupowaliśmy swoją 3os to była jeszcze w wersji rozkładanej, ale wted 2os były tylko nierozkładane. Widac Ikea co jakiś czas miesza i coś zmienia w tym temacie :)

no no no

Pysiaczku

świetnie tam pasują

Karolko dzięki :hug: Kolorek faktycznie idealny do brudzenia tzn. żeby tych zabrudzeń nie było widać ;) Jak ją składaliśmy to był u nas kolega z dwójką dzieci w wieku 3 i 4 lata i pokazali co można z takim meblem zrobić :eek: Całe szczęście ślady z czekolady schodzą z tego obicia - potwierdzone ;)

aLEEE ZARABIASZCZY EMOTEK!!!:)

No to prawda :lol2:

O, jak ładnie i klimatycznie :wiggle:

Ektropy sa superrrr:yes:

a wrzosy pieknie wyglądają w tych donicach :D

Dziękuję vesilko :hug:

Kochana ale superaśnie te sofki wyglądają :cool:

Idealne połączenie :yes:

Dziękuję Aga http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/dziekuje.gif

pysiaku fajne sofy i super dopasowane do wnetrza!

Dzięki nicol :lol: