ane3ka1 18.09.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pysiaczku, sofka superowa. Ja żałuję, że nie mam innej i to szarej. Ektorp jest trochę jednak zbyt rozmemłany, a ja rozmemłania nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.09.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 anagatku dlatego my też kupowaliśmy wszystko na raty i rozważając kilka razy czy na pewno wejdzie, czy ciasno nie będzie. Ja uważam, że jest ok Jak będzie działał aparat to zrobię sesję salonu i ocenisz sobie jak to z miejscem u nas jest aneczko nasz 3os jakoś rozmemłany nie jest (albo tak mi się wydaje ) a półtora roku ma Ja go uwielbiam, jest cudownie wygodny i nie zamieniłabym go na żadną inną sofkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pysiaczku, u mnie byłby ektorp, niestety sposób rozkładania u mnie odpadł- rozlożona sofa prawie dotykałaby kozy.. A my lubimy palić w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Kocham ektorpy miłością bezgraniczną, marzy mi się od lat ale na razie moge tylko pomarzyć ... Rozmemłany czy nie, wygnieciony czy nie i tak jest piekny i najwygodniejszy na świecie i na pewno kiedys też będe miec, a na razie cudnie popatrzec na tak piękne i klimatyczne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.09.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pysiak! Nawet nie wiesz co bym dała (jak Ania) żeby mieć szarą sofę a nie białą teraz muszę zbierać na pokrowiec, który kosztuje tyle co cała sofa . Świetnie wyglądają i nie zagracają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Wow ale super sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.09.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Piękna szara sofa.....i to jest w/g mnie najładniejszy kolor Ektorpa.... Wrzosy najładniejsze kwiaty jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pysiaczku superasna ta sofa!!!!chyba mam kandydata do gabinetu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Świetnie wygląda salonik z ektorpami w roli głównej...i ta Twoja ceglana ściana ..miodzio...wiesz ,ze lubię cegłę:Ddo ektorpa się przymierzam do pokoju gościnnego...pierwotnie miały tam iść poprzednie kanapy i wiesz co? cholera nie zmieściły się w drzwiach:)jedną wepchnęłam do Zuzinego pokoju (tam przynajmniej są potężne drzwi) a drugą wyniosłam do starego domu;)pytałam w Ikei o romiary paczek ,,,prawdopoodobnie się zmieszczą . AAA i wrzosy cudniaste!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Kocham ektorpy miłością bezgraniczną, marzy mi się od lat ale na razie moge tylko pomarzyć ... Rozmemłany czy nie, wygnieciony czy nie i tak jest piekny i najwygodniejszy na świecie i na pewno kiedys też będe miec, a na razie cudnie popatrzec na tak piękne i klimatyczne miejsce Hehe Cena pokrowca mnie zwala z nóg. Do tego mam 2białe fotele, które też na szarość by się dało przerobić. Poza ceną boję się tylko, że zrobi się zbyt ponuro. A szary bardzo by mnie urządzał. Ektorpy są faktycznie bardzo wygodne. U mnie jest nierozkładany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 18.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pysiaczku - super sie prentuje drugi ektorp u nas w ramach oszczędnosci miała być na razie stara rogówka, ale sie nie zmiesci :/ Wstępnie wiec też zapadła decyzja na ektorpa - 2 rozkładaną. Szkoda, ze 3 nie robią już rozkładanej... Oprócz Twojej szarości bierzemy pod uwage Vellinge beżowy. Bo ten szary przydałby się ciut jaśniejszy Ogólnie byłam na nie w sprawie Ektorpów - że sie defasonują, że wymemłują etc - ale chyba się przekonałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 no no no Pysiaczku ale se sofki pierdyknęłaś świetnie tam pasują nie dość ze ładne, wygodne to i praktyczne w tym kolorze idealne do macanka przez malutkie łapecki przyszłych pysiaczków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/multiple-smileys/smileys-multiple-smileys-515811.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 no no no Pysiaczku ale se sofki pierdyknęłaś świetnie tam pasują nie dość ze ładne, wygodne to i praktyczne w tym kolorze idealne do macanka przez malutkie łapecki przyszłych pysiaczków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/multiple-smileys/smileys-multiple-smileys-515811.gif aLEEE ZARABIASZCZY EMOTEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 O, jak ładnie i klimatycznie Ektropy sa superrrr:yes: a wrzosy pieknie wyglądają w tych donicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.09.2012 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kochana ale superaśnie te sofki wyglądają Idealne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 pysiaku fajne sofy i super dopasowane do wnetrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Wow kochane ale nam nastukałyście komplementów http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/dziekuje-kwiatek.gif Obiecuję, że jak naprawimy aparat to zrobię Wam lepszą sesję Pysiaczku, u mnie byłby ektorp, niestety sposób rozkładania u mnie odpadł- rozlożona sofa prawie dotykałaby kozy.. A my lubimy palić w kominku... Aniu my mamy obie nierozkładane - co tu dużo mówić różnica w cenie jest znaczna a my nie mamy raczej nocujących gości Kocham ektorpy miłością bezgraniczną, marzy mi się od lat ale na razie moge tylko pomarzyć ... Rozmemłany czy nie, wygnieciony czy nie i tak jest piekny i najwygodniejszy na świecie i na pewno kiedys też będe miec, a na razie cudnie popatrzec na tak piękne i klimatyczne miejsce mugatko Ja też pokochałam te sofki jak tylko na nich usiadłam w Ikei A odkąd mam swoje własne osobiste to już w ogóle Teraz śmiejemy się z mężem, że każdy ma swoją kanapę i teraz to dopiero będzie nam wygodnie Pysiak! Nawet nie wiesz co bym dała (jak Ania) żeby mieć szarą sofę a nie białą teraz muszę zbierać na pokrowiec, który kosztuje tyle co cała sofa . Świetnie wyglądają i nie zagracają! yokasiu Ja właśnie zdecydowałam się na szare ze względu na to, że bałam się, że białe i tak zaraz będą szare Te są idealnie jak dla mnie i nie zamieniłabym ich na żadne inne. Jakieś zabrudzenia łatwo schodzą wilgotną ściereczką z mikrofibry Wow ale super sofy Dziękuję emi Piękna szara sofa.....i to jest w/g mnie najładniejszy kolor Ektorpa.... Wrzosy najładniejsze kwiaty jesieni Andżeliko według mnie to też najładniejszy kolor Ektorpa i pan co mi tą sofkę przywiózł z Ikei powiedział dokładnie to samo A wrzosy są naprawdę piękne i napatrzeć się na nie za oknem nie mogę Pysiaczku superasna ta sofa!!!!chyba mam kandydata do gabinetu;) Anetko dziękuję Miło mi jeśli moja sofka mogła Ci pomóc w podjęciu decyzji Świetnie wygląda salonik z ektorpami w roli głównej...i ta Twoja ceglana ściana ..miodzio...wiesz ,ze lubię cegłę:Ddo ektorpa się przymierzam do pokoju gościnnego...pierwotnie miały tam iść poprzednie kanapy i wiesz co? cholera nie zmieściły się w drzwiach:)jedną wepchnęłam do Zuzinego pokoju (tam przynajmniej są potężne drzwi) a drugą wyniosłam do starego domu;)pytałam w Ikei o romiary paczek ,,,prawdopoodobnie się zmieszczą . AAA i wrzosy cudniaste!! Beauty wiem, że cegłę lubisz - ja Twoją furtkę też uwielbiam Ektorpy do okazjonalnego spania są ponoć super A myślę, że i nawet do częstego się nadadzą Teraz w Ikei mają chyba jeszcze bardziej okrojone te paczki (na stronce możesz sprawdzić dokładne wymiary). Nam ten karton pod kątem wszedł do salonu choć trochę się z tym chłopcy nagimnastykowali Hehe Cena pokrowca mnie zwala z nóg. Do tego mam 2białe fotele, które też na szarość by się dało przerobić. Poza ceną boję się tylko, że zrobi się zbyt ponuro. A szary bardzo by mnie urządzał. Ektorpy są faktycznie bardzo wygodne. U mnie jest nierozkładany. Aneczko faktycznie same pokrowce inne niż białe wychodzą drogo. Nam się i tak udało, że nie zamówiliśmy tej sofki przed zmianą katalogu, bo wtedy 2os nierozkładana była po 1099 a teraz po 899 Staniał pokrowiec właśnie Co najśmieszniejsze na stronce Ikei system w ogóle nie pokazuje tej sofki ale fizycznie ona w sklepach jest Pysiaczku - super sie prentuje drugi ektorp u nas w ramach oszczędnosci miała być na razie stara rogówka, ale sie nie zmiesci :/ Wstępnie wiec też zapadła decyzja na ektorpa - 2 rozkładaną. Szkoda, ze 3 nie robią już rozkładanej... Oprócz Twojej szarości bierzemy pod uwage Vellinge beżowy. Bo ten szary przydałby się ciut jaśniejszy Ogólnie byłam na nie w sprawie Ektorpów - że sie defasonują, że wymemłują etc - ale chyba się przekonałam Kamilciu dzięki Mój ektorp naprawdę nie wydaje mi się być wymemłany My chcieliśmy szarą bo pierwsza już taka była to raz, a dwa salon mamy w ciemnych barwach utrzymany i nam jest z tym dobrze Mamy grafitowe ściany i zasłony no i teraz sofki Jak kupowaliśmy swoją 3os to była jeszcze w wersji rozkładanej, ale wted 2os były tylko nierozkładane. Widac Ikea co jakiś czas miesza i coś zmienia w tym temacie no no no Pysiaczku ale se sofki pierdyknęłaś świetnie tam pasują nie dość ze ładne, wygodne to i praktyczne w tym kolorze idealne do macanka przez malutkie łapecki przyszłych pysiaczków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/multiple-smileys/smileys-multiple-smileys-515811.gif Karolko dzięki Kolorek faktycznie idealny do brudzenia tzn. żeby tych zabrudzeń nie było widać Jak ją składaliśmy to był u nas kolega z dwójką dzieci w wieku 3 i 4 lata i pokazali co można z takim meblem zrobić Całe szczęście ślady z czekolady schodzą z tego obicia - potwierdzone aLEEE ZARABIASZCZY EMOTEK!!! No to prawda O, jak ładnie i klimatycznie Ektropy sa superrrr:yes: a wrzosy pieknie wyglądają w tych donicach Dziękuję vesilko Kochana ale superaśnie te sofki wyglądają Idealne połączenie Dziękuję Aga http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/dziekuje.gif pysiaku fajne sofy i super dopasowane do wnetrza! Dzięki nicol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku, pasują u Ciebie te sofki Nic tylko się rozsiąść i nie wstawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku i ja w końcu doczłapałam... więc się teraz wpraszam i rozsiadam na nowej sofce z kawusią http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-571508.gif Pięknie jest, nic a nic się nie zagraciło i ława jak pięknie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.09.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiu piękne sofki, pięknie się prezentują Szkoda,że nie ma więcej zdjęć Zdjęcia z gór oglądałam, ale chyba nie komentowałam Świetne zdjęcia, świetnie zrobione ... w sam raz do powiększenia i powieszenia na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts