Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pysiaczku i ja w końcu doczłapałam... więc się teraz wpraszam i rozsiadam na nowej sofce z kawusią http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-571508.gif Pięknie jest, nic a nic się nie zagraciło :no: i ława jak pięknie pasuje :)

Fajnie , ze do mnie dołaczylas.. ja juz siedzę od wczoraj:D

Pysiaczku, pasują u Ciebie te sofki :yes:

Nic tylko się rozsiąść i nie wstawać!

Dzięki Aniu :) Ja też bym chętnie nie wstawała, ale niestety obowiązki :D

Pysiaczku i ja w końcu doczłapałam... więc się teraz wpraszam i rozsiadam na nowej sofce z kawusią http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-571508.gif Pięknie jest, nic a nic się nie zagraciło :no: i ława jak pięknie pasuje :)

Two zapraszam serdecznie na kawkę za te komplementy :lol:

Pysiu piękne sofki, pięknie się prezentują :rolleyes: Szkoda,że nie ma więcej zdjęć :(

Zdjęcia z gór oglądałam, ale chyba nie komentowałam ;)

Świetne zdjęcia, świetnie zrobione ... w sam raz do powiększenia i powieszenia na ścianie :rolleyes:

Dzięki Maju :hug: Zdjęć z gór już troszkę u nas wisi :yes: Teraz myślimy co by powiesić nad sofką, ale to jak będą lepsze zdjęcia to pokażę Wam i coś może doradzicie :)

Pysiaczku, to tym bardziej muszę pomyśleć o szarych :).

Dokładnie tak Aniu :D

Fajnie , ze do mnie dołaczylas.. ja juz siedzę od wczoraj:D

No ładnie ja w pracy a Wy na moich sofkach? :lol:

Łoj, ale CUDNIE pysiaczku:jawdrop::jawdrop: Sofka piękna wpasowała się idealnie- salonik jest bardzo klimatyczny i przytulny:wiggle:

Wrzosy śliczne, mam nadzieję, ze długo wytrzymają:)

Pysiaczku już Ci napisałam u mnie, ale powtórzę: nie wsadzaj teraz anemonów:no: Wsadza się je tylko i wyłącznie wiosną, bo inaczej zmarzną.

Za to tulipany i żonkile sadzi się teraz:) Tylko nie za głęboko, bo nie wzejdą wiosną. Max na 10 cm.

Miłego dnia:hug:

Pysiaczku już Ci napisałam u mnie, ale powtórzę: nie wsadzaj teraz anemonów:no: Wsadza się je tylko i wyłącznie wiosną, bo inaczej zmarzną.

Za to tulipan

ja dziś sprawdziłam i się okazało, że jednak w tym bezowym kolorze rozkładanej nie ma ... buuu... i znowu nie wiem, co robić

Buuu :(

Kamilciu jeśli potrzebujesz rozkładanej to musisz chyba na inny kolorek postawić. A stronka może też wszystkiego nie pokazywać bo tak jak pisałam - naszej sofki 2os na stronie nie ma obecnie ;)

Pysiaczku piękny salon!!! bardzo klimatyczny!

sofki idealnie wkomponowane! też lubię ektropy :)

dla tych co mają białe a chcą szare... te szare tak samo się brudzą :) i widać na nich wszystko-każdą tłustą plamkę, białą plamkę, pyłki....

Marta dzięki :) Ja akurat nie zauważyłam, żeby jakoś bardzo brudziły się te kanapy? No może i przy dzieciach jest inaczej to fakt ;) Ale tu naprawdę jak coś kapnie to ładnie schodzi wilgotną mikrofibrą :yes:

Łoj, ale CUDNIE pysiaczku:jawdrop::jawdrop: Sofka piękna wpasowała się idealnie- salonik jest bardzo klimatyczny i przytulny:wiggle:

Wrzosy śliczne, mam nadzieję, ze długo wytrzymają:)

Dzięki Aguś :hug: Ja też mam nadzieję, że wrzosy długo dadzą radę bo na dworze chyba im warunki służą.

O cebulkach odpisałam u Ciebie :D

Pysiaczku, wszystko właściwie zostało już powiedziane, ale muszę napisać, że sofka wygląda naprawdę świetnie, tak, jakby to miejsce czekało na nią :).

No i jakie cudne wrzosy!

Bardzo ładnie to ujęłaś Magduśka :hug: Dzięki :)