yokasta 19.09.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku, to tym bardziej muszę pomyśleć o szarych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku i ja w końcu doczłapałam... więc się teraz wpraszam i rozsiadam na nowej sofce z kawusią http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-571508.gif Pięknie jest, nic a nic się nie zagraciło i ława jak pięknie pasuje Fajnie , ze do mnie dołaczylas.. ja juz siedzę od wczoraj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku, pasują u Ciebie te sofki Nic tylko się rozsiąść i nie wstawać! Dzięki Aniu Ja też bym chętnie nie wstawała, ale niestety obowiązki Pysiaczku i ja w końcu doczłapałam... więc się teraz wpraszam i rozsiadam na nowej sofce z kawusią http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-571508.gif Pięknie jest, nic a nic się nie zagraciło i ława jak pięknie pasuje Two zapraszam serdecznie na kawkę za te komplementy Pysiu piękne sofki, pięknie się prezentują Szkoda,że nie ma więcej zdjęć Zdjęcia z gór oglądałam, ale chyba nie komentowałam Świetne zdjęcia, świetnie zrobione ... w sam raz do powiększenia i powieszenia na ścianie Dzięki Maju Zdjęć z gór już troszkę u nas wisi Teraz myślimy co by powiesić nad sofką, ale to jak będą lepsze zdjęcia to pokażę Wam i coś może doradzicie Pysiaczku, to tym bardziej muszę pomyśleć o szarych . Dokładnie tak Aniu Fajnie , ze do mnie dołaczylas.. ja juz siedzę od wczoraj:D No ładnie ja w pracy a Wy na moich sofkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No ładnie ja w pracy a Wy na moich sofkach? Oj tam oj tam.. pilnować ktoś musi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Oj tam oj tam.. pilnować ktoś musi:D W sumie co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.09.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 ja dziś sprawdziłam i się okazało, że jednak w tym bezowym kolorze rozkładanej nie ma ... buuu... i znowu nie wiem, co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.09.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku piękny salon!!! bardzo klimatyczny! sofki idealnie wkomponowane! też lubię ektropy dla tych co mają białe a chcą szare... te szare tak samo się brudzą i widać na nich wszystko-każdą tłustą plamkę, białą plamkę, pyłki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Łoj, ale CUDNIE pysiaczku:jawdrop: Sofka piękna wpasowała się idealnie- salonik jest bardzo klimatyczny i przytulny:wiggle: Wrzosy śliczne, mam nadzieję, ze długo wytrzymają Pysiaczku już Ci napisałam u mnie, ale powtórzę: nie wsadzaj teraz anemonów Wsadza się je tylko i wyłącznie wiosną, bo inaczej zmarzną. Za to tulipany i żonkile sadzi się teraz:) Tylko nie za głęboko, bo nie wzejdą wiosną. Max na 10 cm. Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 19.09.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Pysiaczku, wszystko właściwie zostało już powiedziane, ale muszę napisać, że sofka wygląda naprawdę świetnie, tak, jakby to miejsce czekało na nią . No i jakie cudne wrzosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Pysiaczku już Ci napisałam u mnie, ale powtórzę: nie wsadzaj teraz anemonów Wsadza się je tylko i wyłącznie wiosną, bo inaczej zmarzną. Za to tulipanja dziś sprawdziłam i się okazało, że jednak w tym bezowym kolorze rozkładanej nie ma ... buuu... i znowu nie wiem, co robić Buuu Kamilciu jeśli potrzebujesz rozkładanej to musisz chyba na inny kolorek postawić. A stronka może też wszystkiego nie pokazywać bo tak jak pisałam - naszej sofki 2os na stronie nie ma obecnie Pysiaczku piękny salon!!! bardzo klimatyczny! sofki idealnie wkomponowane! też lubię ektropy dla tych co mają białe a chcą szare... te szare tak samo się brudzą i widać na nich wszystko-każdą tłustą plamkę, białą plamkę, pyłki.... Marta dzięki Ja akurat nie zauważyłam, żeby jakoś bardzo brudziły się te kanapy? No może i przy dzieciach jest inaczej to fakt Ale tu naprawdę jak coś kapnie to ładnie schodzi wilgotną mikrofibrą Łoj, ale CUDNIE pysiaczku:jawdrop: Sofka piękna wpasowała się idealnie- salonik jest bardzo klimatyczny i przytulny:wiggle: Wrzosy śliczne, mam nadzieję, ze długo wytrzymają Dzięki Aguś Ja też mam nadzieję, że wrzosy długo dadzą radę bo na dworze chyba im warunki służą. O cebulkach odpisałam u Ciebie Pysiaczku, wszystko właściwie zostało już powiedziane, ale muszę napisać, że sofka wygląda naprawdę świetnie, tak, jakby to miejsce czekało na nią . No i jakie cudne wrzosy! Bardzo ładnie to ujęłaś Magduśka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Pysiu zapracowana jesteś ??? Ja dzisiaj znów próbuję poczytać i popisać na fm, nie wiem na ile mi się to uda, bo wczoraj niezbyt mi to wyszło Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja tak średnio, chociaż akurat teraz troszkę tak Uściski Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Pysiaczku, o anemonach odpisałam u siebie:wiggle:Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.09.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pysiaczku - jeszcze mam opcję Ektorp z Ikei + pokrowiec z Dekorii. Czytałam gdzieś, że mozna w Ikei zamówić sam stelaż bez pokrowca, ale nie upewniałam się. No i nie wiem jak z jakością pokrowców z Dekorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pysiaczek nie ma to jak szarek Ektorpy;-)a salon pieknie klimatyczny;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Pysia ... nie chcę być wrzeszczącą cho.... ... ale gdzie zdjęcie dla mnie :mad: Proszę mi się szybko poprawić i coś mi podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.09.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 OK ... to do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.09.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Pysiaczku,masz tak cudownie patchworkowe mieszkanie - i cegła, i szarości, i biele, i metal -a wszystko idealnie razem się komponuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.09.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Sharlot ogromne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 pysiaczku, przylazłam i ja oglądać twoje sofki:) Piękne , przytulne wnętrze, aż chce się wtulić w sofki z kawusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts