Korozja 26.09.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 pysiaczku u Ciebie jak zawsze ślicznie zdradź mi proszę masz jakieś sposoby na wrzosy? Bo ja co roku się w nie zaopatruję i szybko robią kaputt:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Beatko dzięki Aniu moje wrzosy są na dworze i nic im się nie dzieje a nic z nimi nie robię. Podlewać ich nie trzeba już o tej porze roku bo one sobie same z rosy biorą co chcą. Słonka trochę jeszcze jest to im przyświeca i tak sobie żyją. Ale czy zimę przeżyją to nie wiem W domu natomiast wrzos mi od razu zrobił kaputt bo u nas za sucho i za ciepło chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.09.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Pysiu, miałam napisać już wcześniej, ale przez zamieszanie pracowe zapomniałam Kanapa w szarym wdzianku prezentuje się świetnie! U nas też od jakiegoś czasu leżakuje w pudłach szary Ektorp. Teraz wiem, że to był dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Hej pysiaczku Co dobrego? http://www.pic4ever.com/images/mornincoffee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Pysiak, dzięki Tobie za tydzien moja sofa będzie szara (tylko ja się pytam czemu pokrowiec kosztuje tyle co stelaż łóżka 3-os.?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.09.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Pysiu, miałam napisać już wcześniej, ale przez zamieszanie pracowe zapomniałam Kanapa w szarym wdzianku prezentuje się świetnie! U nas też od jakiegoś czasu leżakuje w pudłach szary Ektorp. Teraz wiem, że to był dobry wybór Dropku dziękuję bardzo Widzę, że przezornie zaopatrzyłaś się wcześniej w ulubiony towar w razie jakby Ikea wycofała produkt Hej pysiaczku Co dobrego? http://www.pic4ever.com/images/mornincoffee.gif Hej Aguś Ano nic Kawa przed północą Dziękuję ale nie Czekamy na baterię do aparatu a coś dojść nie może... Pysiak, dzięki Tobie za tydzien moja sofa będzie szara (tylko ja się pytam czemu pokrowiec kosztuje tyle co stelaż łóżka 3-os.?) yokasiu ależ mi miło Ja wiem, że te pokrowce są drogie (chyba jedne z droższych) ale naprawdę jakościowo są świetne i jak do tej pory nie miałam problemu by czegokolwiek się z nich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.09.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Pysia dobra jesteś z tym kwiatkiem dopasowanym do tapety ... nie wpadłam na to wcześniej Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Widzę, że przezornie zaopatrzyłaś się wcześniej w ulubiony towar w razie jakby Ikea wycofała produkt Fakt, to było tuż po tym jak mi wycofali szafkę pod umywalkę Ale chyba trochę też jednak liczyłam, że szybciej zrobimy z niej użytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Hej Aguś Ano nic Kawa przed północą Dziękuję ale nie Czekamy na baterię do aparatu a coś dojść nie może... Nieeee to była herbatka pysiaczku I to owocowa:D Trzymam kciuki a baterię, bo może będą nowe fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Pysia dobra jesteś z tym kwiatkiem dopasowanym do tapety ... nie wpadłam na to wcześniej Dzięki Zawsze do usług Maju Ja też dziękuję Fakt, to było tuż po tym jak mi wycofali szafkę pod umywalkę Ale chyba trochę też jednak liczyłam, że szybciej zrobimy z niej użytek Jeszcze zrobicie Dropku. Szybciej niż myślisz Nieeee to była herbatka pysiaczku I to owocowa:D Trzymam kciuki a baterię, bo może będą nowe fotki:yes: Aga no to rozumiem Choć o tej porze to w sumie i naleweczki jakiejś na spanie możnaby się spodziewać Ale nie parującej Bateria niestety idzie już tydzień... No ale najważniejsze, że zaraz weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No ale najważniejsze, że zaraz weekend Już niestety po... Miłego tygodnia pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Już niestety po... Miłego tygodnia pysiaczku Ale niebawem następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.10.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Pysiaczku pozwolisz że zapytam u ciebie:Do dziewczyn mających sofy ze zdejmowanymi pokrowcami: Pierzecie i prasujecie sami czy oddajcie do pralni? jeżeli ktoś oddaje to może zdradzi jaki to koszt? Mnie pranie i prasowanie pokrowców doprowadza do szału, a przy dwójce maluchów to mus co 2-3 miesiące :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja prałam w pralce - pojedynczo, bo inaczej nie dało rady (choć pralkę mam na 6kg). Tą dużą część - toto pod poduszkami to często 2 razy pod rząd. Później prasowanie i czasem to mi się wyć chciało przez to. No i oczywiście zwykle nie udało się doprasować tak jak bym chciała, więc sofa wygląda niezbyt ciekawie. W ogóle uważam, że te pokrowce to ogromny mankament tych sof. Też jestem ciekawa, czy można to oddać do pralni i mieć trupa z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 nemi jakbym czytała swoją wypowiedź wczoraj jak je prasowałam a potem zakładałam to tak gromami rzucałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 nemi jakbym czytała swoją wypowiedź wczoraj jak je prasowałam a potem zakładałam to tak gromami rzucałam.... Martuś mnie to się bardzo zakres wulgaryzmów poszerza podczas prasowania tego dziadostwa, a piorę je tak co 3-4 miesiące (na szczęście zwykle prasowaniem udaje mi się "uszczęśliwić" małżonka). A no i później jeszcze atrakcja dodatkowa pt. "zakładamy pokrowce" - u mnie tego jedna osoba nie da rady zrobić choćby niewiemco. Poduszki a i owszem, ale pokrycia niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 hmm, mówicie, że taki problem z tymi pokrowcami? Dla mnie to główna zaleta. A czy ich nie można tez uprać jak tradycyjnych kanap - maszyną piorącą? ja myslę, że mozna. Koszt uprania kanapy to ok 100, więc najtaniej nie jest. Zależy, jak często potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.10.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja swoją prałabym najchętniej co tydzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 yokasta to może podrzucimy Ci nasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.10.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 yokasta rozszerz wypowiedź co w praniu pokrowców tak cię urzeka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts