anagat 04.10.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 hehe.. ja niedobra jestem, tez bym prala.. Moja psiapsióła wyprala bezowe pokrycie(tez nie do prania) , bo nie doczytala a winko im sie wylało.. i u niej akurat nic sie nie stalo,, ale to tylko raz było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.10.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Agawi, jak to mozliwe ze cenowo jest lepiej w dekorii , skoro najtanszy pokrowiec w ikea to 99zł.. a tu ponad 300? to ja dziekuje za takie oszczednosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.10.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Jeśli chodzi o Dekorię, to jak ja sprawdzałam, to taniej nie było, nawet ciut drożej, ale wybór nieporównywalnie większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.10.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Jakby mi ktoś napisał, że szarego wyprał i później dał radę w niego wcisnąć poduszki tj. nie skurczył się to prałabym bez zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jakby mi ktoś napisał, że szarego wyprał i później dał radę w niego wcisnąć poduszki tj. nie skurczył się to prałabym bez zastanowienia Pysiaczku za dużo wymagasz:lol2: Na serio to znalazłam w sieci osoby, które pisały, ze prały i niby nic się nie działo. Ryzyk-fizyk, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pysiaczku za dużo wymagasz:lol2: Na serio to znalazłam w sieci osoby, które pisały, ze prały i niby nic się nie działo. Ryzyk-fizyk, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:p Dokładnie tak Poszperam w sieci za Twoją radą Aga co za nieludzka pora pisania?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 05.10.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pysiaczku za dużo wymagasz:lol2: Na serio to znalazłam w sieci osoby, które pisały, ze prały i niby nic się nie działo. Ryzyk-fizyk, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:p :D:D:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Agawi, jak to mozliwe ze cenowo jest lepiej w dekorii , skoro najtanszy pokrowiec w ikea to 99zł.. a tu ponad 300? to ja dziekuje za takie oszczednosci.. Jeśli chodzi o Dekorię, to jak ja sprawdzałam, to taniej nie było, nawet ciut drożej, ale wybór nieporównywalnie większy. Dziewczyny, z tego co widnieje na stronie Ikei, to najtańszy pokrowiec kosztuje u nich 199 zł, a najdroższy 799zł. W Dekorii wychodzi od 250 zł go 750 zł, czyli zakres cenowy podobny, ale w Dekorii jest znacznie, znacznie większy wybór materiałów, które bez problemu można prać w pralce. I co pysiaczku, podjęłaś już decyzję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pysia jakie ciacho pieczesz ... podziel się przepisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 05.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Dziewczyny, z tego co widnieje na stronie Ikei, to najtańszy pokrowiec kosztuje u nich 199 zł, a najdroższy 799zł. W Dekorii wychodzi od 250 zł go 750 zł, czyli zakres cenowy podobny, ale w Dekorii jest znacznie, znacznie większy wybór materiałów, które bez problemu można prać w pralce. I co pysiaczku, podjęłaś już decyzję:D http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70047594/ No jak nic 99.99.. i ten pewnie wezmę chyba ze mi sie nie zmiesci:D tzn . nie zmiesci fotel, nie pokrowiec.. Edytowane 5 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70047594/ No jak nic 99.99.. i ten pewnie wezmę chyba ze mi sie nie zmiesci:D tzn . nie zmiesci fotel, nie pokrowiec.. Aaaaa to o fotel chodziło? A ja myślałam, ze o sofkę No wiadomo, że na pokrowce foteli są inne ceny. Dogadałyśmy się jak wół z prosięciem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dogadałyśmy się jak wół z prosięciem:rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 05.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 echh no i wychodzi mój obecny stan umysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 echh no i wychodzi mój obecny stan umysłu... Na pewno nie jest tak źle:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.10.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Na pewno nie jest tak źle:no: No niestety właśnie jest;/;/ Kurcze toć Wy od początku o sofie... a ja tylko o fetelu cały czas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) haha - ale numer - ja tez o sofie !! Pysiaczku elkamino skalna wczoraj doszła próbka - jest dla mnie idealna, bierzemy Edytowane 6 Października 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 haha - ale numer - ja tez o sofie !! Pysiaczku elkamino skalna wczoraj doszła próbka - jest dla mnie idealna, bierzemy Kamilciu, bo wszyscy prócz mnie gadali o sofie:D A co do elkamino- uważaj na fugę- jeśli bierzesz od pana.. U nas pomylił kolory;/;/;/:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Kamilciu, bo wszyscy prócz mnie gadali o sofie:D :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.10.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 I co pysiaczku, podjęłaś już decyzję:D Nie Jakoś przez weekend nic mi się nie chciało Odpoczywam bo dawno już nie było na to czasu Pysia jakie ciacho pieczesz ... podziel się przepisem Maju tylko zwykły sernik, więc żadna rewelacja, ale do kawki smakuje super Pysiaczku elkamino skalna wczoraj doszła próbka - jest dla mnie idealna, bierzemy Super Kamilciu - bardzo się cieszę A co do elkamino- uważaj na fugę- jeśli bierzesz od pana.. U nas pomylił kolory;/;/;/:bash::bash: U nas akurat z fugą było ok, ale zwróć na to uwagę Kamilciu bo później pewnie ciężko to zmienić - już anagatek coś o tym wie No i prawie po weekendzie ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 pysiaczku zdecydowaliśmy się na opcje bez fugi, tzn klej do cegiełki zastapi fugę zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts