kasia_sw 08.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 pysiaczku piękne rzeczy masz u siebie bardzo mi się podobają Twoje półeczki/szafeczki gdzie Ty je kupujesz ?? ten kącik z relingiem, ziołami, cegłą i wszystkimi drobiazgami bardzo przytulny. Na blacie w kuchni masz stojącą lampkę ? fajny pomysł !! stoper taki klapnięty fajnie wygląda....muszę dla siebie uszyc podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale pięknie:jawdrop: Pysiaczku czekam na dokończenie Singera:wiggle:choć już i tak jest cudny:yes: Pięknie wyszły wzory na sypialnianej zasłonie:D No i czekam na więcej łazienki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ladnie ladnie u Ciebie jest!!! jedyna rzecz ktora mi sie troche nie widz to te deski/panele czy cos na scianie w kuchni. co to w ogole jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 08.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ja powoli oczopląsu dostaję latam po tych wszystkich dziennikach i od kompa odejść nie mogę. Te wszystkie dodatki, pozornie drobne rzeczy dodają uroku. Powiedzcie mi co Wy trzymacie w tych woreczkach od kasi_sw? Strasznie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ale jesteście miłe pysiaczek piękne wszystko. A już stolika z Singera (?) zazdraszczam bardzo bardzo. Ja chcę taki do kuchni, ale nogi od maszyny stoją w domku letniskowym moich dziadków (jakieś 100 km od Krakowa) i jakoś mi się nie składa, żeby po nie pojechać. Reling w kuchni też fajny, ale zapytam o co innego - co za gniazdka tam masz? Te szare ładne??? nemi my musieliśmy stolik kupić przez neta, bo oczywiście okazało się, że te co były w rodzinie to dawno już pooddawali bo nikt tego wcześniej nie chciał! U nas blat malutki bo stolik ma pełnić funkcję ozdobną a nie być stolikiem do jedzenia Z gniazdkami szarymi jest o tyle kłopot, że one się nazywają Choco Są w legranda. Idealnie dopasowały nam się do szarych kafli, ale jak je luzem widzę w sklepie to są kurcze czekoladowe! I jak to możliwe? No i wszystko piękne... Znowu... To już troche nudne;-) lakorun no przepraszam bardzo w takim razie i obiecuję następnym razem pokazać mój okropny przycisk od wc Stoliczek wygląda super mrówka fajnie, że się podoba pysiaczku piękne rzeczy masz u siebie bardzo mi się podobają Twoje półeczki/szafeczki gdzie Ty je kupujesz ?? ten kącik z relingiem, ziołami, cegłą i wszystkimi drobiazgami bardzo przytulny. Na blacie w kuchni masz stojącą lampkę ? fajny pomysł !! stoper taki klapnięty fajnie wygląda....muszę dla siebie uszyc podobny Kasiu szafeczka oczywiście z TkMaxxa Ta stojąca lampka na blacie stała w samym rogu, tam gdzie blat jest już obniżony do parapetu, ale po zamontowaniu relingu już tam nie weszła Póki co jest, ale nie wiem czy nie będzie mi za bardzo przeszkadzać to wtedy wyleci Klapnięty stoper wydaje mi się dużo lepszy niż jak gdyby był wypchany do pełna Ale pięknie:jawdrop: Pysiaczku czekam na dokończenie Singera:wiggle:choć już i tak jest cudny:yes: Pięknie wyszły wzory na sypialnianej zasłonie:D No i czekam na więcej łazienki:lol2: Aga będzie ta łazienka kiedyś będzie - obiecuję ladnie ladnie u Ciebie jest!!! jedyna rzecz ktora mi sie troche nie widz to te deski/panele czy cos na scianie w kuchni. co to w ogole jest? nicol w kuchni na jednej ścianie została nam boazeria i przemalowaliśmy ją na biało. Ble fuj i ohyda czyli standardowo: wszystko śliczne . Bazylia - mniam Szafka w łazience - boska, też kcem Kącik kuchenny - przytuuulny bardzo Dodatki od Kasi - ta dziewczyna szyje jak maszyna yokasta Dokładnie Kasia jest nieoceniona Bazylia mi troszkę więdnie na tym relingu Chyba ma za mało światła bo jest tak w rogu? ja powoli oczopląsu dostaję latam po tych wszystkich dziennikach i od kompa odejść nie mogę. Te wszystkie dodatki, pozornie drobne rzeczy dodają uroku. Powiedzcie mi co Wy trzymacie w tych woreczkach od kasi_sw? Strasznie mi się podobają alana ja w tych woreczkach od Kasi mam saszetki zapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ach, Pysiaczku, cudności.......Przepiękne szyjątka od Kasi, i cuda upolowane przez Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aga będzie ta łazienka kiedyś będzie - obiecuję Czekam...http://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.11.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ależ pięknie wygląda kawałek kuchni! Zdobycze wszelakie fantastyczne:) Chętnie zobaczyłabym szersze kadry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.11.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 pysiaczku...wszystko znowu piękne!!! Fajnie wygląda kącik kuchenny!!!! z lampką na blacie....fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 będzie ta łazienka kiedyś będzie - obiecuję Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wow! :jawdrop:na początku pomyślałam, że to inspiracje, a nie twoje kawałki domu. Cudne te wszystkie dodatki masz pysiaczku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 pysiaczku, cudne nogi... od maszyny I wspaniały doorstop od Kasi. Nie wiem czy sama się do Niej nie uśmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ach, Pysiaczku, cudności....... Przepiękne szyjątka od Kasi, i cuda upolowane przez Ciebie!!! Ależ pięknie wygląda kawałek kuchni! Zdobycze wszelakie fantastyczne:) Chętnie zobaczyłabym szersze kadry;) pysiaczku...wszystko znowu piękne!!! Fajnie wygląda kącik kuchenny!!!! z lampką na blacie....fajny pomysł Sharlotka, mada, Beatko dziękuję Wam serdecznie Szersze kadry będą na pewno jak tylko będą się nadawać do pokazania w całości Czekam...http://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz.gifJa też czekam :) Wow! :jawdrop:na początku pomyślałam, że to inspiracje, a nie twoje kawałki domu. Cudne te wszystkie dodatki masz pysiaczku:) pysiaczku, cudne nogi... od maszyny I wspaniały doorstop od Kasi. Nie wiem czy sama się do Niej nie uśmiechnę MarJel, aneczko dzięki aneczko polecam Kasię z całego serca, bo naprawdę pięknie szyje co by jej się nie zleciło Ty też masz piękne nogi od maszyny, więc czekam na aranżację z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dziś przyszły literki HOME z Tchibo Jestem nimi bardzo pozytywnie zaskoczona - solidne i masywne Z tyłu mają podklejoną taśmę dwustronną i miejsca do zawieszenia, więc można je zaaranżować na wiele sposobów. Ja na razie ustawiłam je w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ty też masz piękne nogi od maszyny, więc czekam na aranżację z nimi mam piękne nogi http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wiggle.gif A tak poważnie, to chyba poczekasz. Jest blat do przemalowania a ponadto nie wiem gdzie je dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jak ładnie wykonane te literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Śliczne literki....oczywiście juz ich nie ma a w jakim pudełku je dostałaś ? pytam bo ja ostatnio zamawiałam w tchibo pokrowiec na deskę do prasowanie i przysłali mi to ogromnym pudle jak po telewizorze uśmiałam sie bo myślałam, ze to jakaś pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Pysiaczek dzięki za info o gniazdkach. Szukam ładnych szarych, ale coś znaleźć nie mogę... Na literki z Tchibo też się nie załapałam, co akurat przy moim refleksie bardzo dziwne nie jest. http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Szkoda mi bo ładnie wyglądają bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Śliczne literki:yes: Dziewczyny, jak nie ma ich w sklepie wysyłkowym, to zobaczcie w sklepach stacjonarnych Tchibo. Mogą jeszcze być, no chyba, że się kolekcja skończyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 mam piękne nogi A tak poważnie, to chyba poczekasz. Jest blat do przemalowania a ponadto nie wiem gdzie je dać. aneczko ja mam blat do przykręcenia i pobielenia. Nogi też bym chciała przemalować, ale może już nie w tym sezonie jak ładnie wykonane te literki No naprawdę aż byłam w szoku Śliczne literki....oczywiście juz ich nie ma a w jakim pudełku je dostałaś ? pytam bo ja ostatnio zamawiałam w tchibo pokrowiec na deskę do prasowanie i przysłali mi to ogromnym pudle jak po telewizorze uśmiałam sie bo myślałam, ze to jakaś pomyłka Kasiu no wielka szkoda, że już ich nie ma Ja zamawiałam oprócz tego jeszcze taki komplet do łazienki i to wszystko razem też było spakowane w taki wielki karton, że jak facet mi go podał to aż sprawdzałam czy na pewno moje naziwsko jest na nim czy to nie jakaś pomyłka Pysiaczek dzięki za info o gniazdkach. Szukam ładnych szarych, ale coś znaleźć nie mogę... Na literki z Tchibo też się nie załapałam, co akurat przy moim refleksie bardzo dziwne nie jest. http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Szkoda mi bo ładnie wyglądają bardzo. nemi te gniazdka to ja mierzyłam w castoramie do kawałka kafla i dlatego je kupiłam, bo inaczej patrząc na nazwę w życiu bym ich nie zaryzykowała. Prawda jest taka, że te moje kafle w kuchni to są szar w dzień a wieczorem właśnie przy świetle wpadają w taki lekki brązik A z szarymi gniazdkami na rynku to faktycznie jest porażka a jak już są to w cenach takich, że http://emoty.blox.pl/resource/non.gif Szkoda, że literek brakło Może jeszcze będą za jakiś czas? Ja mam teraz już newsletter, więc nie przegapię kolejnych okazji Śliczne literki:yes: Dziewczyny, jak nie ma ich w sklepie wysyłkowym, to zobaczcie w sklepach stacjonarnych Tchibo. Mogą jeszcze być, no chyba, że się kolekcja skończyła;) Aguś z tego co kojarzę to przy tych literkach na stronce Tchibo było napisane, że są dostępne tylko w sprzedaży wysyłkowej http://emoty.blox.pl/resource/poddaje_sie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts