admete 21.10.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Buziaki zostawiam i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.10.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pendraczku ano maluję bo sypialnia będzie czarno- biała pomalowałam komodę i wygląda czadowo z chromowanymi gałkami. Na razie doszłam do tego, że muszę mieć albo tylko biało (bez drewna) albo z czernią. Stół i stolik rtv będą całe białe za to . Przepraszam Pysiu za OT, gdzie Ty się podziewasz ? wyprałaś poduszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.10.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Jasne, że nie wyprałam Czasu w weekend jak zwykle zabrakło Ale dziś wstawiam pranie i może się z nią rozprawię (o ile nie zapomnę ) Trochę szukaliśmy stołu ale nic specjalnego nie znaleźliśmy. Podjedziemy może jeszcze do jakichś starych mebli? Ogólnie na tapetę wrócił ten z bloga, który podałaś yokasiu Mąż zobaczył, że taniej to nigdzie nie ma Miłego tygodnia dziewczynki - strasznie mi się dłuży ten dzisiejszy poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pysiu, już Ci się dłuży? Dzień dopiero się zaczyna . I miłego dnia Ci życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 PysiaczkuGdzie to tanio stoliki robią? muszę małe biurko jakieś kupić, zamówić, nic znaleźć nie moge, a stolarz choć mówi że zrobi za trzy tyg, to trwa trzy miesiące:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.10.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pendraczku ano maluję bo sypialnia będzie czarno- biała pomalowałam komodę i wygląda czadowo z chromowanymi gałkami. Na razie doszłam do tego, że muszę mieć albo tylko biało (bez drewna) albo z czernią. Stół i stolik rtv będą całe białe za to . Przepraszam Pysiu za OT, gdzie Ty się podziewasz ? wyprałaś poduszkę? Yokasto, ja właśnie odkrywam uroki brązowych dodatków i muszę przyznać, że wyglądają super na tle bieli, bo właśnie brakowało mi jakiegoś kontrastu, więc świetni Cię rozumiem. Jasne, że nie wyprałam Czasu w weekend jak zwykle zabrakło Ale dziś wstawiam pranie i może się z nią rozprawię (o ile nie zapomnę ) Trochę szukaliśmy stołu ale nic specjalnego nie znaleźliśmy. Podjedziemy może jeszcze do jakichś starych mebli? Ogólnie na tapetę wrócił ten z bloga, który podałaś yokasiu Mąż zobaczył, że taniej to nigdzie nie ma Miłego tygodnia dziewczynki - strasznie mi się dłuży ten dzisiejszy poniedziałek Pysiaczku, szkoda, że nie ma stołu, niby wszystko jest, a nic nie ma; mnie aż ciśnienie skoczyło rano, jak przypomniałam sobie że jest poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.10.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 vesilko tutaj namiar na stół http://marcinija.blogspot.com/2012/02/wiejski-sto.html pendraczku mi też się ciśnienie podniosło jakoś tak rano yokasiu ano dłuży mi się dłuży. Ale już za 2h lecę do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.10.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 pysiaczku stół o którym wspomniała yokasta mogą zrobic w dowolnym rozmiarze, dzwoniłam do nich ,bo szukałam stołu dla mojej mamy Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Tak Kasiu wiem bo jak już pisałam wyceniałam już u nich taki stolik ale mężowi niezbyt przypadł do gustu. Jednak z braku lepszych i równie korzystnych cenowo zamienników być może się na niego zdecydujemy. Chyba, że znajdę coś w meblach używanych i po prostu dla kontrastu wstawimy jakiegoś starocia Z tym, że one zazwyczaj spore gabarytowo są, więc pewnie to nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Najtaniej chyba jednak na allegro wychodzi,,,dzisiaj udało mi się znaleźć dość fajną konsolkę za 300zł ...chyba ją kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Beauty allegro przeglądam codziennie, ale właśnie albo stan mebla tragiczny albo za duży (średnica) albo za niski (bo to stolik kawowy na przykład) i o tak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Cierpliwości , na pewno trafisz na swój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hej pysiaczku co ja czytam szukasz stoliczka? Ma być cały biały? A może coś takiego- dowolny kolor i wymiar, a cena też bardzo przyzwoita:yes: http://allegro.pl/prowansalska-lawa-stolik-biala-shabby-chic-szara-i2736856613.html Zresztą sama obejrzyj sobie wszystkie dostępne modele http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21312074 Miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.10.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzieki pysiaczku za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 ojoj ale tu trwają poszukiwania jak coś mi się rzuci w oko to podeślę namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Temat stołu śledzę bardzo uważnie, bo też będę potrzebować czegoś o niestandardowych wymiarach. Wolałabym tylko jakiś z prostymi nogami, namiar na firmę zapisałam, może coś wynegocjuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pysiaczku a może betib zapytaj? Betib zajmuje się mebelkami prowansalskimi (stolarnia, sklep) - może będzie w stanie Ci pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.10.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hej pysiaczku co ja czytam szukasz stoliczka? Ma być cały biały? A może coś takiego- dowolny kolor i wymiar, a cena też bardzo przyzwoita:yes: http://allegro.pl/prowansalska-lawa-stolik-biala-shabby-chic-szara-i2736856613.html Zresztą sama obejrzyj sobie wszystkie dostępne modele http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21312074 Miłego popołudnia:hug: Aga bardzo Ci dziękuję bo śliczny ten stolik co pokazałaś ale za niski (63cm wysokości ma a to jednak do jedzenia ma być). Ale naprawdę jest piękny Choć szczerze mówiąc będziemy się starać znaleźć coś tańszego bo na brak wydatków to my nie narzekamy jakoś ostatnio Dzieki pysiaczku za namiar Proszę bardzo vesilko ojoj ale tu trwają poszukiwania jak coś mi się rzuci w oko to podeślę namiar Dzięki Karolko Temat stołu śledzę bardzo uważnie, bo też będę potrzebować czegoś o niestandardowych wymiarach. Wolałabym tylko jakiś z prostymi nogami, namiar na firmę zapisałam, może coś wynegocjuję Myślę Dropku, że proste nogi są do wynegocjowania bo to przeciez nawet chyba łatwiejsze do zrobienia prawda? Pysiaczku a może betib zapytaj? Betib zajmuje się mebelkami prowansalskimi (stolarnia, sklep) - może będzie w stanie Ci pomóc? Dzięki nemi, wiem, że betib zajmuje się takimi mebelkami ale patrzyłam sobie na jej ceny i obecnie nie jest to na naszą kieszeń Hej hej Hej hej diano No to mamy środek tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.10.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pysiaczku, trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego stołu, nic mi się póki co nie rzuciło w oczy, ja dopiero w fazie szukania projektu, więc jakieś kilka lat za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts