Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pendraczku :) ano maluję bo sypialnia będzie czarno- biała :) pomalowałam komodę i wygląda czadowo z chromowanymi gałkami. Na razie doszłam do tego, że muszę mieć albo tylko biało (bez drewna) albo z czernią. Stół i stolik rtv będą całe białe za to :D.

Przepraszam Pysiu za OT, gdzie Ty się podziewasz ? :) wyprałaś poduszkę?

Jasne, że nie wyprałam :D

Czasu w weekend jak zwykle zabrakło :oops: Ale dziś wstawiam pranie i może się z nią rozprawię (o ile nie zapomnę :))

Trochę szukaliśmy stołu ale nic specjalnego nie znaleźliśmy. Podjedziemy może jeszcze do jakichś starych mebli?

Ogólnie na tapetę wrócił ten z bloga, który podałaś yokasiu :yes: Mąż zobaczył, że taniej to nigdzie nie ma :lol2:

Miłego tygodnia dziewczynki - strasznie mi się dłuży ten dzisiejszy poniedziałek :rolleyes:

Pendraczku :) ano maluję bo sypialnia będzie czarno- biała :) pomalowałam komodę i wygląda czadowo z chromowanymi gałkami. Na razie doszłam do tego, że muszę mieć albo tylko biało (bez drewna) albo z czernią. Stół i stolik rtv będą całe białe za to :D.

Przepraszam Pysiu za OT, gdzie Ty się podziewasz ? :) wyprałaś poduszkę?

Yokasto, ja właśnie odkrywam uroki brązowych dodatków i muszę przyznać, że wyglądają super na tle bieli, bo właśnie brakowało mi jakiegoś kontrastu, więc świetni Cię rozumiem.

Jasne, że nie wyprałam :D

Czasu w weekend jak zwykle zabrakło :oops: Ale dziś wstawiam pranie i może się z nią rozprawię (o ile nie zapomnę :))

Trochę szukaliśmy stołu ale nic specjalnego nie znaleźliśmy. Podjedziemy może jeszcze do jakichś starych mebli?

Ogólnie na tapetę wrócił ten z bloga, który podałaś yokasiu :yes: Mąż zobaczył, że taniej to nigdzie nie ma :lol2:

Miłego tygodnia dziewczynki - strasznie mi się dłuży ten dzisiejszy poniedziałek :rolleyes:

Pysiaczku, szkoda, że nie ma stołu, niby wszystko jest, a nic nie ma; mnie aż ciśnienie skoczyło rano, jak przypomniałam sobie że jest poniedziałek. :bash:

Tak Kasiu wiem bo jak już pisałam wyceniałam już u nich taki stolik ale mężowi niezbyt przypadł do gustu. Jednak z braku lepszych i równie korzystnych cenowo zamienników być może się na niego zdecydujemy. Chyba, że znajdę coś w meblach używanych i po prostu dla kontrastu wstawimy jakiegoś starocia :) Z tym, że one zazwyczaj spore gabarytowo są, więc pewnie to nie przejdzie :rolleyes:

Hej pysiaczku:D

co ja czytam szukasz stoliczka?:cool: Ma być cały biały?

A może coś takiego- dowolny kolor i wymiar, a cena też bardzo przyzwoita:yes:

http://allegro.pl/prowansalska-lawa-stolik-biala-shabby-chic-szara-i2736856613.html

Zresztą sama obejrzyj sobie wszystkie dostępne modele

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21312074

Miłego popołudnia:hug:

Hej pysiaczku:D

co ja czytam szukasz stoliczka?:cool: Ma być cały biały?

A może coś takiego- dowolny kolor i wymiar, a cena też bardzo przyzwoita:yes:

http://allegro.pl/prowansalska-lawa-stolik-biala-shabby-chic-szara-i2736856613.html

Zresztą sama obejrzyj sobie wszystkie dostępne modele

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21312074

Miłego popołudnia:hug:

Aga bardzo Ci dziękuję bo śliczny ten stolik co pokazałaś ale za niski (63cm wysokości ma a to jednak do jedzenia ma być). Ale naprawdę jest piękny :yes: Choć szczerze mówiąc będziemy się starać znaleźć coś tańszego bo na brak wydatków to my nie narzekamy jakoś ostatnio :(

Dzieki pysiaczku za namiar

Proszę bardzo vesilko :hug:

ojoj ale tu trwają poszukiwania

jak coś mi się rzuci w oko to podeślę namiar

:hug:

Dzięki Karolko :hug:

Temat stołu śledzę bardzo uważnie, bo też będę potrzebować czegoś o niestandardowych wymiarach. Wolałabym tylko jakiś z prostymi nogami, namiar na firmę zapisałam, może coś wynegocjuję :)

Myślę Dropku, że proste nogi są do wynegocjowania bo to przeciez nawet chyba łatwiejsze do zrobienia prawda? :)

Pysiaczku a może betib zapytaj? Betib zajmuje się mebelkami prowansalskimi (stolarnia, sklep) - może będzie w stanie Ci pomóc?

Dzięki nemi, wiem, że betib zajmuje się takimi mebelkami ale patrzyłam sobie na jej ceny i obecnie nie jest to na naszą kieszeń :no: :)

Hej hej :wiggle:

Hej hej diano :)

No to mamy środek tygodnia :wiggle: