Moorela 24.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pysiaczku, ja jeszcze o tej cegle jak zacięta płyta ... Czy impregnowałaś czymś cegłę po połozeniu? Dostałam próbkę i jakaś bledsza się wydaje niż u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 widze, że temat cegiełki się przewinął - nasza w końcu zaimpregnowana i nic nie pociemniała pysiaczku przekonałas męża do stołu z mebleAga? czy dalej szukacie? ja do nich napisałam, ale na razie bez odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pysiaczku, ja jeszcze o tej cegle jak zacięta płyta ... Czy impregnowałaś czymś cegłę po połozeniu? Dostałam próbkę i jakaś bledsza się wydaje niż u Ciebie... Moorela, te cegiełki, to każda inna jest. Więc patrzenia na próbkę, jest totalnie bez sensu. Jedne cegiełki są prawie białe , inne szare, inne czerwonawe. Stąd efekt. Na ścianie wszystkim wychodzi tak samo.. Chyba ,że mają spieprzoną fugę, jak moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.10.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Cześć anagat, niestety widziałam tę Twoją fugę szperając po watkach cegiełkowych Jak się sprawa zakończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 hmm.. nijak.. pan wysłał nam kolejną paczkę. Znowu inny kolor (był jasny szary/ ciemny szary/ sredni szary) a teraz jest BEŻ. Ale mam to już totalnie w D.. Nie mam tylko czasu dokończyć fugowania tej mojej ściany płaczu. Beż to chociaż podobna tonacja ( o jasność mi chodzi).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Pysiaczku, ja jeszcze o tej cegle jak zacięta płyta ... Czy impregnowałaś czymś cegłę po połozeniu? Dostałam próbkę i jakaś bledsza się wydaje niż u Ciebie... Moorela nie impregnowaliśmy cegiełki. Ja myślę, że ten kolor może Ci się też wydawać inny bo wiadomo jak to jest ze zdjęciami i ich przekłamanymi kolorami Poza tym tak jak napisała Ania możliwe, że w próbce nie dostałaś wszystkich odcieni jakimi dysponuje sprzedawca bo to naprawdę różnorodne cegiełki są w tym zestawieniu pysiaczku przekonałas męża do stołu z mebleAga? czy dalej szukacie? ja do nich napisałam, ale na razie bez odpowiedzi... Kamilciu szczerze mówiąc to jakoś brak nam czasu na ten temat ostatnio. Byliśmy co prawda wczoraj w meblach używanych na szybko ale były same stoły o średnicy min.90cm - u nas max. 80cm wejdzie. Także tyle w tym temacie a pojeździmy jeszcze za czymś dopiero po weekendzie pewnie Ten pan z mebliAga odpisywał mi chyba kilka dni jeśli mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 27.10.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam serdecznie, Na początek zasłużone pochwały i gratulacje za stworzenie tak pięknych wnętrz !!! Na koniec biznes chciałbym zapytać o cegłę w salonie, jaki producent, jaki model/typ ? będę bardzo wdzięczny za odp. Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.10.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam serdecznie, Na początek zasłużone pochwały i gratulacje za stworzenie tak pięknych wnętrz !!! Na koniec biznes chciałbym zapytać o cegłę w salonie, jaki producent, jaki model/typ ? będę bardzo wdzięczny za odp. Pozdrawiam, D. Stara cegła skalna z elkamino- sprzedawca allegro. Domi.. serio musisz to chyba w stopce napisac. Moja cholera nadal niezafugowana. Moze jest tu kto ze Slaska, co by chcial sie w baby sitter pobawic, a ja bym zchałturzyła fuge??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Hehe Aniu chyba faktycznie muszę dać takie info gdzieś darasle bardzo Ci dziękuję za te miłe słowa Zrobiliśmy dziś rundkę po sklepach z używanymi meblami. Dużo pięknych stołów widziałam ale żadnego okrągłego o fi80 Same większe. A jeden już w ogóle był piękny ale w prostokącie i spory. A tak nam się spodobał i cenę miał świetną I z nowości jeszcze - wyprałam dziś pokrowiec z jednej poduszki Jutro sprawdzimy czy się nie zbiegł i jak z jego kolorkiem. Ale póki co dobrze jest bo po wyjęciu z pralki nie wyglądał jak pokrowiec na jaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej pysiaczku I jak się ma pokrowiec? Szkoda, ze nie udało się znaleźć odpowiedniego wymiaru tego stoliczka... Cierpliwości, szukaj na allegro, w sklepach ze starociami na pewno się uda:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.10.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (............)I z nowości jeszcze - wyprałam dziś pokrowiec z jednej poduszki Jutro sprawdzimy czy się nie zbiegł i jak z jego kolorkiem. Ale póki co dobrze jest bo po wyjęciu z pralki nie wyglądał jak pokrowiec na jaśka i co pysiak? cały czas upychasz tą poduszkę w za mały pokrowiec czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 i co pysiak? cały czas upychasz tą poduszkę w za mały pokrowiec czy co ? :rotfl: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.10.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Szkoda, ze nie udało się znaleźć odpowiedniego wymiaru tego stoliczka... Cierpliwości, szukaj na allegro, w sklepach ze starociami na pewno się uda:hug: Aga myślałam, że szybko nam się uda zorganizować tą akcję bo zostaliśmy jakby bez stołu, ale jednak widzę, że nic tu nie zdziałam na szybko No trudno - dobrze, że mamy jeszcze ławę I jak się ma pokrowiec? i co pysiak? cały czas upychasz tą poduszkę w za mały pokrowiec czy co ? :rotfl: :lol2: Bardzo śmieszne dziewczynki Ale teraz na poważnie. Pokrowiec bardzo ładnie się wyprał, nic nie stracił na swoim kolorze czy fasonie, więc naprawdę nie rozumiem czemu nie nadaje się on do prania w pralce? Na dodatek poduszka jak poleżała dwa dni bez pokrowca (bo się prał i suszył) to odzyskała kształtów i teraz jest bardziej napompowana niż pozostałe Także muszę wyprać też resztę Także: DEMENTUJĘ - pokrowce w tkaninie svanby można prać w pralce Jedyne co się nie sprało to plama od jakiegoś smaru samochodowego czy coś, ale to chyba nie dziwi? I proszę nie pytajcie co taka plama robi na mojej kanapie bo mnie nerw bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 ... Także: DEMENTUJĘ - pokrowce w tkaninie svanby można prać w pralce Jedyne co się nie sprało to plama od jakiegoś smaru samochodowego czy coś, ale to chyba nie dziwi? I proszę nie pytajcie co taka plama robi na mojej kanapie bo mnie nerw bierze Co za ulga podejrzewam, że te pokrowce, których nie można prać niczym nie różnią się od tych starych, które można było prać, tylko ludzie masowo prali je w zbyt wysokiej temperaturze, a potem składali reklamacje, że się skurczyły, więc ikea zapobiegawczo napisała, żeby nie prać. Mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.10.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Pysiaczku co robi plama od jakiegoś smaru samochodowego na Twojej pięknej kanapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A nie mówiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 HejPysiu ! mam pytanko ,czy Ty swojego uszaka zamawiałaś w firmie P.Iwony? zadowolona jestes z niego? Jak on ma wykończone podłokietniki ? możesz strzelić fotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 HejPysiu ! mam pytanko ,czy Ty swojego uszaka zamawiałaś w firmie P.Iwony? Odpowiem za pysiaczka- tak Beatko, uszak jest z firmy p. Iwony:yes: Pysiaczku, to super z tym pokrowcem, ale ze smarem to już niefajnie:mad: A stoliczek znajdzie się sam, zobaczysz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Stoliczek znajdzie się jak nie będziecie szukać. Zobaczysz - wtedy co drugi będzie Wam odpowiadał. Fajnie, że pokrowiec się wyprał. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts