pysiaczek 01.11.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Co za ulga podejrzewam, że te pokrowce, których nie można prać niczym nie różnią się od tych starych, które można było prać, tylko ludzie masowo prali je w zbyt wysokiej temperaturze, a potem składali reklamacje, że się skurczyły, więc ikea zapobiegawczo napisała, żeby nie prać. Bardzo możliwe, że jest tak jak piszesz pendraczku Ludzie pewnie prali na maxa a potem mieli poszewki na jaśka Przy odrobinie rozsądku pokrowce można prać w domku i nic się z nimi nie dzieje Pysiaczku co robi plama od jakiegoś smaru samochodowego na Twojej pięknej kanapie ? mugatko to sprawka męża oczywiście No nic - mam ten pokrowiec odwrócony tyłem, więc nic nie widać A nie mówiłam . I miałaś rację yokasiu HejPysiu ! mam pytanko ,czy Ty swojego uszaka zamawiałaś w firmie P.Iwony? zadowolona jestes z niego? Jak on ma wykończone podłokietniki ? możesz strzelić fotkę ? Odpowiem za pysiaczka- tak Beatko, uszak jest z firmy p. Iwony:yes: Beatko, więc tak jak napisała Aga - fotel jest od Pani Iwony Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona. Wykonany jest ładnie i estetycznie i ma świetny kształt. Jedyne ale mam do oparcia. O ile siedzenie jest mięciutkie i fajnie się pod pupą zapada to już oparcie takie miłe nie jest Także nie wpadniesz w ten fotel jak w ektorpa Jest twardsze, ale z drugiej strony może i wygodniejsze jeśli chodzi o siedzenie przy stole, no i jest wysokie, więc spokojnie głowę sobie oprzesz. Tutaj parę fotek podłokietnika dla Ciebie http://i.imgur.com/XjSfD.jpg http://i.imgur.com/pDyzr.jpg http://i.imgur.com/kzwTD.jpg A stoliczek znajdzie się sam, zobaczysz:rolleyes: Stoliczek znajdzie się jak nie będziecie szukać. Zobaczysz - wtedy co drugi będzie Wam odpowiadał. Aga, nemi w takim razie powiedzmy, że już nie szukam stoliczka ok? Może wtedy sam się znajdzie Edytowane 1 Listopada 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.11.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Przywitać sie przyszłam bo widzę że i w necie buszujesz Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.11.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Hej Aga Tak akurat zajrzałam bo mi się przypomniało, że miałam dla Beauty zdjęcia wkleić Pogoda u nas beznadziejna - pada, wieje i zimno, więc nie za bardzo na spacery się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.11.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Hej My też dzisiaj w domu - pogoda faktycznie była ciężka Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dziewczęta, pisałam już u Ani od półapartamentu, ale zostawię info jeszcze tutaj - potrzebna pomoc http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom-( pysia przepraszam za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej pysiaczku a co się nie odzywasz? Fotelik niezmiennie mnie zachwyca, kolor wyszedł na tych fotkach piękny i bardzo rzeczywisty:yes: Jak tam poszukiwania stoliczka się mają? Buzaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej Aguś Jakoś tak ostatnio mniej się udzielam bo jakoś faktycznie aż tak nieraz głupio coś napisać jak u innych ludzi taka tragedia się dzieje Całe szczęście, że jest to forum i tylu pomocnych ludzi i kto może to pomoże. Grosik do grosika a zebrała się już spora sumka. Naprawdę jestem pod wrażeniem Poszukiwania stolika chwilowo zarzucone, bo nie wiem co ile w takich sklepach są dostawy. Za jakieś 2tyg może spróbujemy znowu Póki co na bieżąco przeglądam allegro. Masz rację, że udało się na tych fotkach chyba złapać rzeczywisty kolor fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Pysiaczku ,,,dziękuję Ci za fotki fotela...jest piękny i kolor tez bardzo ladny.Ja się cały czas zastanawiam ,czy do mojego gościnnego będzie pasował ,czy jednak kupić jakiś inny...wstrzymam się jeszcze z zakupem dopóki nie kupię ektorpa i zamówiony stoliczek dojedzie...Czy twoja kanapa się rozkłada_ i jeszcze jedno pytanie ,czy ektorpy są zapakowane w dużych paczkach ,czy w całości trzeba dowieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Beatko wstrzymaj się z fotelem faktycznie i najpierw wstaw kanapę bo inaczej może okazać się ciasno Ektorpy są w paczkach a nie w całości. Nie wiem jaki Cię interesuje czy 2os czy 3os? 3os jest w paczce: 87x40x200cm i waży 65kg + pokrowiec osobna mniejsza paczuszka 2os jest w paczce: taki sam rozmiarowo karton ale waga 56kg + pokrowiec osobna mniejsza paczuszka Tylko to są wymiary kanap nierozkładanych bo ja takie mam. Ale do rozkładanych na pewno też znajdziesz wymiary na stronie Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Pysiaczku a jak ze stolikiem, zdecydowałaś się na jakiś? przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pysiaczek ale macie cudnie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.11.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Eeee Venusku mówisz o tych fotkach z fotelem? Bo tak to przecież nic nie pokazywałam ostatnio a nawet na tych to niewiele widać Anetko póki co stołu dla nas nigdzie nie ma. Będziemy szukać ale niestety już wiem, że łatwa sprawa to nie będzie, więc stołu nie będzie "na już" a szkoda Miłego dnia dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej pysiaczku, co słychać? Przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Hej Pysia ... Co tam słychać ciekawego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 02.12.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 hej Pyśka co tam u ciebie slychać nic nie piszesz stało się coś?? odezwij się buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej dziewczynki Nic specjalnego się u nas nie dzieje dlatego nie bardzo mam o czym pisać. Stołu jak nie było tak nie ma, a zaczyna nam to coraz bardziej doskwierać Codziennie przeszukuję Allegro i jest tam pełno ślicznych stołów ale to, ze u nas wejdzie max. fi80 strasznie nas ogranicza. Powoli robię przedświąteczne porządki i przystrajam lekko mieszkanie. Póki co mogę Wam pokazać sypialnię, tym bardziej, że chyba jeszcze nie pokazywałam Wam jej po przemalowaniu na biało Przypominam było tak: A teraz jest tak: A tak mi przysypało wrzosy na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.12.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Dominika, było i jest super.. sama nie wiem, którą odsłonę wolę.. Tak czy siak, rozumiem potrzebę zmian:) Czy zasłonki to ikea?One dość fajne takie grube są (jeśli to te same). Czy one faktycznie nie prześwitują? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ale fajnie:wiggle::wiggle: sypialnia z szara ścianą też mi się podobała, czemu przemalowywałaś? kolor się znudził??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cześć Pysiak sypialnia bomba uwielbiam białe! Zasłony świetnie wyglądają, ja muszę te moje Lendy zmienić w salonie, po wypraniu wyglądają jak prześcieradła w oknach a kosztowały kiedyś kupę kasy . Ściskam i odpisz w końcu na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 yokasiu odpisałam na maila wczoraj Nie wiem jak tam te Twoje wyglądają bo nie pokazujesz, ale jestem pewna, że wcale nie tak źle Anetko na tej ścianie z komodami mieliśmy pewne poprawki zrobione szarością - niestety z nowej puszki i kolor okazał się inny Denerwowało mnie to, więc w kwietniu przemalowaliśmy całość na biało Poszukuję nieustannie białej kapy jeszcze do kompletu anagatku zasłony mam dwie w sypialni. Jedne to bawełniane Merete http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40120982/?query=merete#/90046843 Zdecydowanie ich nie polecam. Wyprasowanie ich to mordęga a i tak po kilku chwilach wyglądają jak psu z gardła U nas widzą w rogach i staram się ich w ogóle nie ruszać, ale i tak z bliska wyglądają masakrycznie Drugie to Anita http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70160250/#/50160251 Te są super Codziennie je suwam i naprawdę nie widać zagnieceń Są nieprzepuszczalne aczkolwiek jak latem mocno słońce rano świeciło to było dość jasno w pokoju ale przecież to białe zasłony, więc czego się spodziewać Wcześniej sypialnię mieliśmy na szaro z grafitowymi zasłonami a w salonie były te białe Merete. Teraz w salonie mam grafitowe Anita + vivan jako firanki a sypialnia jest cała w bieli i tak mi się podoba zdecydowanie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts