yokasta 10.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pysiu, nic nie dostałam dlatego piszę . Rano odbierałam pocztę i nic. A zasłony naprawdę wyglądają jak szmaty . Po praniu mają nieregularny kształt i są za krótkie o 15 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aniu zaraz poślę maila jeszcze raz Tak się zbiegły te zasłonki od prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ano . Dostałam, odpisałam i sobie dalej podziwiam Waszą sypialnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.12.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A mnie się tam w szarościach bardzo podobało. Choć w bieli jest tak zimowo i świeżo... Cześć Pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cześć Aneczko Dziękuję Tak patrzę na te zdjęcia i widzę, że straszy kaloryfer Od razu śpieszę donieść, że będzie on zakryty lamelowym frontem, który już nawet jest zakupiony i czeka. Ale wiecie - mocy musi nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pysiu, a mi kaloryfer w ogóle nie przeszkadza. Taki retro jest i pasi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) hehehe... w kwietniu malowane??????????? No Ty to masz refleks w takim razie:D:rotfl: Pysiaczku , dzięki za info o zasłonach.. te merete mi się bardzo podobały w sklepie:) Pytanie.. czy te zasłony ANITA są white white, czy off white??? Bo ja wczoraj się zorientowałam, ze wtopę popełniłam z szafą na korytarz.. Korytarz jest white white.. a szafa off white. Więc już na przysżlość wolę pytać Ta biel to trudny kolorek jednak:D Edytowane 10 Grudnia 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pysiaczku, super jest Bardzo zimowo i widzę, że świąteczne dekoracje się pojawiły? Podoba mi się klimat Waszej sypialni Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pysiu, a mi kaloryfer w ogóle nie przeszkadza. Taki retro jest i pasi . No bardzo retro on jest hehehe... w kwietniu malowane??????????? No Ty to masz refleks w takim razie:D:rotfl: Pysiaczku , dzięki za info o zasłonach.. te merete mi się bardzo podobały w sklepie:) Pytanie.. czy te zasłony ANITA są white white, czy off white??? Bo ja wczoraj się zorientowałam, ze wtopę popełniłam z szafą na korytarz.. Korytarz jest white white.. a szafa off white. Więc już na przysżlość wolę pytać Ta biel to trudny kolorek jednak:D Aniu no wiesz od kwietnia musiało nabrać mocy urzędowej... Poza tym cały czas coś tam dokładam, no i nie mam tej kapy to nie chciałam pokazywać, ale ozdoby białe dopełniły całości choć widzę, że szklanej choinki na parapecie za bardzo nie widać, bo się z szybą zlała Trudno mi tak na 100% napisać jak białe są te zasłony Anita. Na stronie Ikei przy nich jest napisane "białe" a przy Merete "bielone". To już chyba coś znaczy co? A tak na serio to jednak wg mnie w lekką śmietankę one wpadają Pysiaczku, super jest Bardzo zimowo i widzę, że świąteczne dekoracje się pojawiły? Podoba mi się klimat Waszej sypialni Pozdrawiam cieplutko Ilonko dziękuję Tak dekoracje w sypialni pojawiły się jako pierwsze Przez to, że jest biało w środku i za oknem to tak faktycznie zimowo się zrobiło Mamy zamówione jeszcze ramki z Ikei na galerię na ścianę po lewo od wejścia - jak przyjdą to zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pisząc "zimowo" nie miałam oczywiście na myśli, że zimno czy nieprzytulnie (wręcz przeciwnie!) - po prostu klimatycznie i świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pysiaczku bardzo ładnie!!!! bardzo! bardzo! bardzo! a gdzie panele na zabudowę kaloryfera kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej pysiaczku, ooo są nowe focie:wiggle: Powiem Ci, ze obie wersje podobają mi się bardzo i nie potrafię zdecydować, która lepsza:)Ważne, ze sypialnia nadal jest klimatyczna i przytulna:rolleyes:Moje wrzosy w ogrodzie wyglądają tak samo- oby nam tylko nie pomarzły:PBuziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ilonko jasne rozumiem Marta dziękuję My braliśmy stąd z tym, że zamówiliśmy od razu lakierowane na biało http://www.e-stolar.com/index.php?lg=pl&kom=1 No i nie da się ukryć, że troszkę capiły dlatego od razu nie wieszaliśmy ich tylko się wietrzą Aga dziękuję No właśnie boję się o te wrzosy bo moje jednak w skrzynce. Była opcja wsadzić je do gruntu na działce ale nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.12.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pysiaczku dzięki! a możesz mi jeszcze podać orientacyjne ceny za wasz wymiar panela i koszt wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Marta braliśmy standardowe wymiary ale już nie pamiętam które to były a mam je obecnie w piwnicy. Ale ogólnie za 5szt daliśmy ok.350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 12.12.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 pysiaczku obie wersje były i są fajne, jednak ta pobielona sypialnia moim zdaniem ma to "coś" kaloryfer - moim zdaniem - średnio wygląda, ale w lamelkowej obudowie będzie cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ateno i Monisiu dzięki wielkie Dalej nie mam weny i poza gwiazdą betlejemską u mnie ozdób brak Czekam na choinkę i jakieś gałązki do wazonu to wtedy od razu klimacik powinien się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Pysiu, dla mnie zmiana koloru sypialni na ogromny plus. Zrobiło się tak świeżo i jasno - cudnie! Kaloryfery jak Twój uwielbiam i gdybym miała takie eksponowałabym jak tylko się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dropku ale żeby był tak całkiem retro to musiałabym go chyba jeszcze trochę obdrapać nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Oooo fotki przegapiłam . Ślicznie świeżutko w sypialni - Ilona dobrze to ujęła:), pasuje do zimy za oknem. Ale powiem Ci że poprzedni kolor też był bardzo ciekawy, szkoda że za pomocą pstryczka nie można sobie odmieniać koloru ścian w zależności od nastroju Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts