psosin 10.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ojeju!! pieknie! pieknie u Ciebie Pysiaczku!! nie mam czasu podczytac ale podejrzałam;-)! super klimat stworzyliscie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 pysiaczku ale poszalałaś ze zdjęciami ( oj chyba wszyscy to lubimy ). Aranżacja z bazylią i ten kącik bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba i ogólnie wszystko mi się podoba.... Nogi maszyny uff . Idę jeszcze raz podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 psosin, Juszczakówko dzięki Niestety bazylia mi zdechła (chyba jej za ciepło od tej lampki podszafkowej było, choć i tak ustawiłam ją by nie świeciła w jej stronę) http://emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif A z nowości to właśnie dostałam cynk, że fotel wyślą za tydzień w czwartek, tak więc w przyszły piątek powinien u nas być http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A z nowości to właśnie dostałam cynk, że fotel wyślą za tydzień w czwartek, tak więc w przyszły piątek powinien u nas być http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Czyli tydzień po nas, firma dotrzymuje terminów http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo przytulne mieszkanko.A co do bazylii, to można kupić specjalne żarówki do roślin trzymanych w ciemniejszych miejscach. Te żarówki zastępują dzienne światło i nie robią się gorące. Niestety tanie nie są. Kilka lat temu zapłaciłam za jedną 12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Pysiaczku witam się, mocno spóźniona, bo myślałam że macie tylko galerię na picassie Ślicznie się urządzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ano slicznie, slicznie jest u Was pysiaczku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.11.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Pysiaczku boso!!!!! wszystko bardzo, bardzo ładne i gustowne! super dodatki Jako, że i ja mam piękne nogi mam do ciebie pytanko odnośnie blatu: to produkt własny, czy kupiony? jakie ma wymiary, bo wydaje się bardzo proporcjonalny do nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.11.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 pysiaczek nie pamiętam czy kiedyś już sie u ciebie witałam, ale podglądam i podziwiammożesz powiedzieć czym kleiliście ceglane płytki i jak przygotowaliście ścianę, a i czy planujesz tam listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Czyli tydzień po nas, firma dotrzymuje terminów http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gif Na to wychodzi i to mnie bardzo cieszy Bardzo przytulne mieszkanko. A co do bazylii, to można kupić specjalne żarówki do roślin trzymanych w ciemniejszych miejscach. Te żarówki zastępują dzienne światło i nie robią się gorące. Niestety tanie nie są. Kilka lat temu zapłaciłam za jedną 12 zł. Dorfi witaj i dziękuję Muszę się rozejrzeć za tymi żarówkami. Tylko czy np. w castoramie takie będą? Pysiaczku witam się, mocno spóźniona, bo myślałam że macie tylko galerię na picassie Ślicznie się urządzacie Venus witaj Początkowo miałam tylko galerię na picassie ale Forumki namówiły mnie na wątek ano slicznie, slicznie jest u Was pysiaczku!! Dzięki nicol Pysiaczku boso!!!!! wszystko bardzo, bardzo ładne i gustowne! super dodatki Jako, że i ja mam piękne nogi mam do ciebie pytanko odnośnie blatu: to produkt własny, czy kupiony? jakie ma wymiary, bo wydaje się bardzo proporcjonalny do nóg martaibartek blat jest gotowy z castoramy. To sosna o wymiarach 40x80 (jest ciut płytszy niż rozstaw nóg przy ziemi). Kosztował coś ok.20zł pysiaczek nie pamiętam czy kiedyś już sie u ciebie witałam, ale podglądam i podziwiam możesz powiedzieć czym kleiliście ceglane płytki i jak przygotowaliście ścianę, a i czy planujesz tam listwy? słońce witaj - chyba Ciebie jeszcze nie było u mnie Ściana pod cegły została zagruntowana. Płytki były klejone takim specjalnym gotowym klejem do kafli - jeden był z mapei na pewno a drugi (bo zabrakło) z jakiejś innej firmy ale nie pamiętam dokładnie jakiej. Stoją one w castoramie w takich wiadrach tam przy klejach i fugach do kafli Listwy przypodłogowe będą przy cegle Ale kiedy to niestety nie wiem, bo musimy trochę odłożyć i kupić od razu na całe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Na to wychodzi i to mnie bardzo cieszy Teraz to ja czekamhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gif A i był u nas z tym łóżkiem sam szef firmy i powiedział, że w tym roku realizują zamówienia złożone do 15.11.2011. dobrze, że się pośpieszyłaś pysiaczku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No jak chcą się wyrobić do świąt to w sumie nie może być inaczej A potem pewnie biorą duuuuuużo wolnego tyle zarobią na nas dzięki muratorowi W weekend będą fotki bo i lustro już skończyłam tylko póki co nie wiemy jak je zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A potem pewnie biorą duuuuuużo wolnego tyle zarobią na nas dzięki muratorowi :rotfl: W weekend będą fotki bo i lustro już skończyłam tylko póki co nie wiemy jak je zawiesić A normalnie nie można go zawiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A normalnie nie można go zawiesić? Mamy jakiś taki twardy gres w łazience, że przy montowaniu kabiny i baterii (chyba z 6 dziurek) poszły 4 wietrła diamentowe. No i teraz jak pomyślimy o lustrze i kinkiecie to... Dlatego mąż obmyślił, żeby je na jakąś taśmę mocną 3m przykleić ale coś jej dorwać nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Znam ten ból, bo nasz gres też jest twardy i poszło kilka wierteł diamentowych:bash: Tylko, żeby ta taśma wytrzymała... A może jakiś klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 pysiaczku a ja z innej beczki bardzo proszę przypomnij mi gdzie kupiłaś lampekę do salonu bo zabocyłam aaa a kiedy ten fotel będzie u WAS w domku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Andżeliko lampka jest z TkMaxxa (z Poznania konkretnie ). A fotel myślałam, że będzie dziś, ale niestety zero wiadomości od P.Iwony Aga klej do lustra był też brany pod uwagę, ale w razie jakby je zdjąć kiedyś to ten ślad po kleju...brrr...sama rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Dzięki kochana to może też o Bomarkę w K-kowie zahaczymy chociaż najważnieszym celem som sofy.....nadal siedzi mi w sercu NORMANDI tylko ta cena ..... zobaczymy co i gdzie w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To powodzenia - oby udało się znaleźć coś równie pięknego a odpowiednio tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aga klej do lustra był też brany pod uwagę, ale w razie jakby je zdjąć kiedyś to ten ślad po kleju...brrr...sama rozumiesz No fakt, ślady mogą zostać A ja czekam na foteik... już niedługo http://www.e-gify.com/gify/1590.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts