lady in red 20.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pysiaczku! Bardzo serdecznie gratuluję I cieszę się razem z Wami Swoją drogą -że tyle czasu milczałaś i nie chciałaś się podzielić tą CUDOWNĄ wiadomością ... Trzymam kciuki za Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Gratulacje pysiaczku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A ja wiem ale Wam nie powiem . phi Stawiam na Syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pysiu, co ja czytam! Serdeczne gratulacje! Stawiam na synka, choć trochę różu też dojrzałam, więc może jednak córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 o matko bosko gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pysiu, przyleciałam też tu z gratulacjami przytulasami Buziakami http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Po pokoiku cięzko stwierdzić czy to będzie malutka Pysia czy mały Pyś? Pysiaczku Hip hip hura Pyś-Ptyś Zgadłam? A ja wiem ale Wam nie powiem . Pysiaczku! Bardzo serdecznie gratuluję I cieszę się razem z Wami Swoją drogą -że tyle czasu milczałaś i nie chciałaś się podzielić tą CUDOWNĄ wiadomością ... Trzymam kciuki za Was! Gratulacje pysiaczku:) phi Stawiam na Syna A ja stawiam na Córeczkę Pysiu, co ja czytam! Serdeczne gratulacje! Stawiam na synka, choć trochę różu też dojrzałam, więc może jednak córcia? o matko bosko http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wave.gif gratuluję http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Yokasiu, Beauty, MarJelko, Atenko, Narendilku, Lady, Beatko, Dropku, Venusku - DZIĘKUJĘ BARDZO No nie chwaliłam się wcześniej, ale teraz już dojrzałam do tego, że można Zaraz zaczynamy 30tc, więc, że tak powiem mamy z górki Aha i będzie Pysia, ale niezmiernie ucieszyło mnie Wasze obstawianie chłopaka, bo to oznacza, że nie przesadziłam jeszcze z przesłodzeniem pokoju Choć na tym zdjęciu nie za wiele widać to fakt, ale pewne elementy w różu są jak się sprytnie dopatrzył Dropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pysiu, leci mail ze zdjęciami. Napisz co uważasz jak znajdziesz chwilkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pysiaczku, Gratuluję więc córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu nie mam maila Lady dziękuję Mam nadzieję, że to się nie zmieni, bo jednak troszkę tego różu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bo ja Ci dużo zdjęc wysłałam, dopiero poszły sprawdź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pysiulinda!! a jakie imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A jednak córa, super! Ale nam się forum rozrośnie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Bo ja Ci dużo zdjęc wysłałam, dopiero poszły sprawdź . Już odpisałam. Same ochy i achy Pysiulinda!! a jakie imię? No właśnie to jest to, czego nie mogę Wam jeszcze napisać bo nie wiem Jakąś wizję mamy, ale póki sami nie ustalimy co ostatecznie wybieramy to nic nie piszę, bo naprawdę zmienia się to czasem kilka razy dziennie A jednak córa, super! Ale nam się forum rozrośnie na wiosnę Dzięki No to prawda. Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest tyle dziewczyn w ciąży tu obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Niczego innego się nie spodziewałam żartuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 To i ja GRATULUJĘ, choć od czasu, jak yokasta napisała, że ktoś jeszcze zaciążył ale nie powie kto i ten ktoś musi się sam przyznać, to tak właśnie gdzieś po wątrobie krążyło mi, że to Ty! Ja jestem aktualnie dość negatywnie nastawiona do świata, ale powiem, że po 30tc to już raczej pod górkę aniżeli z górki. I nadal utwierdzam się w przekonaniu, że od 7-9mc powinni przyznawać rentę inwalidzką. I to ta co pisała: "u nas nic się nie dzieje..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No musiałam poczekać aż Pysia sama powie i bardzo się cieszę, że to zrobiła bo to super nowina . Aniu, ja wiem że Ty połamana bidulko ale ja się w sumie czuję cały czas super, przesypiam całe noce i narzekać nie mogę. Nie mniej jednocześnie lekko nie jest ale nikt nie mówił, że będzie! I renta by się przydała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liszew 20.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jestem ciekawy co wymyśli moja żona przy urządzaniu naszego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Niczego innego się nie spodziewałam żartuję . Jest co chwalić to chwalę tak To i ja GRATULUJĘ, choć od czasu, jak yokasta napisała, że ktoś jeszcze zaciążył ale nie powie kto i ten ktoś musi się sam przyznać, to tak właśnie gdzieś po wątrobie krążyło mi, że to Ty! Ja jestem aktualnie dość negatywnie nastawiona do świata, ale powiem, że po 30tc to już raczej pod górkę aniżeli z górki. I nadal utwierdzam się w przekonaniu, że od 7-9mc powinni przyznawać rentę inwalidzką. I to ta co pisała: "u nas nic się nie dzieje..." No coś tam się działo, ale chciałam by działo się jak najmniej i na spokojnie chciałam to przetrwać bez komplikacji żadnych, więc nie wywoływałam wilka z lasu O ja pamiętam, że yokasia coś takiego pisała, ale w życiu nie pomyślałam, że to o mnie chodzi, bo widzę, że nas tu więcej Nie mniej jednak dziękuję Aneczko No i w sumie fakt, masz rację, że teraz to pod górkę już. Choć póki co nie narzekam. Czuję się wręcz dużo lepiej niż w II a już na pewno lepiej niż w I trymestrze Ale jak wiadomo to indywidualna sprawa, więc każdy może inaczej to odczuwać i traktować czy to z górki czy pod No musiałam poczekać aż Pysia sama powie i bardzo się cieszę, że to zrobiła bo to super nowina . Aniu, ja wiem że Ty połamana bidulko ale ja się w sumie czuję cały czas super, przesypiam całe noce i narzekać nie mogę. Nie mniej jednocześnie lekko nie jest ale nikt nie mówił, że będzie! I renta by się przydała . Renta zawsze by się przydała tu się zgadzam yokasiu miałam się przyznać po porodzie ale coś nie wytrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ja już od ponad tygodnia miałam wizję że Ty zaciążona ale nie chciałam tak na bezczelnego pytać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Venuska prorok jakiś czy co Dodam tylko, że i na FB mnie co poniektórzy rozszyfrowali a nigdy nic wprost nie napisałam i nie wkleiłam żadnego zdjęcia Nie wiem o co chodzi yokasiu ja bym też wolała zadzwonić dopiero po, no ale wiadomo wszystko zależy od tego jak się będzie akcja toczyć. Mąż mnie tylko prosił żeby to w nocy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts