Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:hug:

:hug:

Pysiu, przyleciałam też tu z gratulacjami :wave: przytulasami :hug: Buziakami http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Po pokoiku cięzko stwierdzić:rolleyes: czy to będzie malutka Pysia czy mały Pyś? :)

Pysiaczku Hip hip hura :wave:

Pyś-Ptyś :rotfl:

Zgadłam?

A ja wiem ale Wam nie powiem :lol:.

Pysiaczku!

Bardzo serdecznie gratuluję :) I cieszę się razem z Wami ;)

Swoją drogą -że tyle czasu milczałaś i nie chciałaś się podzielić tą CUDOWNĄ wiadomością ...:wiggle:

Trzymam kciuki za Was!

Gratulacje pysiaczku:)

phi :p

Stawiam na Syna :cool:

A ja stawiam na Córeczkę :)

Pysiu, co ja czytam! Serdeczne gratulacje! :hug:

Stawiam na synka, choć trochę różu też dojrzałam, więc może jednak córcia? :)

o matko bosko http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wave.gif gratuluję http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif

Yokasiu, Beauty, MarJelko, Atenko, Narendilku, Lady, Beatko, Dropku, Venusku - DZIĘKUJĘ BARDZO :lol:

No nie chwaliłam się wcześniej, ale teraz już dojrzałam do tego, że można :)

Zaraz zaczynamy 30tc, więc, że tak powiem mamy z górki ;)

Aha i będzie Pysia, ale niezmiernie ucieszyło mnie Wasze obstawianie chłopaka, bo to oznacza, że nie przesadziłam jeszcze z przesłodzeniem pokoju :lol2: Choć na tym zdjęciu nie za wiele widać to fakt, ale pewne elementy w różu są jak się sprytnie dopatrzył Dropek :)

Bo ja Ci dużo zdjęc wysłałam, dopiero poszły :D sprawdź ;).

Już odpisałam. Same ochy i achy :D

Pysiulinda!! :D a jakie imię?

No właśnie to jest to, czego nie mogę Wam jeszcze napisać bo nie wiem :D Jakąś wizję mamy, ale póki sami nie ustalimy co ostatecznie wybieramy to nic nie piszę, bo naprawdę zmienia się to czasem kilka razy dziennie ;)

A jednak córa, super! :wiggle:

Ale nam się forum rozrośnie na wiosnę :D

Dzięki :)

No to prawda. Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest tyle dziewczyn w ciąży tu obecnych :yes:

To i ja GRATULUJĘ, choć od czasu, jak yokasta napisała, że ktoś jeszcze zaciążył ale nie powie kto i ten ktoś musi się sam przyznać, to tak właśnie gdzieś po wątrobie krążyło mi, że to Ty! :)

Ja jestem aktualnie dość negatywnie nastawiona do świata, ale powiem, że po 30tc to już raczej pod górkę aniżeli z górki. I nadal utwierdzam się w przekonaniu, że od 7-9mc powinni przyznawać rentę inwalidzką.

I to ta co pisała: "u nas nic się nie dzieje..." :D

No musiałam poczekać aż Pysia sama powie :hug: i bardzo się cieszę, że to zrobiła bo to super nowina :wave:.

Aniu, ja wiem że Ty połamana bidulko :hug: ale ja się w sumie czuję cały czas super, przesypiam całe noce i narzekać nie mogę. Nie mniej jednocześnie lekko nie jest :) ale nikt nie mówił, że będzie! I renta by się przydała :D.

Niczego innego się nie spodziewałam :rotfl: żartuję :D.

Jest co chwalić to chwalę tak :p

To i ja GRATULUJĘ, choć od czasu, jak yokasta napisała, że ktoś jeszcze zaciążył ale nie powie kto i ten ktoś musi się sam przyznać, to tak właśnie gdzieś po wątrobie krążyło mi, że to Ty! :)

Ja jestem aktualnie dość negatywnie nastawiona do świata, ale powiem, że po 30tc to już raczej pod górkę aniżeli z górki. I nadal utwierdzam się w przekonaniu, że od 7-9mc powinni przyznawać rentę inwalidzką.

I to ta co pisała: "u nas nic się nie dzieje..." :D

No coś tam się działo, ale chciałam by działo się jak najmniej i na spokojnie chciałam to przetrwać bez komplikacji żadnych, więc nie wywoływałam wilka z lasu ;)

O ja pamiętam, że yokasia coś takiego pisała, ale w życiu nie pomyślałam, że to o mnie chodzi, bo widzę, że nas tu więcej ;)

Nie mniej jednak dziękuję Aneczko :hug:

No i w sumie fakt, masz rację, że teraz to pod górkę już. Choć póki co nie narzekam. Czuję się wręcz dużo lepiej niż w II a już na pewno lepiej niż w I trymestrze ;) Ale jak wiadomo to indywidualna sprawa, więc każdy może inaczej to odczuwać i traktować czy to z górki czy pod ;)

No musiałam poczekać aż Pysia sama powie :hug: i bardzo się cieszę, że to zrobiła bo to super nowina :wave:.

Aniu, ja wiem że Ty połamana bidulko :hug: ale ja się w sumie czuję cały czas super, przesypiam całe noce i narzekać nie mogę. Nie mniej jednocześnie lekko nie jest :) ale nikt nie mówił, że będzie! I renta by się przydała :D.

Renta zawsze by się przydała tu się zgadzam :D

yokasiu miałam się przyznać po porodzie ale coś nie wytrzymałam ;) :D

Venuska prorok jakiś czy co ;)

Dodam tylko, że i na FB mnie co poniektórzy rozszyfrowali a nigdy nic wprost nie napisałam i nie wkleiłam żadnego zdjęcia :no:

Nie wiem o co chodzi ;)

yokasiu ja bym też wolała zadzwonić dopiero po, no ale wiadomo wszystko zależy od tego jak się będzie akcja toczyć. Mąż mnie tylko prosił żeby to w nocy nie było :lol2: