Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A powiedz mi dlaczego furtki przy placu zabaw na Przygodnej te za mostkami są zamknięte i ja nie mogę na skróty do Reala przejść co? :rotfl:

Hehhe no na Przygodnej to ja ze 100 lat nie byłam:p Mimo że z okna widzę to tam nie zachodzę bo śnieg, błoto i ciapa. Nie wiem dokładnie o jakie furtki chodzi ale może ma to związek z tym że wycięli pół lasku :( ogrodzili teren blachą i będą kolejne domki budować. I to na wprost moich okien! :mad: M. kiedyś też coś wspominał że mu drogę zamknęli i na skróty nie może na meczyk biegać więc może mówicie o tym samym ;)

Tam też jakąś drogę robili i w ogóle dziwne rzeczy się tam działy heh trochę cierpliwości w końcu furtki otworzą ;)

Mój gdzieś tam wynalazł w necie, że za jakiś czas mają je otworzyć, ale nie wiem właśnie czy to nie będzie wtedy jak skończą tą budowę co jak piszesz jest otoczona teraz płotem. A do tego momentu to jeszcze sporo czasu raczej upłynie ;)

Szkoda, że Ci widoczek z okna popsują :( Ale patrz to jednak blisko mamy do siebie :p

Heh.. oby bylo cieplutko, ale nie za ciepło.. jak jest za zimno to się jeszcze coś da zrobić.. jak za ciepło, to już nie bardzo.

Jak Ignac miał ok miesiąca mieliśmy w Irlandii kilka dni upałów !!! I przeklinałam na czym świat stoi, bo dziecko masakrycznie marudne, klejące, całe porozbierane a i tak było mu za ciepło.. Potem w PL było to samo. Dla mnie max to 25 stopni, powyżej tego jest niedowytrzymania:D

Aga na 06.06 :)

Mówisz, że do tego czasu wiosna serio przyjdzie?

Bo ma już tylko 2miesiące :lol2:

pysiaczku, ja też byłam cały czas pewna, że do terminu mojego porodu wiosna przyjdzie :yes:.

Teraz wiem tylko, że niczego w życiu nie można być pewnym na 100% :lol2:.

Cieszcie się dziewczyny,że końcówkę ciąży przechodzicie wiosną :yes:.Najgorzej jest chyba w lecie,w upały :eek:-nogi puchną,brzuch ciąży :mad:.A wszystkie koleżanki szczupłe i oplone biegają w bikini :bash:.

Ja rodziłam w listopadzie -wtedy sezon na bikini na szczęscie już się skończył :lol2:

pysiaczku, ja też byłam cały czas pewna, że do terminu mojego porodu wiosna przyjdzie :yes:.

Teraz wiem tylko, że niczego w życiu nie można być pewnym na 100% :lol2:.

No właśnie Ilonko dlatego ja już zaczynam powątpiewać czy do mojego terminu porodu ta wiosna przyjdzie :lol:

Heh.. oby bylo cieplutko, ale nie za ciepło.. jak jest za zimno to się jeszcze coś da zrobić.. jak za ciepło, to już nie bardzo.

Jak Ignac miał ok miesiąca mieliśmy w Irlandii kilka dni upałów !!! I przeklinałam na czym świat stoi, bo dziecko masakrycznie marudne, klejące, całe porozbierane a i tak było mu za ciepło.. Potem w PL było to samo. Dla mnie max to 25 stopni, powyżej tego jest niedowytrzymania:D

O tak 25stopni to jest taka optymalna temperatura :yes:

Mam nadzieję, że jakichś mega upałów w to lato to nie będzie :o

Cieszcie się dziewczyny,że końcówkę ciąży przechodzicie wiosną :yes:.Najgorzej jest chyba w lecie,w upały :eek:-nogi puchną,brzuch ciąży :mad:.A wszystkie koleżanki szczupłe i oplone biegają w bikini :bash:.

Ja rodziłam w listopadzie -wtedy sezon na bikini na szczęscie już się skończył :lol2:

No właśnie latem, szczególnie upalnym to chyba najgorzej. Ja tam o bikini w tym sezonie to nawet nie myślę jak widzę co się na wadze dzieje :lol:

No ;) Będę Cię za 2 m-ce z wózkiem wypatrywać jak po parku spacerujesz ;)

Dobra :D

No super data pysiaczku:cool: Ciepło już będzie na pewno- będziesz mogła chodzić na spacerki z małą Pysią:lol2:

A właśnie- imię już wybrane?:p:lol:

Aga na pewno będzie ciepło? Bo ja zaczynam powątpiewać z dnia na dzień :lol2:

Imię niewybrane :no: Mamy 2 typy i musimy w końcu coś zdecydować. Ale łatwo nie jest ;)

Moja bratowa ma termin na ten sam dzień :) A poród wiosną moim zdaniem super sprawa, bo potem masz całe lato na spacery z maluszkiem.

O proszę :) Ciekawe czy któraś z nas wstrzeli się w ten termin :D

Ja się bardzo cieszę, że termin mam jaki mam bo tak jak piszesz Diano - całe lato można spacerować z maluszkiem i prawdopodobnie ;) nie trzeba będzie go ciepło ubierać.

A ja w zimie jestem spuchnięta tak, że już nawet nie myślę o zakładaniu jakichkolwiek pierścionków czy obrączki, bo musiałabym palce odrąbać żeby je zdjąć. :D Zapomniałam też co to kostki, te na końcu łydek ;) Poza tym w zimie tyyyyyle ubrań trzeba na siebie nakładać. Też nie fajne. :no:

Jedyne co dobrego wynika z rodzenia na wiosnę, to to że można zaraz z Młodym na dwór wychodzić :)

pysiaczek -my w tym sezonie raczej nie damy rady się wcisnąć w bikini, ale za to w przyszłym jak się wylaszczymy, to tylko w bikini się będziemy pokazywały :)

Też się boję takiego upalnego lata, bo szkoda maluszka, będzie się męczył. Dobrze, że ja poza miastem to może nie będzie tak ich odczuwał.

A ja w zimie jestem spuchnięta tak, że już nawet nie myślę o zakładaniu jakichkolwiek pierścionków czy obrączki, bo musiałabym palce odrąbać żeby je zdjąć. :D Zapomniałam też co to kostki, te na końcu łydek ;) Poza tym w zimie tyyyyyle ubrań trzeba na siebie nakładać. Też nie fajne. :no:

Jedyne co dobrego wynika z rodzenia na wiosnę, to to że można zaraz z Młodym na dwór wychodzić :)

Ja to taki malkontent jestem, ale widzę, że nie tylko ja mam takie problemy. Kostek mi nie widać, obrączkę, nawet tą poszerzaną odłożyłam. Nawet rękawiczek już nie założę :( Plus z tej "wiosny"jest taki, że chodzę opuchnięta nieco krócej niż latem, z pierwszym dzieckiem. Fakt, że ubranie się to wielki wysiłek. Znaleźć buty na takie nogi graniczy z cudem. A w kurtce zimowej już się nie umiem dopiąć.

"wylaszczenie" po prostu mnie rozłożyło na łopatki :):D

Aga na pewno będzie ciepło? Bo ja zaczynam powątpiewać z dnia na dzień :lol2:

Teraz to zaczynam sama w to wątpić:lol2: U nas sypie drugi dzień z rzęduhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/icon24.gif Na szczęście jest +2, więc trochę się rozpuszcza...

Imię niewybrane :no: Mamy 2 typy i musimy w końcu coś zdecydować. Ale łatwo nie jest ;).

No domyślam się, że niełatwo:lol2: U nas w rodzinie ostatnio urodziły się same chłopaki, więc nie pomogę:D

Jedyne dwie małe dziewczynki zostały ochrzczone Lenką i Hanią:)