MarJel 14.04.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Przyszłam wyprzytulać naszą bambaryłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.04.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Bambaryłkę Dzięki Martuś Anagatku Ana ładnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Bambaryłkę Dzięki Martuś Anagatku Ana ładnie brzmi Mi się Ana z Greyem kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mi się Ana z Greyem kojarzy to dobrze czy zle? ja lubie Ana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.04.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pysiaczku i setna strona Ci stuknęła gratuluje. A ja mam na imię Diana i swoje imię uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.04.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ania brzmi bardzo dziecinnie. Tak mówiła do mnie tylko mama i babcia. Całe życie byłam Anka więc mówienie o sobie Ania wogóle nie przechodzi mi przez gardło. To tak jak z moją koleżanką Kaśką. Nigdy nie wpadło mi do głowy powiedzenie do niej "Kasia" bo zupełnie do niej nie pasuje. Znam ją kilka lat i chyba tylko raz ktoś do niej powiedział Kasia a tak to Kaśka i Kacha. Ana fajnie Pysiaczku pragnę zakomunikować że ta bramka w parku o której pisałaś to ona jest otwarta. Znaczy się wygląda jak zamknięta ale można ją sobie swobodnie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 to dobrze czy zle? ja lubie Ana;) Dobrze, dobrze Były chwile , że pragnęłam być przez chwilę Aną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.04.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Obiecałam foto metryczki, jak obejrzysz to usunę co by Ci wątku nie zaśmiecać, imię jeszcze nie wyhaftowane bo brat z bratową jeszcze nie doszli do porozumienia czy będzie Marysia czy Karolina oczywiście metryczka już po końcowym dohaftowaniu zostanie wyprasowana i oprawiona Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Korozja.. mi przez gardło by nie przeszło Kacha/ Zocha /Gocha.. Nienawidzę tych form i tyle. Tak samo jak Krzychu.. Dla mnie to jakieś wulgarne wręcz. Moja siostra ma na Imię Małgorzata. I dla mnie jest Małgosią i tyle. ..z rzadka Gosią...Moje dwie najbliższe przyjaciółki to Kasie i per 'Kasiu' się do nich zwracam. Inna sprawa, że gdy zwracam się do ludzi w języku polskim to na ogół zwracam się w wołaczu. I nie używam ksyw. Do mnie cała rodzina na ogół mówi per Aniu i wcale nie uważam, że to dziecinne. Ale jak nazywają mnie tak ludzie np. na gruncie profesjonalnym , to się wkurzam. Przykład.. składałam w PL papiery w Izbie Lekarskiej i pani rzusiła okiem na dokument i powiedziała.. ''No więc, PANI ANIU' grrrrrrrrrrrrrrrrrr... W dokumentach jak krowie na rowie jest ANNA. A Graya niestety nie czytałam, bo przez ostatnie kilka lat czytam tylko książki anestezjologiczne z króciótkę ciążową przerwą na Zmierzch:D:D Więc niestety nie wiem, którz ta Ana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Do mnie cała rodzina na ogół mówi per Aniu i wcale nie uważam, że to dziecinne. Ale jak nazywają mnie tak ludzie np. na gruncie profesjonalnym , to się wkurzam. Przykład.. składałam w PL papiery w Izbie Lekarskiej i pani rzusiła okiem na dokument i powiedziała.. ''No więc, PANI ANIU' grrrrrrrrrrrrrrrrrr... W dokumentach jak krowie na rowie jest ANNA. Ja to bym się przyczepiła do rozpoczęcia zdania od "no więc". Brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja to bym się przyczepiła do rozpoczęcia zdania od "no więc". Brrr... Haha.. Nemiś.. wiedziałam, ze własnie tak skomentujesz mój wpis.. hihi:D Diano, cuuuudny wzór, taki słodki. To będzie obrazek na ścianę ostatecznie? Czy jako aplikacja przy czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 anagat dziekuje tak to będzie obrazek na ścianę, prezent dla maluszka który ma się w rodzinie urodzić, on wymiarowo ma ok 20 cm więc z oprawą będzie taki 25 na 25 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.04.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 o maluszku wiem.. heh.. ja obstawiam za Marią A obrazek przeuroczy:) No i wiem, ile pracy w niego włożyłaś.. Uhhh to ZPT w podstawówce.. Ja zawsze wolałam richelieu niż krzyżyk. Chyba moje oczy nie wyrabiały na krzyżykowym hafcie.. I te nitki sie zawsze plątały:D:D Pysiaczku.. powiesiłam literki nad łóżeczkiem.. mam nadzieję, że w weekend dam radę poobrabiać fotki. Oj koooolorooowo w ignasiowym pokoju się zrobiło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.04.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pysiaczku i setna strona Ci stuknęła gratuluje. A ja mam na imię Diana i swoje imię uwielbiam No popatrz faktycznie Ja mam ustawiony inny przelicznik i u mnie 50 stron, ale mimo to jest to ładna okrągła sumka. Dziękuję Diana ładne i mało popularne imię Pysiaczku pragnę zakomunikować że ta bramka w parku o której pisałaś to ona jest otwarta. Znaczy się wygląda jak zamknięta ale można ją sobie swobodnie otworzyć Aniu dziękuję za info Być może właśnie je otworzyli jakoś niedawno, bo wtedy co o nich pisałam to sprawdzaliśmy obie i obie były zamknięte. Szarpaliśmy mocno i nic Może sprawdzimy to na dniach jak będzie ładna pogoda A Ty przechodziłaś tamtędy? Obiecałam foto metryczki, jak obejrzysz to usunę co by Ci wątku nie zaśmiecać, imię jeszcze nie wyhaftowane bo brat z bratową jeszcze nie doszli do porozumienia czy będzie Marysia czy Karolina oczywiście metryczka już po końcowym dohaftowaniu zostanie wyprasowana i oprawiona Wow świetna ta metryczka Diano Naprawdę wyszło Ci to genialnie, a jak jeszcze dojdzie data i imię to będzie świetna pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.04.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pysiaczku.. powiesiłam literki nad łóżeczkiem.. mam nadzieję, że w weekend dam radę poobrabiać fotki. Oj koooolorooowo w ignasiowym pokoju się zrobiło.. Ana to ja czekam na zdjęcia bo na pewno literki wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 15.04.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Diano pikny królik, to czekamy jeszcze na długoucha? Ja też nie lubię jak mnie zdrabniają, aż mi się organy przestawiają wewnętrzne, więc moje dziecię ma na imię Patryk, żeby go trudno było zdrobnić, ale babcia i tak wyjechała już z Patrysiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.04.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Diano pikny królik, to czekamy jeszcze na długoucha? Ja też nie lubię jak mnie zdrabniają, aż mi się organy przestawiają wewnętrzne, więc moje dziecię ma na imię Patryk, żeby go trudno było zdrobnić, ale babcia i tak wyjechała już z Patrysiem :D:D Bo babcie to zdolne są Moja mama od roku jest na etapie CZAPECZKI.. uhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.04.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pysiaczku przechodziłam. Ze 3 razy nawet Swoją droga nie wiem po co ta bramka tam. Chamstwem byłoby jakby klucz do niej mieli mieć tylko mieszkańcy domków. Może chodzi o to żeby dzieciaki im nie pouciekały i się w tej rzeczce nie potopiły Musze ta sprawę zbadać Ania brzmi dziecinnie w stosunku do mnie. Bo są Anki którym pasuje Ania Kacha rzeczywiście brzmi wulgarnie ale mojej koleżance no tak pasuje że kurna inaczej nie można Małgorzata! Cudne imię ale tylko w tej wersji. Nie lubię Gosi i Małgosi. Jakbym miała córkę to byłaby to Małgorzata. I absolutnie nikomu nie pozwalałabym mówić inaczej bo to takie piękne imię że aż grzech je przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Laseczki w temacie imion - aktualne statystyki: http://www.msw.gov.pl/portal/pl/805/10569/Najczesciej_nadawane_imiona_w_latach_20022012.html Wiadomo, czego w najbliższym czasie spodziewać się z przedszkolach i szkołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.04.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Laseczki w temacie imion - aktualne statystyki: http://www.msw.gov.pl/portal/pl/805/10569/Najczesciej_nadawane_imiona_w_latach_20022012.html Wiadomo, czego w najbliższym czasie spodziewać się z przedszkolach i szkołach. ech.. no Iga nie ma w statystykach:D Aaaa jest.. na 48 miejscu:D Fajnie... Kurcze mam nadzieję, że u mnie następna będzie dziewczynka, bo mi się naprawdę żadne męskie imiona nie podobają. Boziu, daj Zofię, pleeeease!!! Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts