jerry8104 20.10.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 WitamPostawiłem betonowy płot od sąsiada w granicy działki,a że sasiad 2 m od granicy mam dom i okna to pewnie starsznie jemu to przeszkadza bo napisal donos do nadzoru budowlanego!Dostalem pismo z nadzoru że bedzie kontrola dzialki na ktorej sa prowadzone prace(zmiana dachu na dwoch budynkach)oczywiscie wszystkie pozwolenia,projekty posiadam. Płot ma wysokosc 2,15 jest z 4 pelnych płyt,ale w dwoch przeslach przekracza delikatnie 2,20 moje pytanie na co mam sie przygotowac przy kontroli i co grozi mi za przekroczenie dozwolonej wysokosci 2,20 o jakies 7cm?? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El Komendante 10.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i jak się sprawa zakończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts