Robert999 20.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam,mam pytanie miesiąc temu tynkowałem maszynowo ściany i niedawno zauważyłem kilka pęknięć tynku,są to dosłownie ryski minimalnej szerokości(może jedna piąta mm dosłownie jak gruby włos) i ciągną się od góry do dołu tak po ok.1-1,5m .. dodam że dom nie pęka bo na ścianach tego nie było,dom już osiadł -został wybudowany jakieś 2lata temu,ściany są z suporexa,tynk jest firmy "dolina nidy" , po pukaniu w ścianę nie ma pustego głosu-czyli się trzyma dobrze,przed tynkowaniem ekipa żuciła tzw.szpryc...i teraz proszę o radę ..jak to naprawić żeby nie było widać tych rysek, czy żądać od ekipy poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert999 21.10.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 i co?jakie rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojan197 22.10.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Gładź zrobisz i nie będzie nic widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts