Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zakup małej pralki w cenie 1500PLN

Hellboy666

Recommended Posts

• 3 weeks później...

Pokaz był całkiem ciekawy :-)

Mam jeszcze pytanie odnośnie pojemności tej pralki, która wynosi 4,5 kg. Wiecie może z własnego doświadczenia czy pojemność taka jest wystarczająca przy 2 osobach (w przyszłości 2+1)?

U nas raczej pierze się rzadziej a więcej, więc jak także preferujecie ten sposób, to polecam większą pojemność. Zwłaszcza przy dziecku.

Natomiast jak pierzecie sobie częściej ale małe ilości, to spokojnie starczy.

• 7 months później...
  • 2 weeks później...
podbijam pytanie, bo szukam małej pralki, z tego co widziałam na rynku to dobra jest amica, którą można kupic do 1300zł, zalezy mi na małej pralce do 6kg ładunek, no i wiadomo - energooszczędna

z takimi wymaganiami to możesz kupić prawie dwa razy tańszą pralkę od tego co chcesz na nią wydać:

http://www.skapiec.pl/site/cat/302/comp/2334159

podbijam pytanie, bo szukam małej pralki, z tego co widziałam na rynku to dobra jest amica, którą można kupic do 1300zł, zalezy mi na małej pralce do 6kg ładunek, no i wiadomo - energooszczędna

Poszukaj czegoś z kategorii slim. Za ta kasę to kupisz 6 kilo, z silnikiem direct drive i obrotami 1200, w dobrej klasie.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 year później...
Większość pralek ładowanych od frontu ma taką głębokość. Jeżeli średnio pierzesz 4 kg wsadu to taką pralkę kup, natomiast jeżeli chcesz większą to szukaj takiej gdzie można włączyć opłowe wsadu ponoć na takim programie zużywa połowę wody ale czy to prawda to najlepiej sprawdzić w instrukcji myślę