stilla 08.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie, ale widziałam w Warszawie na Placu Zamkowym jak Gosia Baczyńska, ta znana projektantka, prezentowała funkcje, dzięki którym najbardziej szlachetne tkaniny utrzymują swoją delikatność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 28.02.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Pokaz był całkiem ciekawy Mam jeszcze pytanie odnośnie pojemności tej pralki, która wynosi 4,5 kg. Wiecie może z własnego doświadczenia czy pojemność taka jest wystarczająca przy 2 osobach (w przyszłości 2+1)? U nas raczej pierze się rzadziej a więcej, więc jak także preferujecie ten sposób, to polecam większą pojemność. Zwłaszcza przy dziecku. Natomiast jak pierzecie sobie częściej ale małe ilości, to spokojnie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moszczyr 29.09.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 podbijam pytanie, bo szukam małej pralki, z tego co widziałam na rynku to dobra jest amica, którą można kupic do 1300zł, zalezy mi na małej pralce do 6kg ładunek, no i wiadomo - energooszczędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 07.10.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 podbijam pytanie, bo szukam małej pralki, z tego co widziałam na rynku to dobra jest amica, którą można kupic do 1300zł, zalezy mi na małej pralce do 6kg ładunek, no i wiadomo - energooszczędna z takimi wymaganiami to możesz kupić prawie dwa razy tańszą pralkę od tego co chcesz na nią wydać: http://www.skapiec.pl/site/cat/302/comp/2334159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_baza 15.10.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ELECTROLUX Lavamat L72750 jest niby duża- ale cena wystarczająca i dobra funkcjonalność. Czy chodzi Ci o takie małe pralki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 19.10.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 podbijam pytanie, bo szukam małej pralki, z tego co widziałam na rynku to dobra jest amica, którą można kupic do 1300zł, zalezy mi na małej pralce do 6kg ładunek, no i wiadomo - energooszczędna Poszukaj czegoś z kategorii slim. Za ta kasę to kupisz 6 kilo, z silnikiem direct drive i obrotami 1200, w dobrej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 22.10.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Dokładnie, pralka z silnikiem direct drive jest obecnie najoszczędniejsza i co najwalniejsze nie łomocze przy wirowaniu, a te modele Slim są smukłe i eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 23.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mniejsze wymiary nie oznaczają mniejszej pojemności, jeśli nie myślimy o szybkiej wymianie sprzętu to większa pojemność jest bardziej ekonomiczna, nie trzeba przecież prać dokładnie tyle ile ładowności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moszczyr 03.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Tez uważam, że można kupić większą pralkę i to będzie tez ekonomiczne. Dla przykładu pojemną AWN710D Amiki dostaniesz poniżej 1000zł a wejdzie do niej 7kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leerka 26.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Również szukam jakiejś niedużej pralki, ale mogłaby być trochę tańsza, aniżeli 1500 zł. Da się coś takiego znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ltbspzoo 26.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Podłączam się do pytania o niedużą i tanią pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola87rr 03.12.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Podłączam się do pytania o niedużą i tanią pralkę To myślę, że dobry będzie jakiś slim z wsadem do 4,5kg, np amica awe410l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Większość pralek ładowanych od frontu ma taką głębokość. Jeżeli średnio pierzesz 4 kg wsadu to taką pralkę kup, natomiast jeżeli chcesz większą to szukaj takiej gdzie można włączyć opłowe wsadu ponoć na takim programie zużywa połowę wody ale czy to prawda to najlepiej sprawdzić w instrukcji myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pick 08.09.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 W takiej cenie to albo Amica albo Whirlpool slimy, może jakiś Bosch tez znajdziesz. Odradzam jedynie Beko slyszałem troche złego o tej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts