tkovacs 21.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, Szukam firmy, ktora moglaby zamontowac/ulozyc membrane EPDM (ostatecznie rowniez PCV) na tarasie. Okolice Wroclawia. Moze ktos mialby jakies namiary? (Odp. moze byc na "priv"). A moze ktos ma jakies doswiadczenia z wlasnorecznym zgrzewaniem wykladanych membran przy pomocy zwyklej (no, powiedzmy "polprofesjonalnej") opalarki z odpowiednimi dyszami? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fileiro 24.10.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja kupowałem EPDM firmy Trelleborg. Zamówiłem prefabrykat na wymiar - więc nie ma żadnych łączeń wykonywanych na budowie i o ile dobrze pamiętam był on tylko klejony do murków attykowych klejem "na zimno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts