misie.zelki 21.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Temat pewnie powtarzalny, ale... Brat poszukuje firmy, która zrobi mu ogrzewanie "pod klucz". Piszcie proszę opinie o fachowcach, z którymi mieliście doczynienia. Domek jest na Mazurach, wykonawca może być z regionu lub spoza, jeśli będzie odpowiedni Będzie ogrzewany piecem na ekogroszek i w planach jest kominek. Zastanawiają sie jeszcze nad ogrzewaniem podłogowym w kilku pomieszczeniach. Piszcie o Waszych doświadczeniach z wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 22.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ja osobiscie polecam firme z Pleszewa (wielkopolskie)GIZEX szybko, solidnie, ceny normalnetu masz namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 22.10.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ok, jedna opinia jest dzieki, sprawdze moze jeszcze by ktos sie wypowiedzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 27.10.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 odgrzewam temat, proszę o następne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas13 28.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja ci mogel polecic znajomego, ktory dla mnie i kliku znajomych robil instalacje, nr na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts