Lobo_M 31.10.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Rozumiem że robicie projest indywidualny? Parterówka ze względu na koszty, bo planujecie budowac sami? Dobrze pamietam? Czy porojekt indywidualny nie gryzie się z oszczednościami, wiecie ile taki projekt kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Tak planujemy sami stąd parterówka. Kupno gotowego projektu i adaptacja też będzie kosztowała ok. 4 tys., więc indywidualny nie wyniesie aż tyle więcej żeby się nie opłacało a będzie dopasowany do trudnej działki. Gotowych parterowych na moją działkę nie ma, a piętrowy awaryjnie mam wybrany. Robocizna za stan SSo (bez dachu) to jakieś 30-40 tys.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Robocizna za stan SSo (bez dachu) to jakieś 30-40 tys.. Aż tyle ? Sporo, w 20 tyś powinna sie zmieścić. Przecież b ez dachu to masz tylko fundament i ściany + wieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 01.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To ile twoim zdaniem wyniesie cię projekt indywidualny? dowiadywałaś się? ja za sso bez dachu zaplacilem 24tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts