rafal_wroc 21.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 o wygrzewaniu podłogówki przeczytałem już chyba z 50 postów.różni eksperci się tu wypowiadają.w moim przypadku sytuacja jest taka że mam posadzki już prawie 5 miecięcy, grubości ok 7-8 cm.Ostatnio parkieciarz mierzył wilgotnośc i była prawie dobra pomiędzy 2-3%. proszę o fachową podpowiedź czy konieczne jest wygrzewanie podgłogi, a jeśli tak to przez jaki czas, i w jakich temperaturach? dziękuję za informację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.10.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Na mój (chłopski) rozum , to wygrzewasz po to by wilgoć wylazła imożna było kłaść dechy. Robią tak Ci , którzy budują "prędko". Skorojest ok. to po co ? Włącz na dwa trzy dni ,żeby sprawdzić czy działa.Dodam tylko ,ze nie czytałem tych 50 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts