olaa 21.05.2002 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Witam, Jestem na poziomie wybierania projektu. Czy jest może ktoś kto budował/buduje dom z biura projektów Atrium. Zasanawiam się nad ich domem GL 108 lub GL 116. Co o nich sądzicie? Czekam na odzew. Coraz bardziej szalejemy na punkcie domu. Dzięki za wszelkie podpowiedziPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 22.05.2002 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Witam. Ja mogę tylko dodać, że ich projekty są świetnie opracowane, ze szczegółowymi projektami wszystkich instalacji. Sprawdziłem empirycznie i z projektu jestem bardzo zadowolony. Nie byłożadnych błędów. Sebastian.http://strony.wp.pl/wp/artmedia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 22.05.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 projekty atrrium bardzo mi się podobają ale są kosztowne w kryterim m2/cenapolecam projekty (napewno kilka) z krakowskiego biura Archipelag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Archipelag jest z Wrocławia, z Krakowa jest Agrobisp i bodajże Archeton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 22.05.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Archipelag i Atrium mają najciekawsze domy. Ja wybrałem pierwsze biuro i projekt Brygida. Czy ktoś coś takiego już zbudował? Ja ise dopiero zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 22.05.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 racja racja ale Archipelag a z Krakowa jest biuro Gottwald (b. dobrze opracowane projekty zawierają dokumentację wszystkich instalacji co nie jest powszechne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 22.05.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 chciałem dodać coś na temat projektów muRatora bo pewno nas słyszy (czy podgląda) - projekty są proste w formie(+) tanie w budowie i eksploatacji(+) ale brak im polotu/świeżości(-) i czasami rekompensuje się to udziwnieniami(-)to tylko moje zdanie bo wiem że budowanie Muratorów jest pospolite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaa 22.05.2002 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 CzescJaki konkretnie budowaleś? Duże przeróbki? My chcemy trochę pozmieniać, szczególnie w srodku. I zastanawiamy się nad podwyższeniem góry o 1 cegłę.Dzięki za wszelkie informacjejesteśmy na poziomie rozterek - czy nie będzie nas za dużo kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaa 22.05.2002 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Tomku SoyerzeJak piszesz, że jest drogi m2 tzn ile masz na myśli? Gottwald też jest chyba drogi. Może ktoś mieszka już w takim ich domku - jest funkcjonalny?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 22.05.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Tom Soyer czy masz moze projekt z Archipelagu? Jak tak to jak w Twojej ocenie jest on zrobiony. Ja nie znam nikogo kto nabył taki projekt i nie wiem jak z jego zawartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts