Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kominek narożny z siedziskiem - jakieś propozycje ?

Marcin MM

Recommended Posts

witam

mam zamontowany kominek z płaszczem wody Lazar Westa, jednak do dzisiaj nie obudowany.

Kominek jest zamontowany w narożniku pokoju.

Przyszedł czas zająć się obudową, szukam projektu - zdjęcia obudowy z siedziskiem, żonka lubi siedzieć przy kominku i chciałem aby siedzisko zaprojektować przy obudowie

Cały kominek ma być obłożony kamieniem - myślimy o foreście w antyku.

pozdrawiam

witam

mam zamontowany kominek z płaszczem wody Lazar Westa, jednak do dzisiaj nie obudowany.

Kominek jest zamontowany w narożniku pokoju.

Przyszedł czas zająć się obudową, szukam projektu - zdjęcia obudowy z siedziskiem, żonka lubi siedzieć przy kominku i chciałem aby siedzisko zaprojektować przy obudowie

Cały kominek ma być obłożony kamieniem - myślimy o foreście w antyku.

pozdrawiam

Dobrze ,że nie o Foreście w antyku. Chociaż też się chłop starzeje :D.

Może to coś pomoże ? Tu jest drewutnia , może być siedzisko .No i kamieniem

można "barzej" obłożyć.

http://www.kominki-batura.pl/nowoczesny26.html

Edytowane przez Kominki Piotr Batura

Zobacz kominek / hypokaustum http://www.kafle-kominki.pl/kominek_janki.htm Wkład Romotop Dynamic KV 025L , kafle Hein kolor zielony oliwkowy , części białe z szamotu / szamotu nie płyt betonowych na bazie szamotu / tynkowane tynkiem zduńskim . Cała obudowa ciepła bez wentylacji na zewnątrz tzw hypokaustum , umożliwia to użycie wkładu przeznaczonego do takich zastosowań Romotop seria KV 025 , kominek działa od kilku lat w okolicach Janek .