fenix2 20.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Odgrzewam wątek W celu...? Zima, zimno to trzeba odgrzewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 przymierzam sie do oogrodzenia dzialki 50ar siatka leśna, zastanawiam sie czy wysyokosc 160cm jest wystarczajaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesoly_Romek 19.06.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Również planuję wykonać ogrodzenie z siatki leśnej.Planuję docelowo mieć żywopłot na całej długości działki. W tej chwili brak jekiegokolwiek ogrodzenia więc posadzenie żywopłotu raczej nie wchodzi w grę. Nie wiem, czy dobrze myślę, ale planuję zrobić ogrodzenie z siatki leśnej i zaraz przy nim żywopłot tak, aby żywopłot wrósł w siatkę.Czy ktoś się spotkał z takim rozwiązaniem i czy to zda egzamin? Jak już żywopłot będzie odpowiedniej wielkości słupki zostaną wyjęte (bądź zostaną) a siatka będzie wciąż pełniła swoją rolę podtrzymywana przez żywopłot.Czy to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 29.07.2011 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Chcę zbudować ogrodzenie z siatki leśnej. Długość trochę ponad 300 m. Jako słupków chciałbym użyć żywych pali wierzbowych. Widziałem już taki płot - pale wypuszczają korzenie i gałązki. Gałązki można corocznie wycinać (np. na opał), oczywiście w miarę wzrostu i pogrubiania się pnia sama siatka ulega z czasem pewnej "deformacji", ale to kwestia lat. Mam tylko jeden problem, skąd wziąć takie pale, średnicy 10-20 cm i długości ok. 220 cm (okolice Wrocławia, Jelcza Laskowic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makaroniarze 08.12.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Najlepiej drewniane słupki i zaciągnąć siatkę potem trochę krzaków i za parę lat siatki nie będzie widać;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki86123 24.01.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Najpierw napisz co chcesz trzymać w tym ogrodzeniu bo siatka leśna służy do odgradzania zwierząt, dla ludzi nie będzie przeszkodą jest bardzo delikatna i łatwo ją zniszczyć, a poprzez duże oczka łatwo nad nią przejść. Kolega zastanawiał się nad ogrodzeniem fermy królików ale ostatecznie zrezygnował historię opisał tutaj http://jestemsloikiem.pl/2016/10/08/siatka-lesna-i-wybieg-dla-krolikow/ za to mój ojciec ogrodził ją owce i kury (oczywiście osobno) dla tych zwierzą się nadaje ponieważ są one płochliwe i nie wykazują chęci walki z siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts