dawid5 22.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam, mam taki problem. Fundament od strony garażu jest zbyt nisko położony w stosunku do poziomu gruntu. Na fundamencie jest już wymurowana ściana z maxa. Moje pytanie jest takie: Jak mogę zabezpieczyć fundament oraz część ściany z maxa aby można go było obsypać ziemią. Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 27.10.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Pociągnij izolację pionową ściany fundamentowej do wysokości gruntu 'wjeżdżając' nią na ścianę z cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid5 28.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dziękuje za odp. Tylko wcześniej myślę wytynkować kawałek muru z cegły aby powierzchnia była w miarę równa pod dysperbit. Potem na to styrodur i folia kubełkowa. Tak będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 28.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts