Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie wielbiciela piłki nożnej

katel2

Recommended Posts

Moja przyjaciółka urządziła mieszkanie dla brata. Bardzo mi się spodobało więc namówiłam Ją do wstawienia zdjęć na forum -myślę że może kogoś zainspirować.

Drzwi wejściowe.

ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/img]

Drzwi wejściowe - widok z łazienki.

ImageShack.us

Widok na drzwi do łazienki.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/img]

Łazienka.

ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/img]

http://img263.imageshack.us/img263/6461/dsc00109qa.jpg' Uploaded with ImageShack.us[/img]

Kuchnia

Widok z kuchni na salon.

Salon:

Balkon:

Sypialnia:

http://img263.imageshack.us/img263/6461/dsc00109qa.jpg' alt='dsc00109qa.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez joliska
nie mnożymy postów

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wyszło bardzo fajnie choć w sumie nasunelo mi sie momentalnie skojarzenie ze to, co sie sprawdza w łazience czy kuchni (biel na wysoki połysk i zdecydowane kolory) raczej nie powinno 'gościć' na salonach i w sypialni, bo te przestają być przytulne. kuchnia jest rewelacyjna - z jajem w postaci oryginalnej tapety, łazienka tez bajer... łóżko uważam zaś za brzydkie, w salonie nie podoba mi sie obudowany tv... ale żeby nie było - jest konsekwentnie. tylko spodziewalam sie wow i tego wow nie ma, a przynajmniej nie do końca

bardzo nie podobają mi sie za to sufity - udziwnione kształty i wszedobylskie ledy (w dodatku w zimnej bieli :/). szkoda.

Edytowane przez duś

Mieszkanie w Polsce. Masz oko joliska - faktycznie elewacja jest paskudna. Sama właśnie walczę z urządzaniem domu i nie powiem żeby wszystko szło bezproblemowo, więc jestem pod wrażeniem. Przyjaciółka (nie jest projektantką) poradziła sobie z mieszkaniem w 2 miesiące, brat ją poprosił bo sam nie wiedział jak się za to zabrać. Założenie było takie, że mieszkanie ma być nowoczesne i męskie, salon będzie służył głównie do oglądania meczy z kolegami a sypialnia - jak to u kawalera. Właściciel jest bardzo zadowolony.

nemi Kuchnia, wklejam to co jeszcze mam:

ImageShack.us Uploaded with http://img153.imageshack.us/img153/8513/zdjcie0218q.jpg' alt='zdjcie0218q.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

http://img153.imageshack.us/img153/8513/zdjcie0218q.jpg' alt='zdjcie0218q.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

IZA30 łóżko to Malm z Ikei tylko zagłówek dorobił pan tapicer.

Dzięki za info! Kuchnia fajna, muszę pokazać mężowi, może zgodzi się na coś takiego. :)

Natomiast podłoga w łazience upiorna. Mieszkanie fajne i bardzo spójne, ale ta szachownica wprowadza jakiś taki nieład. To oczywiście tylko moja subiektywna opinia, więc proszę się tym nie przejmować.

Czy płytki w kuchni na ścianie to najnowsza kolekcja Zienia ? Jezu jak ja marzyłam o tych płytkach ale zabiłyby mnie finansowo. Super mieszkanko , bardzo mi się podoba, na minus sufit w sypialni i błyszczący zagłówek. Wygląda jak z plastiku.? chciałam zapytać czy zabudowa wokół tv, to besta z ikea? może orientujesz się jaka jest długość całości, bo widzę, ze to z modułów składane. Edytowane przez żona m