katel2 24.10.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No, żeby mnie ktoś tylko nie posądził o reklamowanie ikei. Lustro stave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 25.10.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Płytki w kuchni to Tubądzin/Zień Piccadilly. Zabudowa TV to Besta, nie pamiętam szerokości ale te szafki mają chyba po 60cm szerokości x 4szt co daje 240cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al.g. 25.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no, no:) bardzo zdolna ta Twoja przyjaciółka! Podejrzewam, że Tobie również będzie pomagała się urządzać? Po wczesniej wymienionych informacjach byłam bardzo ciekawa Twojej natalki, ale teraz ta ciekawosć niebotycznie wzrosła:p Bardzo ładnie to wszystko wykończone...glazura, tapeta, skóra na scianie i swietnie dobrane mebelki (te ledy z korytarza może i mnie uda się wykorzystać...?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 26.10.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 al.g. Nie wiem co nam wyjdzie, plany były ambitne ale teraz jestem na etapie szukania tańszych wersji rzeczy które miałam wybrane, bo z kasą cienko. Dzisiaj w ramach oszczędności robiłam lampę (min. ze starej bluzki) jak mi coś z tego wyjdzie to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrewhoopoe 28.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dziewczyny, a co to jest na ścianie na pierwszym zdjęciu, chodzi mi o imitację skóry? Jakoś nigdzie w sklepach nie rzuciło mi sie w oczy cos takiego. To tapeta? Płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A gdzie projektor się pytam??? Nic nie oddaje tak atmosfery meczu jak wielki obraz z projektora;)Ale ogólnie mieszkanko wow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 28.10.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 AndrewhoopoeTo tapeta z wzorem skóry krokodyla, biała - przyjaciółka się naszukała bo wszędzie były ecrue - ale jak widać udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanillafields 02.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Mieszkanie wyszło super! Gratulacje Mam pytanie, co to za grzejnik w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 02.11.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Grzejnik Opal firmy Kareja, można kupić u nich lub przez Allegro są różne wzory i kolory.Poprawka - na Allegro już nie ma. Edytowane 2 Listopada 2011 przez katel2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanillafields 03.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 24.11.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 wielki szacun, cała aranżacja mieszkania bardzo mi się podoba. Kuchnia rewelacyjna, zapiera dech w piersiach. Całe mieszkanie tworzy spójna całość. Wielkie brawa dla projektanta!!! Jedno co bym tylko zmieniła to ten świecący zagłówek w sypialni na wersję matową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 25.11.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Mnie osobiście nie podoba się w ogóle to mieszkanie.. Jeśli miało być nowocześnie i zimno to prawie łał. Na pewno jest spójne i konsekwentne, nie przeładowane, więc siostra piłkarza sprawiła się na medal... ..chyba jestem pierwsza, której się nie podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nie pierwsza, ja tez nie pialam z zachwytu. zachwycona kuchnią, rozczarowalam się bardzo reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A możesz zapytac o oswietlenie w korytarzu (sufit)?? O te pasy??? W jakiej to jest formie rowki w płytach K-g ??? ledy?? zasłoniete to jest jakaś szybka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 05.02.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 To taśmy led w profilach, wpuszczone w płytę gk. Wpisz w Allegro profil led to wyskoczą różne proste i skośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 19.02.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jakiś czas temu pisałam że pochwalę się lampą którą sama robiłam, no i wreszcie zawisła. Ten temat dotyczy innego mieszkania więc nie chcę jej tu wstawiać można ją zobaczyć tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51362-O%C5%9Bwietlenie-pochwalcie-si%C4%99/page46&highlight=lampaPost 902. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinn 03.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Całkiem fajne mieszkanie, jak dla kawalera.Mam pytanie, gdzie zamawiana była fototapeta do kuchni? Potrzebuję zamówić coś podobnego, tylko dla młodego fana formuły 1. Jedną już zamówiłam ale niestety musiałam ją reklamować i w konsekwencji zwrócono mi pieniądze. Szukam sprawdzonej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 06.03.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Fototapeta zamawiana na stronie:http://www.fototapeta24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinn 08.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts